fd2 nin emme manifoldu egzantriği uymaz heralde diymi fn2 ye eğer uyuyorsa birde ince conta ile sıkıştırma arttırılıp 225 civarına çıkabilirmi güç yoksa sacmamı oldu![]()
ya ne kadar gereksiz bir yere gelmiş konu,şuanda tek takıldığım olay,fn2 nin emme manifoldunun ep3 te bu kadar işe yarayıp yaramadığı...bir başka olasılık ta,acaba o üstünde deneme yapılan ep3 ün kendi emme manifoldu sıkıntılı olabilir mi?...belki de fark bundan kaynaklanıyordur...
dün 35-40 liraya fn2
bugün ep3 te cai ile 30 hpbugüne kadar sadece filtreden k20'den benim bildiğim en yüksek gücü alan güneştir gns nin eski sahibi, o bile dediğin rakamdan uzaktı. (şimdi durumu nedir bilmiyorum ben o zaman için konuşuyorum)
Neyse uzatmayalım arkadaşlar, fn2'nin emme mevzusuna açıklık getirebilirsek çok iyi olur gerçekten.![]()
Moskovadan FN2 262HP oldugu yaziyor.
http://www.drive2.ru/cars/honda/civi...mankybusiness/
![]()
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
na mi bu güç elde edilmiş,
sc varsa çok yazık ep3 ler atmosferik yükleyince bile bu sınıra zaten yaklaşıyor.
Tork 250 nm lerde Atmosferik olabilir ama dyno hatası gibi sanki.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sc olsa tork daha fazla artar gibime geliyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)