User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
118 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Headers & Düz Boru ???

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildiğimiz tüm bilgileri paylaşırız ama bana soracak olursan sonradan headers işine girm 60 lık boru ile devam et ve de chip destekli olduğunda tadına doyamazsın bu camiada tek kulak arkası kaldı dokunulmadık ne demek istediğimi anlamışındır herkez super olur diyo motoru eline alıyosun sonrada sanayiden çıkamıyorsun
    Önceki sayfada sormuştum size avunmadan kasıt nedir. Ne zarar görücek header'dan diye. Sanırım görmediniz mesajımı. Eğer mantıklı bir cevap yoksa sizinki başınıza gelen kötü tecrübelerin bir sonucu yada kulaktan dolma bilgiler diye değerlendirmek gerekicek. Header yüzünden motoru eline alanda hiç duymamıştım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

alpay
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önceki sayfada sormuştum size avunmadan kasıt nedir. Ne zarar görücek header'dan diye. Sanırım görmediniz mesajımı. Eğer mantıklı bir cevap yoksa sizinki başınıza gelen kötü tecrübelerin bir sonucu yada kulaktan dolma bilgiler diye değerlendirmek gerekicek. Header yüzünden motoru eline alanda hiç duymamıştım.
    ben headers yüzünden motoru alacaksın demiyorum headers ve chip sonrası araçtan beklentisi nedir maksadında yazdım ben headers yüzündende çok adam gördüm motoru eline alan ama araçlarını acemi ustalara verdiklerinden dolayı atmosferik arabada beklentisi ne olur acaba 5-10 beygir falası için değermi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben headers yüzünden motoru alacaksın demiyorum headers ve chip sonrası araçtan beklentisi nedir maksadında yazdım ben headers yüzündende çok adam gördüm motoru eline alan ama araçlarını acemi ustalara verdiklerinden dolayı atmosferik arabada beklentisi ne olur acaba 5-10 beygir falası için değermi
    Header yüzünden motoru eline alan ne gördüm ne duydum açıkçası. Gördüm diyorsanız birşey demiyorum. Ancak atmosferik makinada 5-10 beygir fazlası zaten çok ciddi bir güç artışı demek. 5-10 beygir kovalamıyacaz da ne kovalıyacaz ?? 1-2 hp deseniz neyse. Ki bilmiyorum hiç EW10 serisi motorlar üzerinde tecrübeleriniz varmı bilmiyorum ama ilk sayfalarda koyduğum fotoğrafları görürseniz çok kötü ve aracı oldukça tıkayan bir header tasarımı var. Ebay malı en dandik header bile oldukça güzel bir güç ve devirlenme isteği veriyor. Birde chip ile desteklendiğinde eski kesici 6500 den 7000 hatta 7200 çıktığında bile beşinci viteste kesiciye girmeye devam ediyor araç.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atmosverik araçda 5-10 hp nin değerinin farkında değilsin sanırım? 10hp çok iyi bir rakam bence 500tl lik bir masraf ile.

turbo gbi 20şer 30ar gelmesi zaten mümkün değil n/a da
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz Murat'a 2.2 emmeyi ararken bütün sanayiyi karış karış dolaştık. Gördüğümüzde altın bulmuş gibi sevinmiştik. Güzelce kullandıkta. Sonra RC emmesini bulunca biz bu 2.2 yi satarken şu anki kardeşimizi gayet güzel aldı gitti. Onun için hiç zor olmadı. Ararken bulmanı kolaylaştırmak için söyleyeceğin şey şu. 406 Coupe 2.2 yada 607 2.2 motorun emmesi diye git. Fotoğrafını göster.
    OK. hacım ben sadece 406 diye sordum aklıma 607 gelmedı eyvallah araştırmaya devam

bildiğimiz tüm bilgileri paylaşırız ama bana soracak olursan sonradan headers işine girm 60 lık boru ile devam et ve de chip destekli olduğunda tadına doyamazsın bu camiada tek kulak arkası kaldı dokunulmadık ne demek istediğimi anlamışındır herkez super olur diyo motoru eline alıyosun sonrada sanayiden çıkamıyorsun
    Abi eyvallah ilgin için sağol ama headers ta olabılecek tek dezavantaj geri basma custom oldugu için iyi hesap yapılması gerekıyor dıye bır sonuca ulaştım.
    Bide zaten Murat ında bahsettiği gibi atmosferık araba ve 10 hp ciddi rakam turbo olsa ole bı chıple alsam 30hp 70 nm off ama ***** çokda yapılabılecek bısey yok...
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm EW12J4 motorlu araçlarda bulabilirsin.

http://www.streetfire.net/video/22-m...gti_175406.htm
    MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler Murat ben haber saldım etrafa ama sizlerinde aklında olursa sevinirm ...
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oke.kolay gelsin
    MagicPerformance

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Custom Garage var sponsorlar bölümden bulabilirsin..

alpay
    Misafir
    Header yüzünden motoru eline alan ne gördüm ne duydum açıkçası. Gördüm diyorsanız birşey demiyorum. Ancak atmosferik makinada 5-10 beygir fazlası zaten çok ciddi bir güç artışı demek. 5-10 beygir kovalamıyacaz da ne kovalıyacaz ?? 1-2 hp deseniz neyse. Ki bilmiyorum hiç EW10 serisi motorlar üzerinde tecrübeleriniz varmı bilmiyorum ama ilk sayfalarda koyduğum fotoğrafları görürseniz çok kötü ve aracı oldukça tıkayan bir header tasarımı var. Ebay malı en dandik header bile oldukça güzel bir güç ve devirlenme isteği veriyor. Birde chip ile desteklendiğinde eski kesici 6500 den 7000 hatta 7200 çıktığında bile beşinci viteste kesiciye girmeye devam ediyor araç.
    aracı sürekli kesiciye soktuğunda motora zarar vermiş olmuyomusun peki her headers takan aracı kesiciye sokuyo kesiciye soktukçada motoru eline alıyo ben şahidim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı sürekli kesiciye soktuğunda motora zarar vermiş olmuyomusun peki her headers takan aracı kesiciye sokuyo kesiciye soktukçada motoru eline alıyo ben şahidim
    bu nedir ya teoriye bak ahahaha

headers olmayan araç kesiciye girmiyo yani. bu cümleden bumu çıkıyor?
    MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu devir kesici yorumu yanlış anlamayın lutfen ama olmamış yaw...

Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Custom Garage var sponsorlar bölümden bulabilirsin..
    eyvallaa bide onlara danışıyım en azından headers duz boru işinı hallettırelım ...
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kusura bakmayın ama söylediğiniz şeyde bir mantık yok. Hatta bu forumda fok balıkları çok yanlız diye bir geyik var. Aslında tam bu duruma gider cümle ama sizin bunu iyi niyetiniz ile yazdığınıza ben eminim. İyi geceler.
    Schumi.Projects

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlarıda görücektik demek vay arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayat daha neler görücez...
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı V.İ.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani senınkıde artık nasıl olur bılemem
    aynen ole ama napalım eşşeğe binen osuruğuna katlanır
    NAMIK KEMAL

alpay
    Misafir
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    OK. hacım ben sadece 406 diye sordum aklıma 607 gelmedı eyvallah araştırmaya devam

Abi eyvallah ilgin için sağol ama headers ta olabılecek tek dezavantaj geri basma custom oldugu için iyi hesap yapılması gerekıyor dıye bır sonuca ulaştım.
    Bide zaten Murat ında bahsettiği gibi atmosferık araba ve 10 hp ciddi rakam turbo olsa ole bı chıple alsam 30hp 70 nm off ama ***** çokda yapılabılecek bısey yok...
    hesaplamaların düzgün olursa ve de arabayı fazla zorlamayacaksam iyi bir seçim ama işi bilmeyen birine emanet edersen aracını sanayilerden çıkamazsın şimdiden hayırlısı olsun

alpay
    Misafir
    Kusura bakmayın ama söylediğiniz şeyde bir mantık yok. Hatta bu forumda fok balıkları çok yanlız diye bir geyik var. Aslında tam bu duruma gider cümle ama sizin bunu iyi niyetiniz ile yazdığınıza ben eminim. İyi geceler.
    ok siz haklısınız ben bişey görmedim kusura bakmayım ben yalnızga gördüklerimi paylaştım duyduklarımı değil devir kesicide piston segman kıranı çok biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hesaplamaların düzgün olursa ve de arabayı fazla zorlamayacaksam iyi bir seçim ama işi bilmeyen birine emanet edersen aracını sanayilerden çıkamazsın şimdiden hayırlısı olsun
    abim ilgilendiğin için teşekkür ederim hayırlısı tabi bakıyoruz işte güven verıcek bı yer
    NAMIK KEMAL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)