arkadaşlar bu arada yanlış anlaşılmasın,ne ep3 fanıyım ne de kullanıcısıyım,dizel a4&207 rc kullanıcısıyım,iletilerimdeki amaç ta,sadece öğrenmek...
Lem iki laf ettik bi fikrimizi söyledik kulakdan dolma bilgiler diyerekten suçlandık iyimi
Her FN2 sahibi böyle ise vay halimize
35-40Bin TL arası FN2 bulabiliyorsunuz öyle alınıpta modifiyeye kıyılmayacak bir araba değiller Elbet zamanla birileri çıkarda bu arabalar ile ciddi anlamda tuning işlemleri yapar ama herşey motordan ibaret değil..
Kasa hafifliği,Şanzuman dişli oranları,Parça bulunabilirliği,Ecu'ya müdahele imkanı,Catback uyguluğu bu gibi ve buna benzer şartlar elvermedikçe fazla ileriye gidilmez bu kasalarda diye düşünüyorum bu benim fikrim sağdan soldan duyumlarım değil
Kıskançlığa gerek yok bence EP3 her yönden avantajlı durumda![]()
35-40 bine fn2?
İki kasayıda kullanan herkes fn2 nin daha iyi vites oranlarına sahip olduğundan söz ediyor. Bilmiyorum bu konuda kullananlar daha iyi yorum yapar.
Tek dezavantajı ağırlık ve elektronik gaz kelebeği.
iyide hasarlı dersen 29bine satıldı hasarlı durumuda Airbag fln açılmıştı araçta şaseler düzgündü..40Bİn'e hasarlı FN2 kim alır bu zamanda..
Eğer ciddi alıcı iseniz 39Bİne 40bine FN2 buluruz eğer ciddi iseniz Msn'den görüşelim kime lzm ise kalkıpta full orjinal bir araçtan bahsetmiyorum bu fiyata tabiki..
hava filtresi gaz kelebeğinin tepkisini acayip etkiliyor.sağlam bir kit ile fn2'nin gaz kelebeği telden farkı olacağını sanmam.fn2 ağırlıktan biraz kaybediyor yoksa tel veya elektronik olması 1-2 boy fark edeceğini sanmıyorum
kasa hafifliği konusunda haklısın ama diğer bilgilerin bu seferde eksik..
şanzuman dişli oranları ep3 ten daha iyi diyorlar,
parça istedikten sonra bulunuyor yurtdışından tabi, kaldıki üretim aşamasında olup yakında çıkacak olan çok fazla parçası var
ecu'ya müdahale demişiniz fakat k-pro nun farklı bir sistemi olan flashpro benim aracımda mevcut heryerede müdahale ediyor![]()
araç için mevcut catback ler var, istenirse custom olarakta yapılıyor, yapılmışı yar
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)