nasılda belli kulaktan dolma sözlerle yazdığın, bırakta biz eglencemize bakalım, ayrıca konuyu takip etmeni isterim ısrarla, bak bakalım ep3 gibi type-r üretmişmi üretmemişmi honda, yapılanları ve alınan sonuçları gör elinde gerçek anlamda bir veri olsun ondan sonra yorumunu yap yada bu yazdıklarını sağlam bir kanıta dayandır da bizde boşuna uğraşmayalım...
TeamPASAOGLU
emme manifoldlarıda farklı, enson sağlam bir kaynaktan şöyle bir bilgi aldımki söyleyen kişinin yalan söyleyeceğini yada abarttığını asla düşünmem.
fn2 nin emme manifoldunu ep3 e takmışlar ve tam 13hp. almışlar, yabancı sitelerden araştırmadım fakat söyleyen kişiye tekrar söylüyorum güvenirim..
TeamPASAOGLU
serhat abi imzandaki gibi bekliyoruz seni... az kaldı sanırım...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
iyide bir motorda bütün gücü emme manifoldu üretmiyor heralde, bazı yerlerden kısıtlayıp bazı yerlerden iyileştirme yapılması gerekiyorki çeşitli emisyon değerlerine ulaşılsın ve araç eskisinden daha güçsüz olmasın, sonuçta heriki kasanın üretim yıllarını kıyasladıgında arada 5 yıl gibi uzun bir zaman varki bu zaman içinde motor üreticileri için avrupa normlarında biçok değişiklikler oldu, bilmem anlatabildimmi..
TeamPASAOGLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)