vti yı ele 206 rc yada 106 gti al
Printable View
vti yı ele 206 rc yada 106 gti al
çarşamba günü ağır bir ameliyat geçiricem arkadaşlar eğer yataktan kalkabilirsem yada burada olursam CZT RC ve VTI ları bizzat deneyeceğim, aralarında karar kılıp kendimi ona göre ayarlayacağım herkeze fikirlerinden dolayı teşekkür ederim. Şimdilik hoşçakalın :)
teşekkür ederim :) bir gün olacak kısmetse
Geçmiş Olsun.. Aynen Arabaları Boşver. Antalyaya Yolun Düşerse Gel Benim CZT yi Dene..
Şahsi görüşüm hiç düşünmeden 206 RC.
boş ver pejoyu sen al vti yi 6 eylüden aşağıya sal gitsin ordan sola dön sanayi yolunda gazla oradan sağa çevre yolunda top speed yap dön evine
Rc cok güzel bi araba. Ama benim karşılaştırmam şu şekilde. Benim vti ya binme sebebim motorunu seviyorum tipidfe güzel en önemlisi 4 kapılı çor cocuk var *****. Modifiye edilmesi kolay parça bol ve ucuz. Ha bekar olsam maddi imkanlarım biraz daha iyi olsa Rc ye binerim vergi ve parça fiyat dez avantajı olduğunu düşünüyorum.
Tek kapı olsun istesem 206 rc sedan istesem vtı tercih ederdim.
106 GTI bunların yanında biraz öğrenci işi kalır.
küçümseme falan değil de diğer seçeneklerle kıyaslanacak pöjo GTI olarak 306 dır bence.
şimdiden geçmiş olsun.
Geçmiş olsun dostum. Sen sağlığını hallet. En kral arabaya binersin Allah'ın izniyle. :)
3ü de bırbırlerıyle kıyaslanmıycak ozellıklere sahıp araclar bence ılk once bı arabadan ne ıstedıgıne karar vermen gerek hangı segmentte veya specte bır arac ıstıyorsun?
bence 106gti almak ıstıyorsan konfor donanım yada teknolojıden vazgecıp 206 rc lerle yada vti ları tokatlama zevkını yasarsın. sanayıye abone olabılırsın o alacagın arabaya baglı
206 rc ıstersen guc hacım ve konforu bır arada bulabılırsın ama 106 dan aldıgın zevkı alamayabılırsın ama 206 nın artılarından yararlanırsın kızlar hasta mesela :) vergısı yuksek yakıtı fazla olur
honda dersen hondanın vtec teknolojısı aparı bır olay sesıne neler verılmezkı hemde hondanın dayanıklılıgı harıka bır kere yaparsın sorunsuz bınersın ama burdada ıyı bır 106 gti senı gecebılır yada zorlar ve bu 2 araca 20 25 bın verırsın 106 ya 15 18 arası maxımum bunuda goz ardı etme :D
106 ya eicbah yay koni amortisor tak hepsınden daha ıyı vıraj alır emın ol :D
FCS u satmayı düşünüyorsunuz sanırım şartlar uyarsa ben FCS a talibim.. eğer hazırda müşterisi yoksa FCS hakkında bilgi alabilirmiyim...
RC mevzuyu uzatmaya gerek yok :)
max. 100bin km'de 18-19 a kazasız cillop sedan vtec varsa onu alırım.
bu da imkansıza yakın bişey olduğu için 206RC.
Bu arada 438 TL oldu 2004 model 206 RC vergisi.
Hondacılar kusura bakmasında ben VTİ'lara o kadar parayı vermem.
106 veya RC arasında kararda size kalmış