User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: 100 yılın projesi

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oldum olucak radyo kontrollu yapalım bütün arabaları

Beledihyeden sürekli bizi kontrol etsinler hiç kaza da olmaz bir kaç kişi RC oynuyormuş gibi ne dersin ?
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı motordoktoru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 1 garip Lise Öğrencisiyim... Yakında Neler Olacak Hep Beraber Göreceğiz Şuan kullandığınız Facebook ve Google'nin kurucuları fikir babaları benim yaşımdaki insanlardır.Global bir sistem geliştiriyorsan ve Güçlü kişi değilsen Güçlülere fikirlerini Benimsetmek en iyisi.Ama bu sistem devlet tarafından benimsenirse Sizin kartallara kadar uzanır onuda söyleyim Verdiğiniz bilgiler ve eleştiriler için Hepinize Teker teker Teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun.
    adam inanmış beyler

extradan bir dipçik not düşeyim:

angaradaki hiç bir e30 a bu işlemi uygulattıramazsınız isyan çıkar
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı motordoktoru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 1 garip Lise Öğrencisiyim... Yakında Neler Olacak Hep Beraber Göreceğiz Şuan kullandığınız Facebook ve Google'nin kurucuları fikir babaları benim yaşımdaki insanlardır.Global bir sistem geliştiriyorsan ve Güçlü kişi değilsen Güçlülere fikirlerini Benimsetmek en iyisi.Ama bu sistem devlet tarafından benimsenirse Sizin kartallara kadar uzanır onuda söyleyim Verdiğiniz bilgiler ve eleştiriler için Hepinize Teker teker Teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun.
    Yanlış anlama ben lisedeyken cok daha anormal hayaller kuruyodum, seninki cok basit kalır yanında.Ve ne farkettim biliyomusun araştırdıkca , yurtdısında bunu cook yılllar once muhendisler uygulamalarını yapıp denemelerini yapıyolarmış.Birşeyin bulunması uygulanabilirligine baglı birazda.Fikri buldun hop tamam uygulama ile olmuyor.Hala aklıma birşeyler geldiginde arastiriyorum gercekten detaylı arastırdıgımda onun ustundede calısılmıs.İnternet ve ingilizcen yeterli seviyede olursa anlarsın durumu.Araştırman lazım herseyden once.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda kartıng aracında var bu sıstem kaza olunca mudahale edıyolar ulan adam kaza yapmış benı kesıyo tam yanlıycam vırajda kesiyo ne sövüyodum herife 2 kere gittim bidaha gitmedim
    özet: bu sistem turkıyede tutmaz
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çook iyi düşünülmesi gereken bir proje kolay gelsin. hata payı yok.peki sen bunu bir araçta uygulayabilecek seviyeye gelebildin mi? var mı böyle bir çalışman ?

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    retarderle bunun ne alakası var onu anlamadım? araştırdınmı retardarın nasıl bişey olduğunu içerde bi kol var çek bırak öylemi
    barnak bassam olurmu ?

motordoktoru
    Misafir
    Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    retarderle bunun ne alakası var onu anlamadım? araştırdınmı retardarın nasıl bişey olduğunu içerde bi kol var çek bırak öylemi
    Teoride Kurduğum bir sistem, ve bazı şeyler yerine oturmamış olabilir, Bazı şeyler Tutarsızlıkta gösterebilir.Benim istediğim siz bana neden olmayacak ne gibi sorunlar ortaya çıkacak yazın.Bende Hata payını en aza indirgemek için çalışayım.Teoride çalışmadıktan sonra uygulamanın hiç bir anlamı yok.
    Ya zaten olmadı, bu projeyi Bilim yarışmalarında Okulumuz adına kullanacağım

Aslında Bu konuyu buraya koymakta biraz abes oldu sanki Modifiye,Hız Tutkunu Abilerimize, Yavaşlatıcı bir sistemi tanıtıp anlatıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)