User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Bronz Balata Hakkında

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde merak ettıgım bı konu yarı bronz yaptır ama sehır ıcıdne t ** bronz hayatını kaydırıor ınsanın bacagı tutuluor
    yok be abi stage4 kullanıyorum ya insanlar çok yumuşağa alışmış yada biz iyice yam yam olduk
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gune kadar nerdeyse hemen hemen her aracımızın balatasını bronz ile değiştirdim ankarada otodebriyaja yaptır bak bakalım titreme oluyomu olmuyomu oem baskıya dokunma sadece balatayı yaptır volant ve baskı ıle bırlıkde balansını aldır ne titreme olur nede bişe üstelik oem dan kat kat daha uzun ömürlü olur

306 gtı-bmw 318is-535i-megane 1.5d-e34 m5-e30 325-e46 m3-hyundai era-e46 325-subaru legacy -ford focus-megane rs-opel astra gsı-golf gtı gibi araclara yaptırdım 5-6 yıldır kullanıyoruz ne trafikde zorluk nede titreme yaşadık
    sertlik aracının baskısıyla alakalı birşey balata ile alakalı değil
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gune kadar nerdeyse hemen hemen her aracımızın balatasını bronz ile değiştirdim ankarada otodebriyaja yaptır bak bakalım titreme oluyomu olmuyomu oem baskıya dokunma sadece balatayı yaptır volant ve baskı ıle bırlıkde balansını aldır ne titreme olur nede bişe üstelik oem dan kat kat daha uzun ömürlü olur

306 gtı-bmw 318is-535i-megane 1.5d-e34 m5-e30 325-e46 m3-hyundai era-e46 325-subaru legacy -ford focus-megane rs-opel astra gsı-golf gtı gibi araclara yaptırdım 5-6 yıldır kullanıyoruz ne trafikde zorluk nede titreme yaşadık
    kesinlikle katılıyorum kendi aracıma bronz karışımlı,arkadaşımın aracına bronz çaktırdık 10 numara oldu gram kaçırma yok ve yumuşacık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Peki hocam sadece balatayı yaptırınca kavrama full bronz daki gibi güçlü oluyormu
    Birde baskının neresi broz yapılıyor :S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bronzla ilgili tecrubemi paylaşayım 20 bin km tırtladı fakat biten balata değil baskıydı ve bir de harab olan volant

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında ben bu işi uzun ömürlü olması yanında sert kalkışlara dayanıklı olduğu için düşünüyordum yani tamemen duygusal Fakat bu durum arabada farklı donanımları kucaklatacaksa Valeo 265 tl tak paşa paşa bin gibime geliyor yanılıyormuyum yoksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi şöyle birşey balata ne kadar sert olursa baskıyı ve volantı yiyecektir exedy marka bir set takılırsa geçişlerde kaçırma olmaz

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretektas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki hocam sadece balatayı yaptırınca kavrama full bronz daki gibi güçlü oluyormu
    Birde baskının neresi broz yapılıyor :S
    öyle olsaydı kavramayı neden yapıyorlar ? baskı bronz olmuyo baskı kuvveti arttırılıyor ( sertleştiriliyor)

“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)