The Prodigy - Firestarter
http://www.youtube.com/watch?v=wmin5WkOuPw imiş...
Yinede prodigy olduğunu öğrenmem yetti tşkler...
Valla süper olur dehşet olur manyak yanlar bu ama kartların temel problemi yolda sekmeleri yoltutuşları güzel ama çok sekiyorlar birde benim bindiğim kartlar durmuyordu
birde 90 kilo ağır geldim sanırım
Çok feci yanlar bunlar he![]()
hacı sen yap bu aracı ferrarı kampanyası gıbı tur attırırsınBirim
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ank.da gimattaki aries karting pistinde yapıldı bitane 750cclik onlarla irtibata gecersen yardımcı olurlar...
Cok fena olur valla ne yol dayanir nede pistyanla yanlayabildiğin kadar muştu abi varsa zaten işin içinde eray abide vardir ki yanlamak kacinilmaz olur eyvah diyorum ben
![]()
bi ara bizde cok dusunmustuk Umut hatta baslangic olarak scooter motoru aldik fln bence bi tane 126 bis bul 750 cc de oturtunmu tek teker giden valla bi kactane resim vardi bende ornek bulursam yollayim sana![]()
Eğer İzmir'de olsaydın cidden yardım etmek isterdim. Bundan 6 ay önce Derbi GP1 250 makinasını, arkadaşımın honda 4 hp lik makinalı kartinginin üzerine swapladımElimdeki makina 250cc 4 zamanlı 22hp. Çok keyifli oldu gerçekten. CVT sistemini kartinge oturttum, ama tabiiki race makinasında 6 ileri şanzımanı koyucaz ve o şanzımanı nasıl kontrol edeceğiz gerçekten zor
Sequential şanzıman uydurmak gerek sanırım kullanım kolaylığı için. Şimdiden kolay gelsin![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)