Hoops :) pardon.
Printable View
Arkadaş ekran görüntüsünü koymuş sağolsun orda yazıyor tek tek Sinan.
Ben bmw konfigüratörde yapınca 171 oldu zaten m paket falan. Ha indirim yapar borusan onu bilemem.
Bir şey soracagım şu M Performance mı ne öyle bir şey var bi'de onların donanımı nedir? Tüm paketlerin karması mı yoksa sırf görüntü mü? :D
Konu Mercedes ama Bmw'de sıkışmışken sorayım :D
Borusan Avcılar'ın o tarafta oturuyorum. Adamlar yolun karşı tarafını da park olarak kullanıyorlar. Hem kendi yerlerinde hem de karşı taraftaki park'ta deli gibi 3-5 vs serileri var. Niye hala araç yok diyip bikaç ay sonraya teslimat tarihi veriyorlar.?
Aklima geldi
ustume vazife degil ama esinize alcaksaniz bide mutlaka yeni X3 e baksaydiniz 1.6 170 hp sdrive versiyonu geldi iyi bi fiyat alinabilir
Veya o butceye navigasyonuna kadar dop dolu 1.6 sdrive X1 de bakilabilir
Sahsen bayanlara cok uygun olduklarini dusunuyorum 3 serisi yerine
Merhaba, konudan biraz uzak kaldım :)
Tam donanımda eksik donanımı olmayan her pakette C serisini Ağustos teslim verebilirim.
Sorun yok yani.
Temmuz ayında Amg donanım aracım yok kalmadı ama sattıklarımızda tam donanımda yani TR paketli.
Sıkıntı yok yani teslimat süresi yakın...
Bu arada indirimden bahsetmiş birkaç arkadaş.
S serisi kasa değiştirmeden önce 600 TL liste fiyatı olan araçları sene sonunda kasa değişimi öncesinde 420 TL ye kadar sattık indirimse indirim Mercedes'te de var.
Ama yeni çıkmış bir kasada Bmw'nin 162 den 142 indirdiği arabayı hiç bir markada bu indirimle alamazsınız. Bu işin fıtratı bu :)
Connecting site...
aldığım araba bunun birebir aynısı, paket, dış renk, iç renk...
gerçek deri döşeme
elektrikli hafızalı koltuk
koltuk ısıtma
vee asıl bomba: 3 yıl ya da 60.000 km yağ bakımları bedava, %1 daha indirim aldım 142.900-1.420 tl fiyatı...
Tamam işte bahsettiğim şey şuan lansmanda olan bir araç değil.
İki markada Premium segmentte ayrı ayrı başarılara imza atmış markalar.
Satış rakamlarına da bakarsanız başa baş bir mücadele var.
Bmw nin en avantajlı yönü 2.0 dizel motoru olması.
Mercedes te 1.5 cdi lar hariç dizel motorlar 2143 cc den başlaması yani %145 ötv ile satılması biraz yavaşlama oluştursada geri planda kalmıyor.
Bmw nin başarısı yadsınamaz fakat Mercedes'in de araçlarının BMW karşısında vasat olarak adlandırılması da kabullenilemez bir durum...
http://www.odd.org.tr/folders/2837/c...&%20ithal).pdf