User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
76 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: kötü benzin

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbul avr. yakasında benzin alınacak iki yer

incirli bakırköy shell
    maslak opet

genelde başka bir yerden almamaya özen gösteriyorum ve bugune kadar bu iki istasyonla ilgili en ufak bir şikayet duymadım

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mur_84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çamlıca da nerden alıyorsun benzini, hangi shell??
    çamlıcada değil aldığım Shell.
    Ümraniye çarşıda.

Ümraniye çarşıdan hemen önceki, Shell istasyonu. Çakmaktan çarşıya giderken solda. Ama sonduraktaki değil, ondan sonraki istasyon. Çarşıdan hemen önce...
    Loading...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maslak Opet gibi bir benzin istasyonu bilmiyorum Avrupa yakasında. Ama ben haftada 10 günde 2 depo dolduruyorum. Her depo için kalkıp maslağa gidemem ki.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maslak Opet gibi bir benzin istasyonu bilmiyorum Avrupa yakasında. Ama ben haftada 10 günde 2 depo dolduruyorum. Her depo için kalkıp maslağa gidemem ki.
    Incirli Shell
    - K -

________
    Dr.Ecu

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'da Konya yolundan aşağı inerkenki Opet'ten almayın. Depo contamı yırttılar ve motor korumaya aldı kendini. Hep Vadi Shell'den alırdım, geçen gün gene aldım ve motor kendini gene korumaya aldı. Eskişehir yolu damla petrolün gerisindeki Opet'ten aldım ve bir sıkıntı yaşamadım. Artık evime yakın benzin alacak yerim kalmadı..
    ben hep oradan alıyorum benzinimi. Şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım. geçenlerde aştiyi geçtikten sonraki bp'den aldım. alt devirlerde zorlanma ve gaz yememe sorunu yaşadım..

PASAKIZI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkhunk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldık diyelim yakıtı, 10 km sonra cortladı, elimizde fiş de var.

artesi gün bi olay olsa oradan aldığımızı nasıl ispatlıycaz, numune ile o da çıkar mı acep?

her benzın ıstasyonunun benzın ıcınde farklı renkte katkısı var
    onlar buradan anlıyolar kendılerıne aıt olup olmadıgını zaten .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çoğu benzinlikte depoların haftada bir kontrol edildiği yazıyor. Palavra mı bu tabelalar?

R_Kaptan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben opetten alıyorum buzamana kadar hiçbir şikayetim olmadı fakat hep aynı istasyondan benzin almakta yarar var..

ACTPK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çoğu benzinlikte depoların haftada bir kontrol edildiği yazıyor. Palavra mı bu tabelalar?
    Haftada bir değilde İstasyonumuzda akaryakıtlar düzenli olarak kontrol edilmektedir diye bir ibare kullanırlar. Belirli bi zamanı yok yani. Ama rafineriden yakıt geldikçe yapılır kontrol genelde. Tabii isteğe göre bu dediğimde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgi için teşekkürler...

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftada kaç litre mal sattığı önemli haftada 3 depo mal satarsa ki çoğunun deposu 10 tonluk buda haftada tahminen 3 depo olsa 3 depoda bir temizlik yaptığı anlamına gelir.
    Yani her hafta temizlik lafı hikaye depoyu bitene kadar kullanıyorsa sende denk gele dibini aldıysan vah ki vah
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

kaiser_soze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maslak Opet'in oldukça iyi oldugu kanısındayım ayrıca mehmetçik vakfının sanırım orası

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arıza durumunda yakıttan numune aldırılacakta mesala ben sürekli fulllemiyorum. fulllersem depomda yakıt olduğunu bilmem işin ucunu kaçırttırıyor bana. 40 liralık 50 liralık alıyorum. kırılma durumunda depoda farklı markaların yakıtı varsa bunu nasıl ispatlayacağım son aldığım yakıt nedeni ile arıza olduğu diye? elimde fişler mevcut ama sonuçta aynı depoda birbirine karışmış iki farklı markanın yakıtı var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ataköy galleria opetcok kalablık bir benzinci zaten giden görüyo we benzin taze sirkülasyon çok katkı koymuşun gibi oluyo ivme.birgün bp den aldım almaz olaydım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xcelboi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arıza durumunda yakıttan numune aldırılacakta mesala ben sürekli fulllemiyorum. fulllersem depomda yakıt olduğunu bilmem işin ucunu kaçırttırıyor bana. 40 liralık 50 liralık alıyorum. kırılma durumunda depoda farklı markaların yakıtı varsa bunu nasıl ispatlayacağım son aldığım yakıt nedeni ile arıza olduğu diye? elimde fişler mevcut ama sonuçta aynı depoda birbirine karışmış iki farklı markanın yakıtı var.
    Tahlil edilir içindeki kimyasallar birbirinden ayrı zaten. Bp'nin Ultimate'i var Shell'in Vpower'ı, Aynı tesiste aynı yakıtı dolduran bu tankerler nası oluyoda farklı özelliklere sahip oluyor peki? Bunlar farklı ama içine farklı kimyasallar karıştırılana kadar aynı dolum tesisinde doluyor. Zaten şunuda söyleyeyim mahkemeleri çoğu insan kazanamaz böyle durumlarda çünkü ispatlamak için arıza yapmadan önce noter huzurunda almanız gerek yakıtı kesinlikle ispatlanabilmesi için. Bunun dışında Ustalık belgesine sahip olan birinin arızanın yakıt nedeniyle olduğu hakkında bir rapor hazırlaması ve noter huzurunda depodan tahlil için yakıt örneği almanız lazım. Markalar bayiilerini korumak için bazen çakallık edip numuneyi mühürletmeden tahlile gönderir. Tabi tahlile giderken başına ne geliyo siz düşünün. O yüzden mühürletmekte gerek. He bide rakamsal değerler içeren sonuç almak gerek mahkemeye götürmek için. Bunu özellikle istemek gerekiyor. Yoksa adam mazot diye 10 numara yağı satar araç arıza yapınca sizde tahlile gönderirsiniz, size gelen sonuca şaşırırsınız çünkü herhangi bi yabancı madde olmadığını petrol ürünü olduğunu yazar. Tahlil doğrudur çünkü 10 numara yağda petrol ürünüdür. Yani sadece fişte kurtarmaz. Saçma ama malesef yasalar böyle söylüyor. Aslında araçlara karakutu tarzında bişey yerleştirilmesi lazım böyle kayıtlar tutabilen. Onuda geçtim en basitinden fiat otomobil kullananlar bilmiyorum devam ediyormu ama kart geçiyordu bu yüzden. Opetten aldıkları sürece yakıt konusunda bi sıkıntı olursa garantiden yapılıyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can_t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her yakıt aynı ama içine katılan katkılar var bunlar tahlil edilip akaryakıtın hangi marka oldugu anlaşılabilir.

Ben hiç böyle bişey duymadım ömrü hayatımda. Daha öncede yazdım eskiden Total bayisiydik. Adamlar ne istenirse onu yolluyor. Bi kere yanlışlıkla normal dizel istediğimizde euro diesel geldi onuda biz geri göndermedik istesek gönderirdik. Hayatımda kimseden böyle bişey duymadım onlarca tanıdığım var karıştıranda var rafineriden geldiği gibi satanda hiçbirinden böyle bişey duymadım.
    senin böle bişi duymamış olman, olanları değiştirmez hocam..

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstü üste geldi bir suru sey
    ben bundan sonra BP Total ve Shellde benzin almamaya karar verdima damlar tekel olmuslar resmen
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul Koşuyolu PetrolOfisi'nden kesinlikle benzin mazot vs almayın. Araba resmen saçmalıyor.
    evet bende bir iki defa ordan aldım resmen gitmiyordu araba gözle görülür fark vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin böle bişi duymamış olman, olanları değiştirmez hocam..
    Eğer akraban kendi tankerini kullanmayıp dağıtıcı şirketlerin tankerini kullanıyorsa şunu söyleyeyim dağıtıcı şirketler rafineriden çıkmadan tankerin kapaklarını mühürlemek zorunda. Mühürsüz geldiğinde kabul etmediği için dava edilmekle falan tehtit nasıl bişey anlamadım. Haklı oldukları halde neden korkuyorlar onuda anlamadım. Bizde defalarca aldık dağıtıcı şirketlerden hemde bizim zamanımızda 3 kere değişti. Egede en son tankar petrol oldu. Bayiiliği bıraktıktan sonrada şantiyelerdeki ihtiyaçları gidermek için yüzlerce kez tankerle mazot aldık. Hiç böyle bişey olmadı. Hiç biri böyle bişey yapamaz. Duymamış olmak değil ben imkansızlıktan bahsediyorum burda. Eğer böyle deyip bozuk yakıt satıyorsa kusurabakma ve yanlışta anlama ama akrabaların yakıtı karıştırıyor olabilir.
    Dağıtıcının değilde istasyon sahibinin karıştırması için onlarca neden sayabilirim Sektördeki biri olarak konuşuyorum dışarıdan değil içeriden gözlemleyerek. Benim dedemde bu işi yapardı dedemin kardeşleride hala yapıyor babamda yaptı. Eğer marmara bölgesindeki her iki markanın dağıtıcı firmasıda aynı şekilde davranıyorsa bi zahmet şikayet etsinler. Kanıtlamak çok ama çok kolay dağıtıcının tankeri geldiğinde noterin ve bilirkişinin raporuna bakar o dağıtıcının ipinin çekilmesi. Başkasına verilir çok rahatça. Kanunen haklıyken kanuni yollardan tehtit edilebilme başarısından dolayı kutluyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)