User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: LPG uygulanıcak Yardım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pompa sistemi olduğu için simit tank ile takılamıyor demişti bir arkadaş ama çalışmaları sürüyordu. gerçi ben 30lt simit tank için sormuştum belki ondan dolayı da denmiş olabilir.
    bende dün araştırdım bu sistemi sitelerinden baktım hertürlü depo sistemini gösteriyordu...sorduğunuz yerle ilgili birşey olabilir belki

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevdiğim bi abimin yorumu bu.

Bu sistem standart bir sistem değil her araca ayrı planlanmış. Katalogda aracınız yoksa taktıramıyorsunuz. kendi ECUsu var ve aracın ECUsu ile iletişim halinde yani . atlatmaya falan gerek yok. arıza ışığı yakmıyor. Turgayın focusu listede var ama hiç yaptıran duymadum..Ben bi r ara 33.5a 2008 focus titanium sedan alacaktım hani sonra vazgeçtim..o zaman da bu işte tecrübelerini bilsem belki alırdım.. Performans kaybı hiç olmuyormuş... 1000 avro artı KDv

sanırım 4 tank seçeneği var

rebeldeath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su anki fiyatları 1250 euro+ kdv ve kredi kartına taksit yapılıyor.kullananların anlattığına göre gerçekten çok iyi bir sistem ama 3000 tl tutuyor hemen hemen...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kv661 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teleflex die marka war enjektörlerini ve ecu sunu Prins yapıor ve de cok detaylı ayar mevcut
    Hamam tası kadar alakası yok. Prins ve Teleflex birbirinin rakibi olan iki ayrı firmanın üretiği mallar. Ayrıca teleflexte detaylı ayar falan yok. Hatta neredeyse hiç ayarlayabileceğiniz bir yer bile yok denilebilir.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

NerdenS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben cevap veremedim ama benim yerime cevap yazanlar olmuş konu ile alakalı..
    google a lpi diye yazınca ilk sayfada marka ile alakalı linkler çıkıyor.. detayları oradan öğrenebilirsin..
    ayrıca 325 de biz 13 civarı benzin veya 13 civarı gaz yakıyoruz şehir içi 100 Km de..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NerdenS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde abi tanıdığım yeni sistem bir gaz taktırdı bu LPG değil LPI diye farklı bir sistem normal sıralı sistemden de %25-30 az yakıyor, farkı gaz ı silindir içerisine sıvı olarak gitmesini sağladığı için hem daha az yakıyor hemde motordaki gereksiz harareti düşürüyor motor soğutması benzinde çalıştığı gibi normal değerlerde oluyor; hollanda yapımı bir sistem google dan "LPI" diye aratıp fiyat/fayda oranına göre karar verebilirsiniz..
    Ne demek normal sistem? Eğer benzinse eyvallahta sıralı LPG den %30 daha az yakması imkansız.

Alıntı KorkuluRuya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan zamlarla birlikte şehir içi 375krş.yakmakta şehir dışı ort. 300krş.
    lpg takıldıgında kesin olarak neye düşer. tahminim ş.içi 200 ş.dışı 150 ?
    LPG taktırmadan önce aracımda hangi bakımları yaptırmalıyım.garanti.olsun die?
    takıldıktan sonra çıkabilecek sorunlar nelerdir.?
    tavsiye ettiniz yer veya usta (bursa ve yakını)
    Boşu boşuna hiçbirşeyi değiştirmeye para verme. LPG nin elektriğini ateşleme bobininin kablosundan almasınlar yeterli.

Tüketim olarak doğru ayarlanmış bir LPG de tüketim benzin tüketiminin litre bazında %17 fazlası olur. Yani 10 litre yakıyorsa şu an araban LPG den sonra 11.7 lt yakması gerekir.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)