Vergiden düşmesi gerekiyor bence. Gelmiş 13 yaşına.
Printable View
bence 206 RC al.. 106 ve VTi eskidi artık... 3ü de aynı model olsa idi kesinlikle VTi derdim.. ;)
Benim görüşümde şu şekilde. VTI'ın benim bineceğim hale gelmesi için en az adam gibi bir coilover ve yürüyen aksama ve birde adam gibi fren kitine ihtiyacı var. He birde sedan olmalı. Onları yaptıktan sonra işe yarar bir hale gelir. E onlarda para ile. Yani diğer araçlar ile aynı fiyata bile olsa toplamda pahalıya geliyor. Aynı şey CZT içinde geçerli. Hadi CZT'nin frenleri iyi. Ama onada coilover olmadan binilmez. Ama bir 306GTI alsan bunlar opsiyonel oluyor ihtiyaç yerine.
bencede 206 herşeyiyle tatmin ediyor bugun ilan koymustum ama geri kaldırcam sanırım:)
206 rc bence
Kötü olsa ne olucakki. Hayat rolling üstüne mi kurulu. Kötü olsa ne kadar kötü. Sokakta, E5'te, otobanda karşılaşacağın araçların %90'ından hızlımı. Evet. Hothatch bu demek zaten. Firmalar araç üretirken şanzıman oranlarını ayarlarken sürüşü güzel olsun keyif versin diye ayarlıyo. Mühendis tutupta yok bilmem hangi araç ile 2inci vites 60 ta deneme yaparsa araç sahibi diye endişe etmiyo.
ne güzel yazmıssın be tesekkur kurtarmıcaktı valla:)
TRda ole maalesef, ukde bu tarz araçlar daha çok suruş zevki, handling ağırlıklı olarak karsılastırılıyor;olması gerekende o, iyi yol tutsa bile heyecansız dıreksıyon tepkılerı yetersız gibi çeşitli yorumlar, eleştirilerde cok geliyorki işin zevkli kesimi bunlar.
206'm da oldu, CZT'm Var Şu An, Arkadaşım 2 VTI Değiştirdi, Şu An En Yakın Arkadaşımda 106 GTI Var..
306 GTI -> Kokpit Berbat 30 Senelik Arabaların İçi Gibi Göğüs Kısmı, Oturma Pozisyonu Güzel Ama Konfor Sıfır..
106 GTI -> Gözler Üstünde, Şirin, Performansa Diyecek Yok Ama Konfor Sıfır Böbrek Taşı Dökmeye Birebir..
VTI -------> Güzel Araç Olabilir Ama Fiyatı Bu Kadar Abartılmış Başka Araç Görmedim :) 60 Yaşında Emekli Amcanın Kullandığı 1.4 Kasa da Aynı Görünüşte, 1.6ies Kullanan Öğretmen Leyla Teyzenin Kullandığı Araçta Aynı Görünüşte :) Farklılık Yaratacak Bi Görünümü Kalmadı Sıktı :D
206 RC -> Tam Bir Genç Arabası. Dizayn Harika, Konfor Yeterli. Vergi Dezavantaj Ama Gülü Seven Dikenine Katlanır. Verdiğin Parayı Sonuna Kadar Hakediyor :)
CZT -> Hakkında Yorum Yapanların %90ı Binmeyi Bırak, Hayatında Görmemiştir Canlı Canlı :) Ben Kendi Arabam Olduğu İçin Yorum Yapmıyorum.. Ama Aralarındaki En Hızlısı, En İyi Frene Sahip Olanı Ve 380 Liralık Spor Helezonla Mükemmel Bi Yol Tutuşa Sahip Olan Bi Araç :)
Bunlar Benim Şahsi Düşüncem Yanlış Anlamayın Arkadaşlar.. Altı Üstü Arabadan Bahsediyoruz :) Saygılar..
306'nın kokpiti bence puglar içindeki en güzel kokpit sahip olduğum için demiyorum :)
aldıgın arabaların içinde satmak istemeyecegin tek araba vti olur
bana herşey bütün geliyor :)
bak ben piyasada klasik vtecci dedikleri var ya o kişilerdendim işte vtec>ferrari diyenlerden :D
ama yiğidin hakkını yiğide vermekte boynumuzun borcu yani :)
kesınlıkle, hissiz dıreksıyon benımde en buyuk dusmanlarımdan birisi:) surus zevkını baltalayan en önemli faktörlerden, su an Allaha sukur 2 aracında tepkılerı muazzam,
kullandıgım arabalardan mesela yeni s3 dıreksıon hissizdi, audiler o konuda biraz öle sanırım
evo dergısınde R8 gtyi test etmişler arabaya heyecAnsız dıyolar aslında deli gibide yol tutuyor ring süresi iyi, genel ağırlık dağılımı çok iyi; ortadan motoru filan ama ince noktalara takılıyorlar, ayrıntılı testte böyle olmalı ztn.
rs3 e de heyecansız dıyorlar s3te kısmen öleydi gerçi, böyle bi 197 clio rs gibi deılde otoban virajlarında sakin sakin dönmek için gibi:)
jdm vti,; evet 306nın kokpıt gercekten guzel e36 gibi:)
Misal bir kaç gündür 2008 model 1.4 T-Jet 122hp Bravo kullanıyorum. Arabada sadece konfor var mesela. Bu araba 500 hp de olsa gram zevki yok his yok araba akmıyor. 180 ile giderken gayet konforlu sessiz ama aşırı rahat. Korkutacak kadar rahat ve hiçbir his yok. Yolda giderken tekerleklerden birisi kopsa Allah korusun fark edemiycem. :D
oda kötü oluyo dediğin gibi, yanal g yi hissetsen o yeter gerçi:P
bmwde mesela biraz kendi bildiği gibi gidiyo virajlarda kendi rayında gidiyor gibi tam iletişim kuramıyosun kontra gibi olaylarda,oda sürüş zevkini tırpanlıyor, direksıyonda dusuk hızlarda fazla agır gercı agır olması ıyıdır:) focusta fazla hafıf ama handling harika:) 206da baya agırdı gerçi.