ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
öğleden sonra Borusan Esenboğa'ya gittim hem test hem de pazarlık için, öncelikle şunu söyleyim, elde kalan araçlara indirim var diğerlerine yok zannetmeyin sakın... zaten Mercedesle kıyaslarken BMW yi zannediyorsunuz ki liste fiyatı nihai fiyat... mercedeste öyle evet ne CLA ne de C kasada indirim yapamıyorlar, en fazla düzlüyorlar o da en iyi ihtimal 999 lira olur o kadar... gelelim Borusan'a, bugün aldığım fiyatlar ve de anlaştığım araba şu şekilde:
f30 '2014' 3.20i ED liste fiyatı 161.000 TL bana fiyatı 141.600 TL renk lacivert içi modern line bej deri-kumaş karışımı göğüs de açık renk...
f30 '2014' 3.20i ED liste fiyatı 163.000 TL bana fiyatı 142.900 TL renk sedefli beyaz içi gerçek montana deri, jantlar ve paket luxury...
2. alternatifi seçtim pazar günü hanıma bir kullandırıp alacağım inşallah araç haziran teslimi... kusura bakmayın ama şimdi kimse bana boş +boş araç demesin sunroof, ekran, geri görüş kamerası, 3 tip kullanım formatı, 8 ileri, gerçek deri, 18 inch jantlar, sedefli renk vs vs... daha ne olacak pakette? CLA ile neredeyse aynı paraya geldi ve de 170 HP BMW motoru var ...