User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: RENAULT'un Yol Bilgisayarları Yakıt Ölçüm Konusunda Yalan Söylüyor

coyete
    Misafir
    kandırıkçı

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu, hadi anladık bu forum Honda Centric , yani Honda etrafında dönüyor, tamam VTİ mti savunun edin de, Allah rızası için turbo dizel motor takılmış klimalı , ezine peynir tenekesi kılıklı Renault Sümbül 'ü savunmayın be

1.5 senedir bende, sıfırken aldım, hatta koltuğuna bile ilk ben pırt yaptım, ben hayatımda bu kadar rezil arabayı bir Albea kullanırken görmüştüm.

Ne az yakar, ne çok kaçar. Sıfırken bile silecekleri caaarrt cooort dite ses yapıyordu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezine peynir tenekesi kılıklı Renault Sümbül 'ü

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu symbolleri kangooları nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum ya şirketteki symbolleri eze eze kullanıyoruz 750 nin altında yapan yok. müdürümün kullanıdığı Clio III var her gün çekmeköy acıbadem arasında sıkışık trafikte gidip geliyor 850-870 km arası 1 depo ile yapıyor. kendi aracım 1.6 benzinli bu soğuklarda bakım zamanımda geldi 7.5-8 lt arasında dolaşıyoruz 30 lira yakıt 7.5 lt yapıyor zaten bende 100-105 km yol yapıyorum 30 lira ile. Direk yol bilgisayarı ile aynı değerleri yakıyor.

Ben kullanıcı hatası olduğundan tarafım yol bilgisayarı konusunda. kullanım anında yol bilg. sıfırlamak, yakıt alımında sıfırlamamakta değerleri şaşırtabiliyor. o yüzden bi kere değer tutmadı diye koskoca markaya *** atmak ne kadar kolay

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    99 dan beri hep renaulta bindik (hep farklı modeller) ailecek ve bugune kadar hiç şaştığını görmedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kasa symbolle müşterim şehir içi 910 yapmış. siteden burağa (Vtecburak) yeni kasa symbol sattım adam 600 yaptımmı bayram ediyorum diyor. çok ilginç mevzudur anlayamıyorum.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirkette 200 küsur tane sümbül var. Bir tanesi uzun yolda 700km yi geçsin (120 km ile) veya şehir içinde 600 km'yi geçsin, bizde bayram yapacağız.

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka megane2 ile 60 liraya 550 km yol yapmıştım arabada 1 ton yük vardı nerdeyse

ama bu yeni sümbüller bi garip cidden

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 1.5 dci megane 2 ile şehir içi 850-900 uzun yol 1000 km yol yapıyordum 1 depo ile. nadiren yol bilgisayarının hata yaptığı oluyordu.

ama clio rs ve megane rs in hata yaptığını pek görmedim.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirkette 200 küsur tane sümbül var. Bir tanesi uzun yolda 700km yi geçsin (120 km ile) veya şehir içinde 600 km'yi geçsin, bizde bayram yapacağız.
    gürsel ama sen daha iyi bilirsin şirket arabalarını insan gibi kullanmıyorlar ki..
    hepsi dip gaz biniyo.. kendi arabası olmadığı için gavur malı gibi davranıyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim kiralamada 2000 adet kadar firmadada 60-65 adet kadar kullanım aracımız var 2. el stokta satışa hazırladığımız 120 kadar symbol araç var yakıttan şikayet eden ilk sizlersiniz gerçekten inanamıyorum. Sizlersinizden kastım direk sana değil abi şuan bu topicte symbole çok yakar diyenler için söyledim. Buraklada( siteden vtecburak'a da sattım yazmıştım) görüştüm aracına serviste baktıracağım oda çok yakıyo diye şikayetçi çünkü. 1-2 kontrol yapılacak bakalım.

normal şartlarda "dikkatsiz" tabir ettiğimiz ortalamada süren sürücü 6.0 lt yaktırıyor symbole buda 50 lt depolu symbolde yaklaşık 750-800 kmye tekabul eder ben şehir içinde nizami kullanırsam 4.7-4.9 arası yaktırıyorum. buda yine 50 lt depoda 900-950 km ye takabül eder. nizamiden kastım zormaladan ama kağnı arabası gibide gitmedenki zaten çok yavaş gitmem gitmeyide sevmem.
    şehirler arası symbolle 100 km sürat ile 1090 km yaptırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bizim fb'daki sümbülün kaptanını aradım. hafta sonu ankaradan mersine gitmişti.. araba 2008 65 lik sümbül.. dedim kaç litre mazot aldın yola çıkmadan önce, taşıncaya kadar doldurttum 50 lt ye yakındı aldığım mazot dedi.. toplam 1000 km yol yaptım depoda yakıt kalmadı dedi.. yani 5,0 lt yakmış uzun yol ve şehir içi karışık..

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,5 dci 80lik megane otantik donanımlı genelde uzun yolda kullanılıyordu

4,2 ortalama gösteriyordu bilgisayar ve 1300 km yol yapıyordu.o da 55 litreye tekabül ediyor.yanlışlık yok

700-750 km yol yapamayan 1,5 dci motorda sorun vardır bence,başka bir açıklaması yok çünkü
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben hakkaten iyiymişim ya palio 1.3 mjt 45 lt/850 km karma kullanım

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio rs'imle normal kullanımda -arada bir basmalı hatta- şehir içi denemiştim geçtiğimiz ay, genel ortalama 9.2 göstermişti, pompada sonuc 9.5 litre gibi bir sonuc cıktı, bu kadarcık sapmada oluversin dedim yürüdüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar bu pompa hesabını tam olarak nasıl yapıyorsunuz?bende bi deneyeyim

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başlık komik olmuş Böyle bir kanıya varabilmek için 3-5 araçta test yapmak(ki kendi çapınızda yapıyorsunuz bunu ne kadar doğru olduğu tartışılır) yeterli değil.
    Ben de bakarım ara sıra bilinen yöntemle, 5.9 gösterirken gerçekte 5.95 falan yakmış oluyor hata payı yüksek cidden

@fb_erol_1317
    depoyu fulleyin yol bilgisayarını sıfırlayın.. 100km gidin tekrar fulleyin, kaç litre yakıt alıyorsa onu yol bilgisayarındakiyle karşılaştırın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başlık komik olmuş Böyle bir kanıya varabilmek için 3-5 araçta test yapmak(ki kendi çapınızda yapıyorsunuz bunu ne kadar doğru olduğu tartışılır) yeterli değil.
    Ben de bakarım ara sıra bilinen yöntemle, 5.9 gösterirken gerçekte 5.95 falan yakmış oluyor hata payı yüksek cidden

@fb_erol_1317
    depoyu fulleyin yol bilgisayarını sıfırlayın.. 100km gidin tekrar fulleyin, kaç litre yakıt alıyorsa onu yol bilgisayarındakiyle karşılaştırın..
    eyw. sağolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renonun clio sümbüllere 250 ibre koymasıdamı dürüstlük sence,yada orjinal clio 3 dci mazot filtresinin 160 tl olmasımı yada her kango dizel kronik motor arızasımı yani bu başlık yalanlarından biri sadece yıllarca reno aracı aldık,ama artık reno abarttı....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)