Çok teşekkür ederim daha iyileri size olur inşallah.
Daha kapora vermedim ama her an niyeti bozabilirim :)
Printable View
Ben AMG nin mevcut jantından farklı olarak 19ları ve iç derisinden farklı olarak bunları seçtim demek istedim.
Yoksa AMG paket zaten 18 jant ve iç deri ile geliyor ama ben onlarıda değiştirdim.
Yoksa sadece AMG 150 den başlıyor.
Şimdi 2si arasında 30bin fark yok mu?
BMW daha mantıklı duruyor.
23.000 var
1 haftadan beri anlatmak istediğim şeydi abi :) güncel fiyatı ve ekstralar gayet yerinde. hatta metalik renk jant deri farkıda var bunlarıda istemeyen olursada dahada iner. 142.900/ 2.79 bmw kuru = 51.2.. € ;)
edit:luxury olan iyiymiş baya modern lineda neden bilmiyorum hep o direksiyonda el izi kalır sinir eder gibi geliyor :)
Hahahahah kremmmmm.
Başımın belası!!!
Sadece el olsa yine iyi. Bacak vsde olduğu için oturulan yere bile iz bırakıyor.
Yeni C serisinin daha guzel durdugu kesin ic mekan harici yeni olmasi ve piyasada henuz nerdeyse yok olmasi buyuk avantaj
Ama fiyati 520i ile ayni olmasi avantajlarini yok ediyor bence
Zevk ve keyif meselesi asla etmez o kadar denilemez katiyen ancak cla icin rahatlikla denilebilir
Yalniz bence yeni c serisi dizel-otm versiyonu gelince asil sukseyi yapacaktir fiyati ucmasin yeter iste o zaman rakipsiz olur.
Dizel oto amg full cla 152bin şu anda.İndirimde yapamıyorlar hemde ve 2 ay sonra teslim.
C de şu anki benzinliden en az 10 bin pahalı olacaktırki yine bir zıplama hoplama olmazsa ise kurda vergide falan.
m paket 320 ied yok :)
Bunlar :beuj:
Connecting site...
Connecting site...