User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
139 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 300 zx bilgi paylaşımı

0zan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    custom manifold yaptırırsın çokta güzel olur. istersen yaptırmadan kendş manşfoldlarınla da kullanabılırsın. stock manifold ne gucler cıkaran araclar var. senın kı neden cıkartmasın. hem catlama patlama derdı de yok oh mıs gıbı
    Öyle de o kocaman turboları nasıl dolduracağım, orjinal turbolardan biri rolantide yavaş yavaş yag atmaya başladı bile, aracın henüz performansı düşmedi ancak "hocam araba güzel de yağ yakıyor" diye takılan, ya da sadece sağ susturucudan duman çıktığını görüp de "diğer egzoz çakmamı ?" diye sormaya cesaret edemeyen arkadaşlara açıklama yapmaktan bunaldım..

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    bir 300zx konusu açar mısın, bilgi paylaşalım
    video kısmında heba oluyor değerli bilgiler
    Built to fall....

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0zan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle de o kocaman turboları nasıl dolduracağım, orjinal turbolardan biri rolantide yavaş yavaş yag atmaya başladı bile, aracın henüz performansı düşmedi ancak "hocam araba güzel de yağ yakıyor" diye takılan, ya da sadece sağ susturucudan duman çıktığını görüp de "diğer egzoz çakmamı ?" diye sormaya cesaret edemeyen arkadaşlara açıklama yapmaktan bunaldım..
    stock manı evo 500hp - stock manı sr20det 500hp - stock manı rb25-26 800hp gorenler var - stock manı 2jz 1000hp ceken var. semih buraya bı dokse ıcını araban 2jz takar stock motor 800hp dolasırsın. hahaha... manıfold un etkısı tabı kı var yok deıl. ama unutma senın aracın twın. sen twın 2876 taksan zaten 600-700 arası guc desteklersın. twın 60mm turbo ıle 1500hp ceken var. makınan lıtrelı unutma. doldurma da problem yasamazsın
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

gorke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence şu anda yaptığınız en büyük hata kendinizi paraya kitleyip ona göre en ucuz nasıl biter diye yaklaşıyosunuz ama yanılıyosunuz bence. şimdi piston ve kol bence en önemli başlangıç noktası... belki başka yerlerden kısılır ama ben olsam asla bu ikisinden kısmam. tercih meselesine gelirsekte ben kesinlikle cp yi tercih ederim. kol olarakta pauter veya carıllo.
    diğer hatalı bir noktanız ise o adamlar 165dolara bu parçayla bu gücü yaptı. yaptı ama ne kadar verimli kullandı. bizler gidiyoruz koyo radyatör alıyoruz neden sizce? mishimoto veya x aftermarket ürünler gene var yarı fiatına. işte görüyor. ama işte eksiler var. bence kendinize adım belirleyin. mesela ben uzun süre ca18dette oem manifold kullandım hiçbi problemde yaşamadım, 200hp manifold çatlatan çok gördüm ama bende bişey olmadı uzunca süre. hemde 300-400hp aralığında.böyle tartışarak çok uzar. 20bine komple bitiremezsiniz eğer isteğiniz iyi parça iyi işçilik 700-800 hp ise... herşeyi geçtim direk para bastırmaylada olmuyor. bazen piston için 2,3 ay bekliyosunuz sipariş olanlarda. bazen parça bulamıyosunuz ne kadar çok olsada. herşey para değil yani emekte var bu işte. daha önce motor yaptırmadız heralde ondan biraz yüzeysel konuşmalar var. o yüzden daha önceden çok kez yaptırmış olan arkadaşlara biraz kulak verin bence.
    Sakin güç...

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    türkiyede bir tane olan arabayı yaptık, belki dünyada 4-5 örneği arasında en güçlüsü ama neler yaşadık ne kadar uğraştık. para tamam ama harcanan emek inanılmaz çok gerçekten.
    malzeme bir yerde olur onu beklersin, çokca custom üretim yaptırırsın.
    20000 dolar harcadım sırf malzemeye giden sarf malzemesi hariç. halen şanzıman standard yürüyen namına çok az şey var. 20000dolara motor ve turbo kiti toplarsın ama eksik kalır araba. harcancak para buysa honda çok mantıklı
    USPerformance by UtkuSelamoğlu
    https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance

100-200 km/h 5.761sec

Redbull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sevdiğim bir araç hatta Erenköy'de 91 model için gümrükte ihalesine girmiştim.
    Ama çok zor bir araç kolay gelsin.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmir karşıyada da çok güzel bir kırmızı var.full stock görünümlü ve kaportası jilet gibi
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir 300zx konusu açar mısın, bilgi paylaşalım
    video kısmında heba oluyor değerli bilgiler
    Aslında bir kaç ay evvel proje arabalar kısmında açmaya çalışmıştım ancak yayınlanmadı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok sevdiğim bir araç hatta Erenköy'de 91 model için gümrükte ihalesine girmiştim.
    Ama çok zor bir araç kolay gelsin.
    kuvvetle muhtemel benim aracım erenköydekidir. Pek uzaklaşamadı hala Erenköyde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyede bir tane olan arabayı yaptık, belki dünyada 4-5 örneği arasında en güçlüsü ama neler yaşadık ne kadar uğraştık. para tamam ama harcanan emek inanılmaz çok gerçekten.
    malzeme bir yerde olur onu beklersin, çokca custom üretim yaptırırsın.
    20000 dolar harcadım sırf malzemeye giden sarf malzemesi hariç. halen şanzıman standard yürüyen namına çok az şey var. 20000dolara motor ve turbo kiti toplarsın ama eksik kalır araba. harcancak para buysa honda çok mantıklı
    Öğrenciliğimde del sol vtec kullandım, çok işimi gördü ancak önden çeker olması sebebiyle uzun vadeli planlarımı uygulayamadım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gorke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence şu anda yaptığınız en büyük hata kendinizi paraya kitleyip ona göre en ucuz nasıl biter diye yaklaşıyosunuz ama yanılıyosunuz bence. şimdi piston ve kol bence en önemli başlangıç noktası... belki başka yerlerden kısılır ama ben olsam asla bu ikisinden kısmam. tercih meselesine gelirsekte ben kesinlikle cp yi tercih ederim. kol olarakta pauter veya carıllo.
    diğer hatalı bir noktanız ise o adamlar 165dolara bu parçayla bu gücü yaptı. yaptı ama ne kadar verimli kullandı. bizler gidiyoruz koyo radyatör alıyoruz neden sizce? mishimoto veya x aftermarket ürünler gene var yarı fiatına. işte görüyor. ama işte eksiler var. bence kendinize adım belirleyin. mesela ben uzun süre ca18dette oem manifold kullandım hiçbi problemde yaşamadım, 200hp manifold çatlatan çok gördüm ama bende bişey olmadı uzunca süre. hemde 300-400hp aralığında.böyle tartışarak çok uzar. 20bine komple bitiremezsiniz eğer isteğiniz iyi parça iyi işçilik 700-800 hp ise... herşeyi geçtim direk para bastırmaylada olmuyor. bazen piston için 2,3 ay bekliyosunuz sipariş olanlarda. bazen parça bulamıyosunuz ne kadar çok olsada. herşey para değil yani emekte var bu işte. daha önce motor yaptırmadız heralde ondan biraz yüzeysel konuşmalar var. o yüzden daha önceden çok kez yaptırmış olan arkadaşlara biraz kulak verin bence.
    parçaların fiyatlarına çok takılmıyorum, Ancak z32 projesini ulaşılamaz bir durum olmaktan çıkarmaya çalışıyorum zira aracım uzunca süre yatan bir araç olduğu için zaten motora girmeden telafuz edilen rakkamı harcamış bulunmaktayım, ancak yineliyorum bakımlı yürüyen bir z32 için daha önceki yaptığım masraflar yapılmayacaktır. Gümrükten araç çıkaran arkadaşlar bilir ne demek istediğimi..

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erenköye gelen beyaz 300zx'i biliyor musunuz?
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cenkr1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozan daha önce bu tarzda araç hazırladınmı?
    bu söylediğin malzeme ile çok sıkıntı yaşarsın miniksin söylediğine %100 katılıyorum burda teknik olarak bence danışmalısın 3 kuruş fazla olsun bırak 20 bini 30 bin harca ama olsun birdaha uğraşma zaten yürürse güzel yürümezse yapacak olana da aksi tesir edecek almayı,yapmayı düşünen varsada vazgeçer
    Kullandığım araçlar hiçbir zaman binek otomobiller olmadı ancak daha önce bu şekilde kapsamlı bir proje yapmışlığım yoktur, bilgilerim tamamen teoriktir.

Aracımı yapacak olan ustam Bostancıda Boğaçan ustadır, daha önceden 300zx toplamış bir arkadaşımız ve ne olursa olsun birlikte yürüteceğiz aracı.

Bu arada miniksin söylediklerine kesinlikle katılıyorum, en azından araç kol çıkardığı zaman muhattabım belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kakus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erenköye gelen beyaz 300zx'i biliyor musunuz?
    Galeriye gelen bir araç vardı, yoksa gümkükteki bir araçtanmı bahsediyorsunuz

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galeriye gelen bir araç vardı, yoksa gümkükteki bir araçtanmı bahsediyorsunuz
    Yok bu araç kreşin önüne gleiyodu. Kreşin önüne gelip çocuğunu kreşe 300zx ile bırakıyordu adam. Sağ olsun, arabasının etrafında rahat 30 tur atmıştım. İşe 1.30dk geç gittim.
    K.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullandığım araçlar hiçbir zaman binek otomobiller olmadı ancak daha önce bu şekilde kapsamlı bir proje yapmışlığım yoktur, bilgilerim tamamen teoriktir.

Aracımı yapacak olan ustam Bostancıda Boğaçan ustadır, daha önceden 300zx toplamış bir arkadaşımız ve ne olursa olsun birlikte yürüteceğiz aracı.

Bu arada miniksin söylediklerine kesinlikle katılıyorum, en azından araç kol çıkardığı zaman muhattabım belli
    allah kolaylık versin. inşallah istediğin gibi olur

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boğaçan ustam iyidir. kim ne derse desin ben Boğaçan ustamın arkasındayım. bana çok güzel işler yaptı Allah razı olsun. sonuna kadar güvenebilirsin. titiz çalışan işine besmele ile başlayan ender insanlardan biridir.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    videolar bölümünde heder olmasın diye ismini değiştirip buraya aldım.
    Ortada projectcarlık bir durum olduğu zaman oraya açarsınız konunuzu

Bu arada heder nedemek bilmiyorum neden cümle içinde kullandım hiç bilmiyorum
    Built to fall....

ice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam yaptığın elma armut olayı; ne alakası var mr2 ile twin turbo v6 300zx'in?

Senin yaptığın da elma armut durumu 300 zx güzel araba ama suprayla bir kefeye koyman hata ! Yoksa 1.6 arabalar supra skyline geciyorlar yapınca ... Modifiye çok ayrı birsey !

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)