Valla motor ile baya az uğraştım , kaporta uğraştırdı beni :D
Printable View
Valla motor ile baya az uğraştım , kaporta uğraştırdı beni :D
Yag pompasi 4afe nin di simdi aisin aldim sifir. Onu deneyecem. Yanliz 4age hks lerle blacktop dan cok daha guclu oldu tepkileri cok iyiydi bakalim simdiki setup da nasil olacak
Abi bu arada ecu ne kullandınız afe mi? Yurt dışında 4age 20v ile 4agze ae86 rol yapıyordu agze dayadı döşedi :)) Her iki motorda gıdıklanınca tepkileri çok çok iyileşiyor :)
Pistonlari kimse sormamis ;)
B16 a2 pistonu ile 4afe kolu ve kranki hks conta + 4age big port kapak 272 264 hks ler perfect :)
Ecu olarak blacktop, bigport herikisindede ms var
Adamı tahrik ediyorsun Ahmet abi , 12.5:1 sıkıştırma yapıcam bende , basıcam E100'ü en sonunda.
Allaaam yardım et ! Allaaaaam !
http://www.youtube.com/watch?v=91xAu0Rtnv4
yaklaşık 2000 km rodajımız bitti ufakdan gazlamalara başladık. gayet başarılı small port.sıkıştırmayı seviyor 4age :) yağ değişiminden sonra soft tune yapıcaz.yanlız deniz seviyesi efsaneymiş itb için ankarada bildiğin eşşek oldu makina :(
ac yi ageye cevırırken blogun 3 rib olması sıkıntı yaratırmı yoksa 7rib blok dahamı saglık olur
7rib kullanıor yurtdışındaki vatandaşlar. ama bizde blok işletme mesele olduu için ac tercih ettik. şekil itibarı ile daha dayanıklı duruyor 7rib ler.7800 devir civarında kalmayı planlıyoruz.