User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Renault Rta-Rxt-Rxe & Brc lpg

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Renault Rta-Rxt-Rxe & Brc lpg

Öncelikle merhaba,

Başlıkta belirtmiş olduğum üzere renaultun rta rxt rxe modellerinin arasındaki farklar nedir? + - yönleri nelerdir? Daha önce kullanan ve bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.Km olarakta düşük araçlar max.15.000 tl ye kadar düşünüyorum bu aracı.Sizce alınır bir araçmı? Motoru olsun yürür aksamı olsun.

+Bu aracı benzinli alıp Brc marka lpg sistemi düşünmekteyim.Sizce marka olarak kalitelimidir.Günde 30 km yol yapacağım okul ev arası maliyette bir fayda sağlarmı?Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgisi olan yokmu

cRc Ramo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio 1.4 16 v rxt kullandım 2 yıl kadar şayet clio alıcaksan kesinlikle rxt al diyebilirim..donanımı tammamen farklı daha çok özelliğe sahıp bi araç zaten yol bilgisayarı sanrf.çift aırbag gibi 3 noktadan koltuk ayarı vs. motor yürür olarakda çok başarılıdır 98 hp fabr.çıkış verisi var

rta lar da 16 valf yok die biliyorum 1.4 8 v 1.6 8 v olarak var yalnışım varsa düzeltsinler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cRc Ramo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    clio 1.4 16 v rxt kullandım 2 yıl kadar şayet clio alıcaksan kesinlikle rxt al diyebilirim..donanımı tammamen farklı daha çok özelliğe sahıp bi araç zaten yol bilgisayarı sanrf.çift aırbag gibi 3 noktadan koltuk ayarı vs. motor yürür olarakda çok başarılıdır 98 hp fabr.çıkış verisi var

rta lar da 16 valf yok die biliyorum 1.4 8 v 1.6 8 v olarak var yalnışım varsa düzeltsinler..
    Bilginlendirme için teşekkür ederim.Servis bakım ücretleri nasıl fiyat olarak bu konuda bir bilginiz varmı?

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rxt en full olanı yol bilgisayari,klima,cift airbag (bazen 4 airbag olanları gozume carpiyor) abs fren gibi donanimlari mevcut rte de ise abs yok genelde tek veya cift airbag olur yazmis olduklarin icinde en guzeli rxt.. motor secenegi olarak 3 tip motor var rxt ve rte de kullanılan 1.4 16v ve 1.6 8v motorlar.. Bide en bosu rta var ondada 1.4 8v motor var....motor olarak 16v olan 1.4 ü tavsiye ederim lpg ile çok komik yakar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpeRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rxt en full olanı yol bilgisayari,klima,cift airbag (bazen 4 airbag olanları gozume carpiyor) abs fren gibi donanimlari mevcut rte de ise abs yok genelde tek veya cift airbag olur yazmis olduklarin icinde en guzeli rxt.. motor secenegi olarak 3 tip motor var rxt ve rte de kullanılan 1.4 16v ve 1.6 8v motorlar.. Bide en bosu rta var ondada 1.4 8v motor var....motor olarak 16v olan 1.4 ü tavsiye ederim lpg ile çok komik yakar...
    Bilgilendirme için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rxt en dolu donanım ama onda da opsiyon mevcut sunroof ve çelik jant olarak.rta en boşudur onlarda da opsiyon yoktu diye hatırlıyorum.rte lerde 1.6 8v ve genelde de otomatiktir 2000 son model yılıdır.5 kapı cliolarda 1.6 16v yazanlar var onlara inanmayın renault un öyle bir modeli yok clio2 faz 1lerde.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rxt bile yakıtta ben kullandığım zaman şehir içi ortalama 6 buçuk litre = ) rampa aşşağı siz düşünün = )

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En uyumlu LPG kiti Renaultla zaten BRC dir.
    RXT en dolusu oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)