arkadaşlar kısa zamanda 2010 model audi a3 1.4 tfsi (125bhp-200nm)aracıma remap yaptıracağım çok arada kaldım araştırmalarımın sonucunu yazayım illaki yardım eden olur forumumuzda.olmuşken iyisi olsun diyorum içime sinsin.bu illaki cepten fazla para çıkması değil benim için.
evotech-şu anda kampanyada 600 euro gibi bir fiyatı var.aracın orjinal yazılımı gönderiliyor almanyaya oradan yeni yazılım gönderiyorlar direk yükleniyor.
revo-bunun fiyatı 1000 lira civarında.almanyadan yazılım geliyor fakat yol üzerinde 9 farklı moda göre ayarlamalar yapılıyor.
superchips-bir fikrim yok henüz görüşmedim bildiğim şey remapın anlaşılmadığı fakat serviste her nedense superchips anlaşılıyormuş.o da evotech gibi yurtdısından atıyordur heralde.
custom işine gelirsek;
pschiptuning-custom olduğu için kafam karışık.ankarada bayisinin olması iyi birşey benim için.
ümit doğan-güzel remap yapıyor diye duydum,en azından yapılı s3 ü çoğu kişinin beceremeyip kendisinin yapması iyi birşey.bu da işten anladığını gösterir.kendisi de ankarada.
megachips-bir fikrim yok.ama ankarada gelip uygulama yapar.
Ben ankarada yaşıyorum.evotech ve revo ankaraya gelemiyorlar.özellikle revo için ısrar etsemde gelmemeyi tercih ettiler.günleri ölürmüş,her neyse.ben ankarada yaşadığım için burada yaptırmam benim için daha iyi olur çünkü ekstra masraf çıkacak istanbul için ve de tek yazılımla heralde olmayacak bir kaç kere üzerinden geçmek lazım ufak tefek düzeltmeler.ben 1 lirayı gözden çıkarttım.benim istediğim araç problemsiz yürüsün ve iyi yürüsün hakkını versin.yok remapten dolayı dv arızalandı,sıcakta sıkıştırdım motor kırdı,işte ne bileyim ileride basınç kaçırır filan hiç istemediğim şeyler.son derece sağlam yapılması gerekli neredeyse stock kadar sağlam.
gelelim tecrübelere;
bir arkadaşım bilindik bir firmada custom remap yaptırıyor a3 aracına.1 senedir kullanıyor gayet memnun.başka bir arkadaşı yeni revo yaptırıyor.ikiside aynı gibi gidiyorlar.custom olan 1 boy önde olabilir revoluya göre.fakat custom olanda vuruntu olduğu anlaşılıyor log alıp bakıyorlar cidden böyle bir sıkıntı var.ama revolu olan üst devirlerde vs.en ufak problem olmadan yürüyor.bu sebepten diğer arkadaşımda revo yaptırmak üzere.
iki araç düşünelim ikiside eş değer güçlerde olsun.birisi diğerinden daha düşük egtde yürüyebiliyormuş.
bu remap işindede sanırım baya işler dönüyor kopya yazılımdı vs.bazı custom remapperlar diyorki işte ben revoda atarım aracına mtm de ama en iyisi bizim yaptığımız custom.revo 1 liraya yapıyor kendisi nasıl daha ucuza bana revo yapabiliyor?
aracım 2010 model daha 6 aylık 9000kmde.hangisini yaptırayım gözüm kapalı bir şekilde kime güvenebilirim?