Sevdiğim bi abimin yorumu bu.
Bu sistem standart bir sistem değil her araca ayrı planlanmış. Katalogda aracınız yoksa taktıramıyorsunuz. kendi ECUsu var ve aracın ECUsu ile iletişim halinde yani . atlatmaya falan gerek yok. arıza ışığı yakmıyor. Turgayın focusu listede var ama hiç yaptıran duymadum..Ben bi r ara 33.5a 2008 focus titanium sedan alacaktım hani sonra vazgeçtim..o zaman da bu işte tecrübelerini bilsem belki alırdım.. Performans kaybı hiç olmuyormuş... 1000 avro artı KDv
sanırım 4 tank seçeneği var
![]()
su anki fiyatları 1250 euro+ kdv ve kredi kartına taksit yapılıyor.kullananların anlattığına göre gerçekten çok iyi bir sistem ama 3000 tl tutuyor hemen hemen...
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
ben cevap veremedim ama benim yerime cevap yazanlar olmuş konu ile alakalı..
google a lpi diye yazınca ilk sayfada marka ile alakalı linkler çıkıyor.. detayları oradan öğrenebilirsin..
ayrıca 325 de biz 13 civarı benzin veya 13 civarı gaz yakıyoruz şehir içi 100 Km de..
Ne demek normal sistem? Eğer benzinse eyvallahta sıralı LPG den %30 daha az yakması imkansız.
Boşu boşuna hiçbirşeyi değiştirmeye para verme. LPG nin elektriğini ateşleme bobininin kablosundan almasınlar yeterli.
Tüketim olarak doğru ayarlanmış bir LPG de tüketim benzin tüketiminin litre bazında %17 fazlası olur. Yani 10 litre yakıyorsa şu an araban LPG den sonra 11.7 lt yakması gerekir.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)