User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Smart forfour 1.5dci otomatik şanzman sorunu

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    177'lik brabus 1 ton olmasından dolayı cooper s ten iyi gidiyor , benim aracımın motoru da brabus ancak 157 hp.Ben fazlasıyla memnunum şu anki halinden bile , ağırlık olmadığı için çok seri , sizin aracınızın performansından memnun kalmanızın sebebi de bu zaten bu kiloda 95 hp 210 nm tork yetiyordur size
    177 hp lerde otomatik şanzıman seçeneği yoktu benim aracım otomatik.

Designer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizel olmasa duz isterdım ama dizelde duz sevmıorm ne devir ne ses var zten dizel bagla otomatge gtsın vti ile denedinizmi peki hic?
    Instagram : WideBodySixty

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konunuz ile alakası yok ama genel olarak tavsiye edermisiniz, kısmetse dizel otomatik panoramik for four düşünüyorum da ...
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracım benzinli olmasına rağmen 7,5 litre falan yakıyor şehir içinde , dizelini siz düşünün
    Ben dışından içinden de memnunum ama brabus olmayanlar kozmetik olarak biraz zayıf kalabilir tabi..Ama halledilmeyecek şeyler değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu klasmanda kesinlikle mükemmel araç.Biz dizel falan dinlemeyip biraz devirli kullandığımızdan fazla yakıyor biraz.Normal kullanıldığında sonuç gayet tatminkar olur diye düşünüyorum.Performans olarak bakarsak 106gti sahibi bi arkadaşım araca bindikten sonra şöyle demişti "gti dan iyi gidiyo bu ivmelenmesi daha iyi bi deneyelim biara 2sini" tabi deneme fırsatımız olmadı.Bide otomatikte kullanırken şöyle bi olay gelmişti başımıza direksiyondada ablam vardı.Işıklarda durduk yanımıza 98kasa bi impreza yanaştı pek anlamıyorum o kasalardan wrx di yada gt turbomudur nedir ondan sanırım.Yeşil yandığında bi süre kafa kafaya gittik daha sonra uzadı tabi o Diyceğim o ki gayet dikkat çeken şirin performanslı az yakan güzel bi araba şiddetle tavsiye ediyorum buarada bah30 kardeşim senin aracın tork nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Designer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu klasmanda kesinlikle mükemmel araç.Biz dizel falan dinlemeyip biraz devirli kullandığımızdan fazla yakıyor biraz.Normal kullanıldığında sonuç gayet tatminkar olur diye düşünüyorum.Performans olarak bakarsak 106gti sahibi bi arkadaşım araca bindikten sonra şöyle demişti "gti dan iyi gidiyo bu ivmelenmesi daha iyi bi deneyelim biara 2sini" tabi deneme fırsatımız olmadı.Bide otomatikte kullanırken şöyle bi olay gelmişti başımıza direksiyondada ablam vardı.Işıklarda durduk yanımıza 98kasa bi impreza yanaştı pek anlamıyorum o kasalardan wrx di yada gt turbomudur nedir ondan sanırım.Yeşil yandığında bi süre kafa kafaya gittik daha sonra uzadı tabi o Diyceğim o ki gayet dikkat çeken şirin performanslı az yakan güzel bi araba şiddetle tavsiye ediyorum buarada bah30 kardeşim senin aracın tork nedir?
    180 nm fabrika verisi , birde vti ile denedinizmi demişsin , yarı otomatik arabayı -ki dsg gibi de olmadığı için hızlı çalıştığı da söylenemez- vti'la denemenin çok manası yok bence , iyi durumda bi vti geçer gibi geliyor.
    Öyleki scirocco ile denediğimde benim her vites atışımda yarım boy daha yaklaşıyor
    Bide 17x8 brabus jantlar var , lastiklerde 225 , bu ölçülerde jant takan da pek yok stock vti'lara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şanzman işini halledeyimde bide yazılım yaptırcam bakalım sonra bi deneriz inşallah seninkiyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)