Herkese selam aranıza yeni katıldım üyelerimiz bölümünde kendimi tanıttım.Şimdi size sormak istediğim bi sorum var.Smart Forfour 1.5dci 2005 model bi aracımız var gidişi gayet güzel gti sahibi bi arkadaşım binmişti performansı gti gibi demişti gayet tatminkar stok halde ilerde inş brabus paket yapıcaz 177hp. Bursadakiler bilir belki kırmızı/gri renkte.Neyse geceyim gti ı brabusu hepsinden once cozulmesı gereken bı sorun var buyuk bi sorun.Bu arac aylardır mercedes servste yatıyor.Araç yurumez hale geldiğinde yolladık servise yanlış olmasın kaza falan deil teknik sorunlar ***** km:160000oluncaNeyse servise ilk girdiginde yok o bozulmus bu bozulmus dediler bi ton parca yenilediler 2900lira masraf oldu zaten daha onu odemeden şanzman btmiş dediler dişlilerdeymiş sanırım sorun ne kadara yapılır dedik 8000tl dediler o_O arac zaten galrilerde 15bin anca ediyor hem kupon hem km yuksek çoğu aynı klasman araçtan çok daha iyi olmasına rağmen malesef satışta bu hallere düşüyor.Arac bu fiyata satılırken tutupta maddi sıkıntıda 8000tl hem harcayamazdık hemde aptallık olurdu.Bizde smarta uyacak bi şanzman aramaya başladık buarda şanzman otomatik belirtmemişim yukarıda.Mitsu Colt dan cıkma bi şanzman bulduk aynımıymış neymiş şanzmanları smartla ole bişey dediler getirttik uymadı.Aradık bulamadık bi usta 1800e o dişlileri yaparım ama uyarmı uymazmı garantisini vermiyorum dedi riske girmedik.Kısacası bu konuda yardımcı olabılımısınız Smart forfour 1.5dci 5ileri otomatik şanzman çıkma bulunabılırmı yada o dişlilerin ölçüleri ebtları öğrenili yaptırılabılırmı yada tamaman farklı bi şanzman monte edilebirmi ancak tavsiyelerde bulnurken lutfen onceligi maliyet olarak alınız şu araç once bi servisten kurtulsun aman en dandk şanzman olsun ustunde razıyım aylardır yatıyor arac.Yorumlarınızı bekliyorum Şimdiden teşekkürler.