2016dan önce gelmez heralde coupeside
Printable View
2016dan önce gelmez heralde coupeside
Stuttgart tan tahmini olarak araç kaç günde İstanbul'a gelir ?
C serisinde de 19 jant isteyince çamurluk genişletme opsiyonu geliyor mu?
Bmw de ciddi indirimler var
19 jant istemesen de amg pakete genişletilmiş çamurluk geliyor.
Aracın geliş süresi 2,5 ay ve 3 ay arasın da değişmektedir. Fakat fabrika da dönem dönem tatile girildiğinden eğer aracınız o zaman zarfın da banda girmiş ise araç gecikebilir.
3.16 değil 170hp'lik 320ied ler geliyor patır patır :D
söyleki
metallik renk - luxury/sport/modern line- harman kardon - dakota orjinal deri - sunroof - koltuk ısıtma - hafızalı elektrikli koltuk - bixenon - arka elektrikli perde - katlanır ısıtmalı aynalar - geri görüş kamerasıyla berbaer
1 ay once aldıgım fiyat 143 bin TL idi
ondan bir ay önce yada şuan bmwni oluşturdan yaparsanız aynı aracın 170 küsür bin'lere cıktıgnı görebilirsiniz :)
2012 sonuna cıktı araç 2015 sonu 2016 gibi yapıştırırlra makyajıda
Belli olmaz 316i'leride doldurup yollayabilirler E90'da olduğu gibi :D 320D'den çok 16i-20ied satıyor galiba bu aralar. Yalnız BMW'nin mutlaka bir otomatik 1.5-1.6 dizel motoru piyasaya sürmesi lazım Yeni C'nin otomatik+dizeli ile başedebilmek için aynı şekilde Audi'ninde A4'te bunu yapması gerekli.
cla dizel oto'nun 151 bin oldugu yerde. c nin kemiksik 170 180 var Ahmet vergi avantajından satarsa satar sadece.
Benzinliyi keser dizeli satar işte.
Ayrıntılı bilgi için teşekkürler:) 3.16 derken tüm 1.6 bmw'leri kast ettim de, anlaşılmaz olmuş:D
Makyaj olayında ise, bende satış temsilcisinin yalancısıyım. Genelde 4 sene ilk tasarım, 3 sene makyajlı şekilde satar bmw ama yeni C serisi'nin eli gerçekten kuvvetlendi dünya'da. O yüzden bende biraz erken bekliyorum açıkcası.
Bmw 1 de ciddi kampanya vardı m paket düşünebilirim bende
01.09 itibariyle c amg paket 151 den 156 bin tl ye yükselmiş.Acaba 2015 modeller mi öyle yoksa ekimde teslim edilecek araçlarda bu zamdan etkilenecek mi
Danışmanınız sizi arayıp bilgi vermedi mi ? Zam geleli on gün oldu neredeyse.
Aracınıza zam yansıtılacaktır. Sipariş formu imzalatılır iken aracın geleceği ay da ki şart geçerli olacaktır bilgilendirmesi yapılmış olması lazım.Sipariş formun da fiyatlar değişkenlik gösterebilir diye de açıklama mevcut.
olay yine BMW tukaka, mercedes alına dönmüş :)
19 jant 40 yanak arkadaşlar ama 40 bile ince kalıyor tr yollarına
Teslimat anındaki son dk farkları Allah'ın emri,pazarlık üstüne pazarlık ile mümkün olduğunca indirmeye çalışacaksınız artık ama zaten satıştan değil servisden para kazandıkları için olmadı zararına verecekler yada satış iptal olacak herkese satılabilir bir araba ise:)
Benim ofis alma falan işleri yüzünden siparişi askıya almam gerekti ama almış olsam bu araba gelmiş oluyordu dış görüntü olarak
Bu fotoları instagramda görüp kaydetmiştim umarım araç sahibi sitedense (pek sanmıyorum ama ) hoş görür.
http://i.hizliresim.com/Y30ZjE.png
http://i.hizliresim.com/8mBR9W.png
http://i.hizliresim.com/DoZg8m.png
http://i.hizliresim.com/mqBArZ.png
http://i.hizliresim.com/EQo9zB.png
http://i.hizliresim.com/jzZbvD.png
http://i.hizliresim.com/aPWryg.png
Ablamlar 150 kusurbıne c almayıp 160kusur bıne 520 ı aldı comfort artı gerı kamera aklıma gelmeyen bır2 opsıyon daha var, konfor ıc kalıte genıslık çok çok iyi,, f30 dan sonra 1deılde 2 kademe atlanmıs gıbı..
Oyle gibi gorunuyor,
BENCE kesinlikle eski C daha guzel e90 dan, e92 de c coupe den daha guzel,
Bu karsilastirmada F30 kesinlikle C den daha guzel, canlida gordum inceledimce, F30 daha oturakli ve agir duruyor,
C de sanki birseyler eksik gibi, yada mercedes olusu beklentimi yuksek tuttu ama yanilmisim.
ortağım 170bine C180 aldı ben de 140bine F30 3.20i aldım, şehir içi 7.4 litre yakıyoruz, donanımlarından da gayet memnunuz, kamerası müzik sistemi sürüş modları hafızalı otomatik koltukları vs...
Guzel araba ama yolda onlarca gordukten sonraki genel dusuncem bu arac donanimsiz haliyle cok cirkin bi hal alabiliyor
Yani guzel bi c nin fiyati selefini asiyor bencw
3 serisinde ki durum pek boyle degil
Yani ozetle bahsi gecen rakamlara 520i luxury paket bile alinir
Vakumlu kapi hayalet ekran hafizali koltuk vb donanimlarin keyfi cikarilir c nin esamesi bile okunmaz..
Yok ben bilmiyordum 5 in e nin rakibi oldugunu.
Sozun ozu C nin 3ten bile iyi oldugu kesin deilken o paralara 5 serisinin yaninda c esamesi okunmaz ki surus dinamigi haric dis gorunumude gayet iyi..
bi arkadaşım aldı 170bin küsüre, air panel falan var full bir araç.
Öncesinden e92-panamera-range gibi araçlara sahip olmuştu, çok çok memnun olduğunu söylüyor.
Biz de var C180 Fascination paket sıfır aldık ortalamanın üstünde sunroof xenon deri geri görüş kamerası koltuk ısıtma bluetooth vs vs.
Ben pek beğenmedim aracı bence eski kasa daha iyiydi...
Görüldüğü gibi her zaman yenisi eskisinin yerini alamıyor otomobillerin, beyaz C'ler piyasada ilk dolandıkları yıllar gözdelerdi
Beyler dizeller ilk olarak düz vites geliyormuş
A ve CLA dada aynısı oldu önce manueli gelmişti zaten.
kaba bir hesapla cla dizel amg 151bin tl ise.
şuan 156bin olan c benzinli amg üstüne enaz 10-15bin daha koymak lazım heralde.
renault nissandaki 1.6dci'ın 136hp versiyonuyla gelicek. vergi avantajı harici tutar tarafını göremedim. yazılımmı pololar vs. falan sellektör manyağı yapar heralde
Benim a ile otomatiği arasında 20bin farketmişti otomatikleri gelmeye başladığında. Hadi ben ötv zammı ve kura yakalanmadım diyim yinede otomatik ve düz arası 10bin farkedecektir sanırım. Satış müdürüde,ben kime satacağım manuel c yi diyip bana göndermeyin demiş kendisine tanınan ilk 6 arabayı.
Ben dizelin bir avantajını göremiyorum abi. Zaten 156'lık benzinli bile vasat gidiyor, dizeli kanser eder herhalde. Önce manuel, sonra otomatik dizel getirmek kadar da ucuz bir satış politikası yok. Alıntıda yapamadım ama o satış müdürünü takdir etmek lazım. Adam işin en doğrusunu-özünü söylemiş.
A nın manuel dizeli ile otomatiği arasındaki gibi bir yavaşlık söz konusu olacaksa c dede,evet cidden kanserin kanseri eder galiba.
Benim a manuel eh işte kendince gidiyor. Ama dizelin otomatiği ızdırapmış.
Yeni c benzinli sürmüştüm amg paket,316 m paket daha hızlı gibi hissettirmişti bana.
Otomatik dizellerde böyle olursa evet cidden kanser eden cinsten yavaş olabilir.
:)
Bende manuelini kullanmadım ama daha 50km'de olan Cla amg dizel otomatigni kullandım 200-250km kadar.
pek bir hızlanma isteği yok arkadaşta. kim demişşe sonuna kadar haklı ızdırap çünkü kimsecikler yok :) gaza basıcan, vitesi kücültmeye karar vericek, karar verip atıp ilerleme hızlanma için cabalaması biraz sürüyor haliyle.
okuyunca Mercedes hata üstüne hata yapıyor gibime geldi iyice. yazılımlı polo 160 hp olacak peki yazılımlı 136lık dci ne olur ? :)
Otomatik dizel cla veya a hiç gitmez diye yine aynı satış müdürü söylemişti
Sağolsun iyiyizdir oda genelde sırf satış olsun diye yorum yapmaz ve doğru yönlendirdi bugüne kadar hep beni
Mercedes arabaları yapıp göndermiyor ki ?
Fabrikaya siparişleri bayi kendisi geçer.
Ben aralık ayına 2 adet sipariş etmiştim. Sonra vazgeçip benzinli araca çevirdim araçları.
Yani bana göndermeyin vs gibi bir durum olmuyor.
Ama bende şüpheliyim manuel C serisinden. Sadece ilk furyada talep görür.
Bluetec teknolojisi ile yenilenen bir motor fakat daha canlı olarak görmedik. Bir denemek lazım.
Bu cümleyi kurmuştu ama o zaman ben hakkımı kullanmıyorum satamam istemiyorum demek istemiştir.
Bana söylenen 1.6 dizel c ler şubat-mart teslim olup manuel vitesle gelecek. Giriş paketi 133000tl, otomatikte 7000tl fark olacakmış.
Estate için konuştum, daha Mercedes Türkiye'den sipariş geçilmemiş. Fiyatı belli değil, ön çalışma yapılıp fabrikaya sorulup fiyat verilmesi lazım. Bir kobay lazım :)