5w40 güzel abicim :D
Printable View
5w40 güzel abicim :D
0 40 0 40 ::) bmw servısı önerıyo dırek servıs yağı olarak kullanıyorlar vardır bı bıldıklerı sanırım
yaw 0w40'ta eksiltir araba 5w40 :D...boşver sen bmwyı
Borlar için ne kadar açıklama yapılıyorsa çoğu balon çoğu hikaye
Denedim yakıtta artısı olmadı eksozdan atan duman miktarı aynı
Ne işe yarar niye o kadar şişirirler anlamadım gitti
var tabı sneın haberın yokmu ? gayet anlatmak ıstedığımı analdınız yanı mercedes bmw bunu servıs yağı olarak kullanıyosa verdır dımı bı bıldıklerı kı daha yenı surume gıden bı yağı neden herkes kötu dıyebılır suan pıyadakı en ıyı yağ ve fıyat bakımındanda yuksek tutlan bır yağ anlamadım ben sızı ama ben bıekre denıycem eksıltırse alır bı bıdon daha tamamlarız
bmwye konan yağ iyidir mantığı çok yanlış bi mantık...
her aracın motorun gereksinimleri farklıdır..
bu söledığın mantıklı olabılr ama 0 40 a kımse kötu yağ dıyemez adamlar bu yağı yaparken kactane profasör bunun basında uğrasıyor bunun yağ yakcağını fln dusunmuslerdır sanırım kı 0-40 yağ demek 0 ıncelığı göstermez kı ısınma oranını gösterrı kalınlık 40 lık kısmı dıye bılyorum yağ araba calısında o 0 ıncelığğınen motorun heryeıne ulasıp aşınmasını önlerken 5 dk ıcınde 10-40 yağ ıle aynı konuma yaklasıyor yağ benım bıldığım
Bu işler aslında özünde çok basit yaklaşımlarla çözülebilecek olaylar. Motor bilgisinede hiç gerek yok.
Sadece basit bir mantık gerekli
Nasıl mı?
Bu işe miyonlar yatıran shell,motul gibi yag firmaları, gram performans ve dayanıklılık için milyonlar harcayan f1 takımları ve onlarca otomobil üreticisi bu işi bilmiyorlarda.
Bir adam banyodan evreka diye fırlıyor.
Bizim bütün sorunlu motorlarımızın ilacını buluyor.
YOK ARTIK.
valla 0-40 ı denemek ıstıyorum acıkcası kullananlar cok memlun kullanıp memlun omlayan varsa ayzabılr
şefim sen 0-40 koyarak yağı iyice inceltiyorsun, 10/60 koymadan yağ yakman değişmez, ve kanımca 0-40, 10-40 tan daha çok eksiltecektir...
neden tam sentetik 10w40 yok :D varsada ulkemızde yaygın degıl...
baksanıza f40 alsak ona bıle 10w40 koycaklar sanayide :D
mobilin var aslinda yanlis hatirlamiyosam high milleage die :D ama sagolsunlar getirmiyolar turkiyeye
tecrubelerıme dayanarak bı konuda uyarmak istıyorum.oncelıkle 0-40 yag her araca uygun bır yag secenegı degıldir.bmwnın kullandıgı yag dıyerekte bu yagı kullanmak mantıksızlıktır.6 veya 8 sılındırlı yuksek beygırlı araclara kullanılan yagı 1.6 4 sılındırlı arabada kullanmak zulumdur.ve aracınız yag yakar.
Mobil1 0-40 kesinlikle çok başarılı bir yağ çekinmeden koyabilirsin. Şu anda sıfır bir araç alsam ilk 5000 de yağ değiştirir ve mobil 0-40 koyardim.
bırakın alsın 0w40'ı eksiltmeye başlasın aracı :D...
ya kımsenın yag yakıyor dedıgı yok 0w40 100bin üstü 10w40 kullanılmış araçta sızma yani yakma yapabılır dıyorlar cok ınce yag dıyorlar...
o km'den beri 0w40 kullansan tmm :D