User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Hangi Chip Yaptırmalı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hangi Chip Yaptırmalı?

arkadaşlar kısa zamanda 2010 model audi a3 1.4 tfsi (125bhp-200nm)aracıma remap yaptıracağım çok arada kaldım araştırmalarımın sonucunu yazayım illaki yardım eden olur forumumuzda.olmuşken iyisi olsun diyorum içime sinsin.bu illaki cepten fazla para çıkması değil benim için.
    evotech-şu anda kampanyada 600 euro gibi bir fiyatı var.aracın orjinal yazılımı gönderiliyor almanyaya oradan yeni yazılım gönderiyorlar direk yükleniyor.

revo-bunun fiyatı 1000 lira civarında.almanyadan yazılım geliyor fakat yol üzerinde 9 farklı moda göre ayarlamalar yapılıyor.
    superchips-bir fikrim yok henüz görüşmedim bildiğim şey remapın anlaşılmadığı fakat serviste her nedense superchips anlaşılıyormuş.o da evotech gibi yurtdısından atıyordur heralde.
    custom işine gelirsek;
    pschiptuning-custom olduğu için kafam karışık.ankarada bayisinin olması iyi birşey benim için.
    ümit doğan-güzel remap yapıyor diye duydum,en azından yapılı s3 ü çoğu kişinin beceremeyip kendisinin yapması iyi birşey.bu da işten anladığını gösterir.kendisi de ankarada.
    megachips-bir fikrim yok.ama ankarada gelip uygulama yapar.
    Ben ankarada yaşıyorum.evotech ve revo ankaraya gelemiyorlar.özellikle revo için ısrar etsemde gelmemeyi tercih ettiler.günleri ölürmüş,her neyse.ben ankarada yaşadığım için burada yaptırmam benim için daha iyi olur çünkü ekstra masraf çıkacak istanbul için ve de tek yazılımla heralde olmayacak bir kaç kere üzerinden geçmek lazım ufak tefek düzeltmeler.ben 1 lirayı gözden çıkarttım.benim istediğim araç problemsiz yürüsün ve iyi yürüsün hakkını versin.yok remapten dolayı dv arızalandı,sıcakta sıkıştırdım motor kırdı,işte ne bileyim ileride basınç kaçırır filan hiç istemediğim şeyler.son derece sağlam yapılması gerekli neredeyse stock kadar sağlam.
    gelelim tecrübelere;
    bir arkadaşım bilindik bir firmada custom remap yaptırıyor a3 aracına.1 senedir kullanıyor gayet memnun.başka bir arkadaşı yeni revo yaptırıyor.ikiside aynı gibi gidiyorlar.custom olan 1 boy önde olabilir revoluya göre.fakat custom olanda vuruntu olduğu anlaşılıyor log alıp bakıyorlar cidden böyle bir sıkıntı var.ama revolu olan üst devirlerde vs.en ufak problem olmadan yürüyor.bu sebepten diğer arkadaşımda revo yaptırmak üzere.
    iki araç düşünelim ikiside eş değer güçlerde olsun.birisi diğerinden daha düşük egtde yürüyebiliyormuş.
    bu remap işindede sanırım baya işler dönüyor kopya yazılımdı vs.bazı custom remapperlar diyorki işte ben revoda atarım aracına mtm de ama en iyisi bizim yaptığımız custom.revo 1 liraya yapıyor kendisi nasıl daha ucuza bana revo yapabiliyor?
    aracım 2010 model daha 6 aylık 9000kmde.hangisini yaptırayım gözüm kapalı bir şekilde kime güvenebilirim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    custom remap her ne kadar daha çok tavsiye edilsede bazı kişiler tarafından genede insanın aklında 1 soru işareti oluyor gibi nedense ...
    Diğer firmalar'ın bünyesinde 100lerce kişi olduğundan mıdır reklamındanmıdır bilmem ama banada daha çok güven veriyor...
    Golf MKVII 1.6 Tdi

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    revotech firması çok iyi bu işte tfsi motorlar için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ps icin ne diyorsunuz arkadaslar.barbaros bayragin firma

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FSI TSI için biçilmiş kaftan PS chip tuning yani Barbaros Bayrak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cumartesi günü yaptırmayı düşünüyorum.c.tesiye kadar kararımı vereceğim artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana Markalar Güvenilir Geliyor Nedense...

Ama Önemli Olan Eğridir Derler Genelde

Bu Arada Aracınız Garantili...Neden Abt Düşünmüyorsunuz Paranızı Biriktirip....Allah Muafaza Birşey Olsa Serviste Anlasalar Çok Canınızı Sıkarlarki Onlarda Gayet İyi Biliyor TSI'lara Nasıl Kaç Kişinin Chip Yaptığını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana Markalar Güvenilir Geliyor Nedense...

Ama Önemli Olan Eğridir Derler Genelde

Bu Arada Aracınız Garantili...Neden Abt Düşünmüyorsunuz Paranızı Biriktirip....Allah Muafaza Birşey Olsa Serviste Anlasalar Çok Canınızı Sıkarlarki Onlarda Gayet İyi Biliyor TSI'lara Nasıl Kaç Kişinin Chip Yaptığını
    abt aşırı pahalı ve 100 oktanla o değerleri aldığı için pek iyi değil.tr de bi tane a3 ün başına gelenleri biliyosundur umarım güç alamadı.3 lira gibi para ödedi ve 135 bg oldu aracı .torkta aynı şekilde.artma pek olmadı yani.servisin anlayacağını sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dr.Ecu Özgün için ne diyorsunuz

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dr.Ecu Özgün için ne diyorsunuz

Ben kendi aracıma chip için Barbaros Bayrak ile Özgün arasında kararsızım.Ancak eskilerden beri Renocu olan bir kaç arkadaşımın vasıta ve tanıdığıyla Özgün'e yaptırmayı düşünüyorum chip işini.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    barbaros abiyi baya tavsiye ederim, yanlız söyle bi durumda var özgün abi vw gurubunda en başarılı tunerlardandır.... sen en temizi atla gel buraya hemşerim...

adem27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw gurubunda özgün iyi yaptıran arkadaşlar memnun

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu 3 yıllık yalnız son mesaj 2010da yazılmış bundan sonra dikkat ederseniz sevinirim.
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)