Çok para değmez...
Printable View
Çok para değmez...
arkadaşlar alıp kullanan yorum yapabilecek olan var mı acaba?
ben de c.tesi bakmaya gideceğim, gönlüm F30'dan yana ama ona bile tam değil... bu paralara yazık günah bana sorsanız 100bin lira bunların ederi ama araba yok maalesef sıfır alınacak orta sınıf...
121.000-151.500 arası görünüyor benzinli 1,6 lar... liste güncelse tabi internetteki...
AMGler 175 falandı yanılmıyorsam
Fotosunu yükleyim hatta
Araçlar şuan bayide sıralı olduğu için piyasada 167-175 arasına satılcak akıllı davranıp 2-3 tane alan galericiler tarafından ilk gelen araçların çoğunda cd çalar yoktu şuan sahbindende olanlarında hemen hemen çoğunda cd çalar yok cd çalar olanlar bu hafta geldi onlarında sahibi hazır
ben cıktıgı hafta gidip baktım Florya gülsoyda
151 bin fiyatı dogru aama bırakın amg paketi amg olmayan paketi yoktu fiyata teşhirde olanlardan :)
sonra biyerde sansa sahibi denk geldi gülsoyun yetiştiremiyorum araçları felaket derecede sıra var diye notunuda düştü :)
c180 amg paket 151.500tl liste satış fıyatı ve donanım olarak baya iyiler..
Büyük foto olduğu için link veriyorum.
Bu mavi gerçekte görülmesi gereken bir renk ve o ön tampon altı spoyler çok daha şık duruyor gerçekte.
Arabalar amg olmasına rağmen fotolardakiden falan daha boş içi,kaplamaları falan
Detaylı sormadım ama özel istekle lansman fotolarındaki gibi getirilmeli bence.
Zaten dizel otomatiğede 1 sene var yine o zamana iyice herşeyi netleşir
Beyazın üstünde 175 yazıyor yanlış okumuyorsam
http://i.hizliresim.com/W2XkJm.jpg
http://i.hizliresim.com/Rygkd7.jpg
http://i.hizliresim.com/38OLy0.jpg
hahaaa vallahi 160-170bine C serisi :) cidden komik ötesiler...
ben araba alırken kaça aldığımdan ziyade 3-4 sene sonra kaça satacağıma bakarım yani ne kazandığıma değil de ne kaybettiğime... 170bine C alırsam ben bunu 3-4 sene sonra maksimum 90-100bine satarım doğru mu? peki bu araç 4 senede 70-80 bin kaybettirecek bir mutluluk verir mi bana? çok mu az yakar? çok mu iyi gider? çok mu değerli olur?
style paket alıcağınıza gidin renault fiat alın aynı donanım nerdeyse.. hiç olmassa verdiğiniz paranın yarısı cebinizde kalır..
araca bakarken şunu görüceksiniz devasal bir donanım listesi ve yanında şu yazı (isteğe bağlı) yani böyle bir donanım var ama koymuyoruz senin aracına. :)
Valla fiyatlar öyle şiştiki diyecek birşey kalmadı.
Ben zaten günlük kullanım için dizelden başka araba düşünmem o yüzden bunu baz olarak şunu söyleyebilirim.
Şu an cla dizel otomatik amg bixenon cam tavan vs full yani 152bin tl
Yeni C dizel otomatik geldiğindede herhalde bundan 30bin pahalı olacaktır yani 180bin civarı full bir dizel otomatik yeni C olacak gibi.
Bakıyorum aynı şartlarda m paket full bir 320d de bu paralarda
Ben sıfır alıp garantisi bitene kadar kullanmayı amaçlarım sıfır arabada
O yüzdende full olmasıda önemli benim için.Dolayısıylada fiyatlar baz fiyattan baya bir yukarı çıkıyor :)
benim asıl mantığım, gündelik ucuz bir dizel, mesela megane... sonra da değer kaybetmeyen 2. el özel bir araba...
geçen hanıma dedim ki, 180 bin tl ile 60 bin liraya bir tane e39 M5, 25 bin tl ye bir tane Alfa 166 tüplü :D bir tane de cadillac escalade alırım :)
Valla şu an için a180in yanına bir tane superspor tarzı birşey almayı amaçlıyorum ayarlayabilirsem.
A180 hanıma kalır böylece.
Belki o zaman birde ucuz bir dizel olabilir eşek niyetine binmelik :)
Ama ilerde param olursa onuda düzgün birşeyle değiştirir o supersporuda sıkıldıkca değiştiririm.
Yani temelinde günlük araba konforlu sorunsuz ve zevkli olmalı yanına alınacak eğlencelik araba çok yakabilir vs vs
dur abi daha :)
yanlıs hatırlamıyosam agustos gibi manuel 1.6dizel 136hp (tamamen yine renault motoru) gelicek olucakmı liste fiyatı 151 den 165-170 sene sonuda otomatik dizeli gelicek oh aman sabahlar olmasın 180 çok net.
Era'nın biri gelicek sellektör manyagı yapıcak 180cdi ı.bide arkadan itiş olur heralde kayıpda var.
nerde o eski sellektör yiyince uzanyan mercedesler nerde boynu bükük yol vermek zorunda kalıcaklar. bu fiyatlarla en baba rakibi bmw 2.0d ne tutunamazki zaten asagı yukarı aynılar:)
benzinlide bile 170lik 1.6 3.20ied alsanız zar zor 150yi bulmaz bile
bknz 151 e bulursanız sanslısınız c180 amg
Mercedes - Benz C 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
bana göre şu anda en güzel dizeller C segmentinde en iyi fiyat performans denkleminde astra sedan 1.6 dizel geldiyse bilmiyorum.. i30 1.6 crdi.. ceed ..
D segmentinde SuperB 2.0 Tdi cr 170 beygir dsg 4x4 Green tec motor elegance paket yok yok arka koltuk ısıtmadan solar sunroofuna kadar.. 140 bin tl.. mercedesi alır sallar sallar atar fiyat performans eşiğinde.. 4x4 olması yeter üstelik dizel donanımı katmıyorum bile.. fiyatıda mercedesin giriş paketi en boş benzinlisine eş değer nerdeyse..
151.500TL ye Amg paket araç verebilirim eksik donanımı da olmayan.
Standartlarında geri görüş kamerası, dokunmatik panele sahip cd çalar, deri döşeme, ısıtma, panoramik cam tavan, ön arka park sensörü ve aktif park asistanı, Çarpışma Önleme Yardımcısı (72km hıza kadar %60 oranında fren yapabilen), keyless go start, statik led farlar, 18 inç amg tasarım jant,5 farklı sürüş moduna sahip agility select vs....
Bu paraya 3.16 m paket ve bu donanımda bir araç var mı acaba ?
Donanım eşitleme yaptığımızda 3.16 60.000 Euro liste fiyatında geliyor...
3.20 ile kıyaslarsanız fiyat dahada yükseliyor tabi....
Göreceli bir düşünce tabi ama yeni kasa C serisinde Mercedes Bmw nin bir kademe önüne geçti.
2.0 dizeli olmamasına rağmen daha yüksek adetlerde satmaya devam edecek.
Satış adetlerini ODD nin sitesinden takip edebilirsiniz.
liste fiyatı 60 olmaz deneyip görebilirsin 55-56 gibi liste fiyatı olur.
3-4€ da iniceginden 50-51 gibi saydıgın donanımdan aşagı olmayan 3.16 çıkar
320 ied 'de m paket olmadıgından spor paket koyarsan aynı donanımda aradaki m-spor pak.farkından 1000-2000€ fark olur olmaz aralarında
anlamıyorumki daha ne istiyorsunuz dokunmatik kameralı teyp,deri ısıtma,cam tavan,park sensörü,keyless,led far veriyorlar 180 bin tl ye bedava..
aynısını sanayide bizim mustafa abinin şahine yaptık ön arka park sensörü, dokunmatik geri kamerası ile double din,led de çaktık öne drl ,ısıtmalı derileride yaptık alarmda taktık keyless li hemide 3 bin tl paramız gitti.. şimdi şantiyeden çıkma cam arıyoruz tavana koyucaz.
Tableti koymuslar bildigin, olmus sana yol bilgisayari... Zamaninda bunu uapmaya calisanlara agir gulmustum hepsinden ozur diliyorum...
valla 180k her ne kadar dolu C serisi de olsa ben şahsen gider misal paylaştığım gibi bi E serisi alırım. Hiç olmazsa babalar gibi Mercedes'e biniyorum derim..
Connecting site...
320d dolu aracı 60000euro ya alabiliyorsanız alın tabii.
150000tl lik amg nin donanımı gayet tatminkar ve 316 m paket+ olarak aynı donanıma sahip aracı 150000 e imkansız alamazsınız. 170-180 olan araçların donanımlarına göz gezdirirsenin farkı anlarsınız. En basiti amg exclusive paketidir. s serisi gibi aracın kokpiti deri kaplı. Koltuklar elektrikli hafızalı mesela. Bunlar gayet pahalı donanımlar. Aynısından bmw nin sitesinde bir 316 ya da 320d yapın ne kadar çıkıyor görün.
Mercedes hem 3 serisinden daha iyi bir araç yapmış hemde daha ucuza yapmış. Nasıl daha iyi demeyin testlerini okudum.
Boş 3 serisi ilede donanımlı c serisini karşılaştırmayın. Aynı donanımda fiyatlarını araştırın
arkasına e350 yazdıkları iyi olmuş :D
gece yazdım 3.16i 50-52 bine alınır çok çok rahat dopdolu alırsınız. gayet güzel inidirmleri var. mercedes gibi %1 yapmıyorlar
320d dolu alamassın ama .320d sahibi olabilrsin 60 bine doldursanda 109bin € olmaz zaten
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65283574/detay
Ben sizin yerinize baktım.
Aynı donanımda 316 m paketin fiyatı yani boş amg c ile aynı donanımdakinin fiyatı 57282euro oluyor ve cam tavan yok sunroof var. Bu da güncel kur ile 163253.70TL ye geliyor. Bunun gibi olan c180 amg nin fiyatı ise 150600TL
Mercedes anlayacağınız daha ucuz hemde daha yeni hemde sınıf lideri şu an...
iyide e amg c amgden donanım olarak düşük degildir heralde
konfigratördeki liste fiyatında üste cıkabilir %10 hatta daha fazla indirimi var fiyat 150yi geçmez
kurda güncel olan değil sabit 2.79dur 159 bine gelir araç liste fiyatıyla
olay bir elektrikli deri koltuk deri dashboard . önde iki tane led ön arka park sensörü nü süslenmiş afilli kelimelerle uzun uzun listeye eklemekse araçlar baya baya bir dolu..
şu dediklerimiz ikinci elde 20-30 bin tl lik bazı araçlardada var..
yakınlık sensörü seyir sensörü şerit takip sistemi blind spot sistemi uyku önleme sistemi adam gibi yarım yamalak değilde mercedesin o meşhur full multimedia sistemi elektropnömatik koltuklar v.b liste uzar gider.. bana göre dolu mercedes bu tipde bir donanıma sahip olan mercedesdir..