Benim neredeyse 2 ay oldu gerçekten performansı hissedilir şekilde etkiliyor.. Alt devirler fark etti ama![]()
Benim neredeyse 2 ay oldu gerçekten performansı hissedilir şekilde etkiliyor.. Alt devirler fark etti ama![]()
...
alt devirler heralde biraz ağır kalıyo ama üst devirler daha aktif ölemi![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
160lık sciroccoda kat iptali vardı geçen hafta orjinal katı taktırdık yakıt 1-1.5 litre azaldı bilginize
Corsamda egzoz vardı katı sökünce ses güzel olmuştu benzinli gibiydi ama ibizada pişman oldum magirus gibi ses çıkıyor hele motor soğukken rolantide bile rahatsız ediyor
Performans olarakta 1 boy farkeder en fazla.
arkadaslar 1.6 8v olan arac için katalizör iptali yapacak olsak, ve katalizörden hemen önceki standart egzost manifoldunu söküp yerine custom yapılmıs bir headers koyacak olsak, oksijen sensörünün yeri aynımı kalmalı sizce? sadece yanıltıcı yada borudan uzaklaştıracak olan bir civata yeterlimidir? nasıl yapmamız lazım uygulamayı fikri ve deneyimi olan?
benim araçta 1.6 şahin headers var fakat düz boru falan olmadığı için ses ve yeteri kadar performans alamıyorum düz boruyu koyucamda kaçlık koyayım yada içine susturucu gerekiyomu yoksa susturucuszmu olsun bilenler banada bi yardım etse çok makbule geçer fazla konu kalabalığı yapmak istemedim![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
beyler peki bu kat iptalini tempra (2.0 16v)da yapsam;
arıza ışığı,
alt devirlerde çekiş düşüklüğü ve ses artışı gibi sorunlarla karşılaşırmıyım
eğer olumlu yanıt alırsam kısmetse bu hafta katı iptal ettiririm...
(büyük ihtimallede kat'ım tıkanık)
tabi ya ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)