User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: kötü benzin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katkı maddesi ile karıştırarak kullansak nasıl olur sizce arkadaşlar yorumları bekliyorum...
    Dr.Ecu AntaLya

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm niye başıma hiç böyle şeyler gelmiyor

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirdekilere Bornova Kipa BP Çiğli Kipa Total ve Güzelyalı Shell, Çeşmede Bayır petrol ama her zaman değil Ve çeşme otobanı son çıkıştaki izmir yolundan gelirken sol tarafta kalan Total'in yakıtları temizdir bilginize Kipalardaki istasyonlar direk kipaya ve Shell'de direk Shell Turcas A.Ş'ye ait olduğundan karıştırma ihtimalleri yok. Diğerleride tanıdık Birde şunu belirteyim eğer taşınan tankın temizliği düzgün yapılmazsa mesela atıyorum Tankerin bi bölümünde Kurşunsuz taşındı diğer bölümünde Mazot, çatlak var birbirine karıştı. Kurşunsuz benzini alana bişey olmaz ama Mazotu alana baya masraf açar. Yada tankta daha önceden benzin taşınıp temizliği yapılmadan mazot koyulursa yine masraf açabilir. Her zaman 3 kuruş için yapmıyorlar bazende eksik denetleme ve şoför hatası olabiliyor.

Hamster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam da depoyu yeni fullemiştim Ümitköy Opet'ten.Bugüne kdr hep ordan aldım ve hiç bi sorunla karşılaşmadım,o yüzden bu S2000'nin başına gelenler beni şaşırttı.Benzini nrdn alıcaz walla şaştım artk....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    incirli shell den birdaha hayatta benzin almıyorum

arabam daha 10bin km deyken enjektorlerim benzin pompam ne varsa değişti onlar yüzünden ki 10 bin km ye kadar tum benzinimi aynı benzinciden almıştım

birdaha shell den hiçbirşekilde almıyorum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bnm niye başıma hiç böyle şeyler gelmiyor
    Ankaraya has bişi bende hiç duymamıştım böyle birşey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg taktırın

petrol ofisinden hiç şikayeti olan var mı ? yok .. ee

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı /////ΛLPINE® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum..

İstanbul maltepe köprüsündeki shellde k.kartı bile geçmiyo pompaları örümcek bağlamış..Gel gelelim ataşehir shellden şikayetçi olan hiç duymadım rolling öncesi bi çok arkadaşımızda ordan alıyor.

Yine bu forumda böyle bi benzin konusunda shellin periyoduk olarak yılda 2 defa depolarından numune alınıp kontrol edildiği yazıyordu..

İstasyon değiştirmenin vakti gelmiş sanırım

almayın ataşehirden benzin fln bildiğiniz yerden alın benzininizi öle çıkın roll'e
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

teggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Solvent karıştırmışlardır. Bende Solvent maduru oldum bi ara. Total bayisi olmamıza rağmen hemde. Daha yakındaki bi başka Total'den alıyordum. Sahipleri tanıdıktı. Fulledim çeyrek depoda motoru krank hariç komple yenileyecek hale getirdi.
    Solventsiz benzin yok ki piyasada. Ben ne zaman nerden alırsam alayım benzini leş gibi solvent kokuyor son 1-2 senedir. Eskiden yoktu böyle bir şey. Benzin kokusu güzel olur ama bu adamın bogazını yakıyor resmen. Hepsi hileli. İstasyonların karı öyle 3-5 falan değil, hepsi hile yapıyor...

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benzinimi hep havaalanı yolu üstündeki opetten alırım hiç sorun yaşamadım. Dizel aracım varken de mazotu aynı yerden alırdım gene sorun yaşamadım. Gecen hafta sonu park otelin yanındaki shellden aldım memnun değilim açıkcası
    sıkıntı yaşadığınız yerleri şikayet etmenizi öneririm.
    Bizim şirket kamyonlarına mazot verdiğim 22 tonluk depom var 4 depoda bir özel şirkete temizlik yaptırıyorum genede sıkıntı oluyor. Maliyetli bir iş ve depoda hazırdaki akaryakıtınızın bir kısmı temizlik esnasında gidiyor o nedenle pek sık yapmak istemiyorlar o nedenle sıkıntı yaşıyorsunuz dostlar
    arkadaşlardan biri yazmış en sorunsuz yakıt gerçekten lpg müdahale edemiyorlar çünkü
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında MARKA değil de, @godfather'ın bahsetmiş olduğu bakımlar vb. önemli ayrıntılar nedenyle aslında benzinin kalitesi tamamen istasyonla ilgili... istasyon sahibinin insafına kalmış. sıkıntı yaşadığınızda şikayet etmeniz çok önemli...

Ben şehirlerarası olmadıktan sonra istanbul içinde kesinlikle ve kesinlikle tek bir istasyondan alıyorum benzinimi... Başka bir istasyondan almadım şu ana kadar. Shell 97 Kullanıyorum ve benzin almak için fazladan 3-4km yol yapıyorum. Ama değiyor
    Loading...

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kürşat abim, Ümitköy Shell'i tavsiye etmiyorum, garajdan birisi orda motorunu kırmıştı, orasının benzinin iyi oldugu söylenemez. Bilkent shell'den ilk defa böle bi sorun duydum bende oraya sölendiginde gerekeni yapıcaklardır, çünkü orası Shell'in kendi bayisi herhangi biri işletmiyo, titiz çalışıyolar.

benim pert olan sti kırılmıştı alp. 100 oktanla hemde.şikayet ettik, benzinden olmuştur diye ustanız imzalı kağıt verir mi dediler, verdik. yine de bişey çıkmadı.

zaten dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz bari iyisi olsun.

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lpg taktırın

petrol ofisinden hiç şikayeti olan var mı ? yok .. ee
    petrol ofisinden kimse almıyorda o yüzden şikayet yok, eski aracımda 1-2 kez petrolden aldım teklemeye başladı üzerine sheellden benzin aldım düzeldi, şikayet ettim petrol ofisi hattına aradan 2 yıl geçdi hala arayacaklar...
    new project GTR 280SX

https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teggy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Solventsiz benzin yok ki piyasada. Ben ne zaman nerden alırsam alayım benzini leş gibi solvent kokuyor son 1-2 senedir. Eskiden yoktu böyle bir şey. Benzin kokusu güzel olur ama bu adamın bogazını yakıyor resmen. Hepsi hileli. İstasyonların karı öyle 3-5 falan değil, hepsi hile yapıyor...
    Sebebide adamların yaklaşık 1.5 hatta yerine göre bazen 5-6 milyon lira sermayeyle kurduğu istasyonun bekledikleri kadar fazla kar edememesi. Kar marjı çok düşük en son bildiğim litre başına atıyorum benzinin litresi 2 liraysa, 8kuruş kar marjı vardı. Buradan kazandıkları parayla işçi maaşları 24 saat çalışan bi tesisin elektrik gideri, nakliye gibi giderleri karşılamak zorundalar. Artık vergide kaçıramıyorlar. Eskiden hiçbi pompada yazarkasa yoktu. Tabi bu kadar gidere rağmen gelir düşük olunca hiç bi yerden kazanamayıp mazot yerine 10 numara yağ, benzin yerine Solvent satıyorlar. Litrede 1lira kar ediyorlar. Olan bizim gibi kullanıcılara oluyor. Hiçbişeyde kanıtlanamıyor. Hala davası sürüyor arabayı bile sattım. Kaçan yine bana kaçtı. Hemde aynı şirketin bayisi olmamıza rağmen. Gerisini artık siz düşünün. Bu ülkede böyle şerefsizler korunuyor...

Özellikle tavsiyem şehirler arası yollardan almamaya çalışın. Herkesin geçerken uğradığı Afyon ikbal tesislerinde bile akaryakıt bozuk. Hemde oranlar baya dengesiz.
    Yanlış hatırlamıyosam İkbal'in istasyonu Petrol Ofisi. Dediğim gibi Akaryakıtın kalitesi Marka değil İstasyon sahibinin sorumluluğundadır

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben oran shell den alıyorum genellıkle.bı sorun yok yaklasık 2 senedır.yolunuz duserse ordayıda deneyebılırsınız.

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    almayın ataşehirden benzin fln bildiğiniz yerden alın benzininizi öle çıkın roll'e
    ataşehir shell'de hiç sorun yok şekerpınara kadar yakıyoruz araba bir kere bile böle bir sorun göstermedi..maşallah!!

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şehirlerarası olmadıktan sonra istanbul içinde kesinlikle ve kesinlikle tek bir istasyondan alıyorum benzinimi... Başka bir istasyondan almadım şu ana kadar. Shell 97 Kullanıyorum ve benzin almak için fazladan 3-4km yol yapıyorum. Ama değiyor [/QUOTE]

çamlıca da nerden alıyorsun benzini, hangi shell??

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzin aldım 1okm sonra psiton erittim ve kimse bişi anlamadı Allah belalarını versin bilmedik yerden almıyacaksın bu ülkede kim hakkını aramıs ve kazanmış ki ayrıca bende shellden almıştım birdaha tövme ne bp ne şhell ne total başka bir yer bulucam duzgun benzini olan bir not daha benzin gercekten tiner kokuyor fena derecede
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istanbul ve ankara gibi denetim olan yerlerde bu kadar sorun cıkıyorsa anadoluda ne durumdadır bu is yav
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)