teleflex die marka war enjektörlerini ve ecu sunu Prins yapıor ve de cok detaylı ayar mevcut
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Arkadaşlar cevaplar için çok sag olun fakat bazı arkadaşlar LPG ile ilgili yazışlar şuanda daha ilginç olan sistem bence LPI
Bu lpg konusunda en şanssız olan benim sanırsam aracın fabrika verisi benzin için 9,8 lt lpg 12 13lt cıvarı yakıyorum![]()
teleflex gfi kullanıyoruz şu ana kadar kullandığımız en güzel sistem.
şunu eklemeliyim hangi markayı kullanırsanız kullanın uygulamayı yapan yere çok dikkat edin.arabanın icine edebiliyolar.3 aylık bravamızı sattırdılar bize
edit:yazın 1.6 primera ile uzun yolda km 14krş gördük
ya peki bu sıralı sistem lpg kiti lpi ye çevrilebiliyor mu?mantıken olması lazım gibi geliyor.bu konuda bir açıklama bulamadım.
Prins kullanıyorum. tavsiye ederim..
bundan önce atiker vardı. illahlah ettirdi.
şimdi rahatım yerinde. 9,5lt lpg yakıyorum. Yani bugünün fiyatıyla hesaplayın işte kaç kuruş![]()
bu sistemin anladıgıma göre hata yok arıza yok.tak kullan..bu yuzden pahalı.masrafı yok.kullanan takanları okudum..çok menmunlar..fakat gaz bitince benzinle gidiyormu bunu bilmiyorum.takınca ayrıntılı olarak anlatıcam.yeni konu açarım o zman.. yani istedigin arabayı alıp sorunsuz şekilde lpg takıp binmek.. önemli olan bu..
güç kaybı yok.sorun yok,tert tasa yok.. birde benzin göstergesi.olan yere gaz gösterse tek eksigi bu olmalı.. fakat verdiği göstergede fena degil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)