çok geçmiş olsn sana
bu karşılaştırmayı admise r1 tamer abi görünce en sağlıklı yorumu yapacakdır bu arabaların hepsine sahip olmuş birisi olarak.
Printable View
çok geçmiş olsn sana
bu karşılaştırmayı admise r1 tamer abi görünce en sağlıklı yorumu yapacakdır bu arabaların hepsine sahip olmuş birisi olarak.
Benimde hayatmda kullandgm, yancı oldugum araclarn ıcerısınde 3.5 v6 pajerodan sonra en etkılendgm araba rc. Tabı yakıt knusundada onu takıp eden arac. Mesela rc den önce sı'ım varken pajeromuzda vardı ve ilcemızden samsun merkeze civıcle 30 dknın altnda gıdemezken pajeroyla o yukselıge ragmen bana guven verırdı ve yolun vırajlı kısımlarını cıvıcle hıc pajero gıbı gıdemedım. Rc dede bu hıs var heryerı döner istedıgim an durur gıbı... Sı da aklım hep frendeyken rc de fıren hıc aklıma gelmıyor bıle
Beyler proje amacli almiosaniz dierleri 206 rc nin yerine terch edilcek arabami allahinizi severseniz ,bos geyik donuo burda
Adama zorla RC yi aldırtcaz :D
206 RC yi tercih ederim ben yol tutuş donandım cok güzel. güzel orjinal bi araç bulursanız alın. yakıttan yana biraz problemli araç yanlız :)
206gti al :D:D
:D:Dhepsi çöp
Benim düşüncem 20-23bin arası istenen vti lara verilen para haramdır.Ama sağlam araçtır oda bir gerçek.Stock bineceksen eğer 106 yı yarı parasına alırsın gayette gazlar gazlar sevinirsin içine neşe dolar.Ergenlik çağında aşık olduğun kızla öpüşmek gibi bişi olur senin adına hemde her devirde. :D
206 RC gayet tatminkar.İç mekan,gösteriş,yol tutuş,donanım her türlü seni tatmin eder hemde modelli.
106 fanatizmi yapmanında bi lüzümü yok arkadaşın biri demiş yukarıda da kronik bazı sorunları var ama gayet mutlu eden araba bence direksiyon tepkisi gidişi ufak dokunuşlara cevap verişiyle.
90 küsür senesindeki - kumaş koltuklu - analog kadranlı - yol pc si olmayan - bir VTİ a o paralar açıkcası abartı kaçıyor.
Açıkcası tatminkarlık güvenlilik karizma duruş gidiş her yönden RC tam anlamıylan bu iş için üretlimiş.
Koltuklarından jantlarına iç döşemelerden basıklığına kadar herşey dahilinde senin oluyor...
2008 model 2.0 dci qashqaim var. deri koltuklu. yol pc'si, esp, abs, asr, kıvır zıvır herşeyi var. kriterler bunlar olursa bir şey diyemem ama, bir vti'ın verdiği hazzı vermiyor. audi a3'üm de aynı şekilde. her türlü konfor var ama hissiz.
laf aramızda, geçen gün ep3 tayyar sürdüm hayatımda ilk kez, o da b16a2'nin zevkini vermiyor. gitmesine gidiyor ama 5500'den sonra değişen ses olmayınca neyleyim i-vtec'i :o
bence 20-23 arası temiz bir sedan vti'ya verilen her kuruş helaldir. sonuna kadar hak ediyor.
Bir cok kere 106 gti ve saxo vts kullandım.Yakın zamanda 206 rc de oldu..106 daha az yakar go kart gibidir. 206 rc dede koni amortisor ve yay vardı ustelik esp de mevcut ama 106 ve saxo nun yol tutus ve gokart hıssını vermıyor...Performansa gelince 206 rc gayet iyi ..vti kullanmadım hic yorum yapamıcam...