User Tag List

Sayfa 8/35 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
652 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 2014 Mercedes-Benz C-Serisi resmi olarak duyuruldu

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Test etmeden iyice incelemeden klavye operetörlüğü ile yargılamayın...
    emin ol senin sattığından daha fazla mercedes ve BMW ye binmişimdir o nedenle ukalalık yapacağına adam gibi bilgi ver sadece, gerisine kimsenin ihtiyacı yok... mercedes patronu ya da tasarımcısı sen değilsin, CLA yüzünden kaç kişi işinden oldu? hani ben bilmiyordum sen yok öyle bir şey diyordun? şimdi sen mi sektörün içindesin yoksa ben mi?

90bin tl lik CLA yı 140 bin TL ye satmaya utanmayan firma şimdi aynı şey C nin başına gelmesin 120bin liralık aracı biz kaktıralım piyasaya minimum 150 bin liradan diyor, başka bir izahı yok...

hayatında BMW ye binmeyen de rica ediyorum sadece katalogda yazana bakarak bana liste çıkartmasın, BMW de neyin standart olduğunu kullanan bilir sadece...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90.000 TL lik CLA yı kim 140 a satıyor yapmayın allah aşkına ve kim işinden oldu.

Sattığım araçların adedini bilmeden konuşmayın lütfen.

1500 küsür demek ile 1.5 benzinli demek aynı şey mi ?

Ben ukalalık yapmıyorum siz daniskasını yapıyorsunuz.

Ben gayet açıklayıcı bilgiler verdim 1 sayfa önce önce okuyun lütfen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu konudan çekiliyorum çünkü siz her mesajınızda konuyu başka yere çekerek konuyu çarpıtıyorsunuz.

Çikolata sattığımı falan düşünüyorsunuz galiba ?

Ki ben burada herhangi bir satış amacıyla bulunmuyorum kimseye de bir şey pazarlamıyorum.

Ama yanlış aktardığınız bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin.

Benide sanki Bmw yi kötülüyor gibi lanse etmeyin geçmiş yazılarımda dahi hiç bir kötüleme yoktur.

Ama sizde konuyu arapça gibi tersten okumayın.

Saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90.000 TL lik CLA yı kim 140 a satıyor yapmayın allah aşkına ve kim işinden oldu.

Sattığım araçların adedini bilmeden konuşmayın lütfen.

1500 küsür demek ile 1.5 benzinli demek aynı şey mi ?

Ben ukalalık yapmıyorum siz daniskasını yapıyorsunuz.

Ben gayet açıklayıcı bilgiler verdim 1 sayfa önce önce okuyun lütfen.
    CLA nın ederi 90 bin tl dir, 1 sene önce 95-98 bin seviyelerinden şimdi 135-145 bandına nasıl geldi? araç AMG paket değil de CLA63AMG mi oldu? sen sanırım sizin bayiden ötesini bilmiyorsun, Ankara ve İstanbul bayilerini senden daha iyi tanıyor olabilir miyim acaba? piyasaya 95 binden verilen CLA lar sebebiyle Mercedes Almanya'dan da kimse gelmedi yani soruşturma da olmadı? ya gerçekten ya doğruları yazın ya da yazmayın, çok bir esprisi yok yazdıklarının...

BMW den ise hiç anlamadığını söyleyebilirim... sen önüne donanım listesini açıp araba kıyaslamaya devam et...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    96-97 model ls lerde mercek var bir ton araçda mercek var led uygulaması dünyanın en basit şey pek çok modelin aftermarket yada firmanın sonradan ürettiği drl uygulaması var olmayandada alırsın philips drl yada kendin custom farın içine uygulama yaparsın.. olay mercek drl (led) değil bunları abartılı süslü laflarla insanları etkileme amaçlı söylemek. mercedes bu araç.. benim anlatmak istediğim işin bu kısmı ledi merceği değil yoksa..

hani bir şeyi yüceltmek övmek istiyorsanız silahlarınızı doğru yerden kullansanız hepimizi etkileseniz.. deyinki şu var bu var hangi araçda var bende susıyım haklısınız valla diyim.. işte mercedes kalitesi mercedes farkı diyim..

hadi onu geçdim aeb yani otonom frenleme mercedeslerin alayında varda bizim mi haberimiz yok. hadi onuda geç yıl olmuş 2014 artık aeb olsun bir zahmet.. bunuda dünyanın mucizevi buluşu gibi yazmayın.. 2015 de altınızdaki o fiestanın 2015 modelide dahil avrupa birliğinde bütün araçlarda aeb nin standart olması planlanıyor..

mercedese kimsenin lafı yok kalitesi ortada laf eden adama bilgisiz derler..

sadece mercedesinde ticari amaçla satışa çıkardığı boş paket araçları full+full gibi tanıtmassanız zaten bir sıkıntı kalmıycak.. hepimiz çok güzel anlaşıcaz..

şu ufak önemsiz donanımları sanki dünyanın en büyük buluşu icatı gibi sadece mercedese has gibi yazmayın yeterli .. size araba almaya gelenler belki bu anlatımlarınızdan abartılı süslenmiş kelimelerden etkileniyordur ama burdakiler o laflardan etkilenmezler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dünyanın en iyi mühendisliği en yüksek arge ve teknolojisi olan bir araba firmasını bir led bir merceğe indirgenmesi garibime tuhafıma gidiyor koca firmanın müthiş icatları teknolojisi var.. genel olarak ama genelde konuşulan bir led bir mercek 150 bin tl veriyorsun aldığın bir led bir mercek mi neyse bende konudan çekiliyorum son mesajımdı sevgiler saygılar
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CLA nın ederi 90 bin tl dir, 1 sene önce 95-98 bin seviyelerinden şimdi 135-145 bandına nasıl geldi? araç AMG paket değil de CLA63AMG mi oldu? sen sanırım sizin bayiden ötesini bilmiyorsun, Ankara ve İstanbul bayilerini senden daha iyi tanıyor olabilir miyim acaba? piyasaya 95 binden verilen CLA lar sebebiyle Mercedes Almanya'dan da kimse gelmedi yani soruşturma da olmadı? ya gerçekten ya doğruları yazın ya da yazmayın, çok bir esprisi yok yazdıklarının...

BMW den ise hiç anlamadığını söyleyebilirim... sen önüne donanım listesini açıp araba kıyaslamaya devam et...
    Üstat 1 sene önce 95 olan araç şuan 115.000TL yani senin yazdığın gibi değil !

Haziran ayında CLA 200 Amg paket 106.750 TL gibi bir liste fiyatından çıktı
    Haziran 2013 1euro = 2.45 TL ve Ötv %40 = Aracın vergisiz fiyatını Euro kuruna bölün. 25.167 Euro gibi bir değer çıkar
    Mayıs 2014 1euro = 2.83 TL Haziran 2013 te vergisiz Euro maliyetini 2.83 ile çarpın, ve %45 ötv %18 kdv ekleyin sonuç yaklaşık 122.000 TL yani bu araç 2013 model olsa aynı şartlarda yaklaşık olarak ve tahmini olarak 122.000 TL gibi bir fiyatlamadan gelebilirdi.

Şuan araç 135.000TL 2014 Model. Bunun neresinde mantıksızlık ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi 2003 model e46 3.20 nin donanım listesini koyacağım çoğunluk o özelliklerin ne anlama geldiğini bile anlamayacak... haaa geri görüş kamerası yokmuş bir de tableti konsolda değil de elinde bakıyorsun sanki diğer firmalar 4 tekerlek kampanalı karbüratörlü araba satıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dünyanın en iyi mühendisliği en yüksek arge ve teknolojisi olan bir araba firmasını bir led bir merceğe indirgenmesi garibime tuhafıma gidiyor koca firmanın müthiş icatları teknolojisi var.. genel olarak ama genelde konuşulan bir led bir mercek 150 bin tl veriyorsun aldığın bir led bir mercek mi neyse bende konudan çekiliyorum son mesajımdı sevgiler saygılar
    Şimdi 150bin TL karşılığında sadece LED far görüyorsanız gerçekten yazmaya gerek yok.

Herşey gördüğünüz kadar sizin için pardon görebildiğiniz kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstat 1 sene önce 95 olan araç şuan 115.000TL yani senin yazdığın gibi değil !

Haziran ayında CLA 200 Amg paket 106.750 TL gibi bir liste fiyatından çıktı
    Haziran 2013 1euro = 2.45 TL ve Ötv %40 = Aracın vergisiz fiyatını Euro kuruna bölün. 25.167 Euro gibi bir değer çıkar
    Mayıs 2014 1euro = 2.83 TL Haziran 2013 te vergisiz Euro maliyetini 2.83 ile çarpın, ve %45 ötv %18 kdv ekleyin sonuç yaklaşık 122.000 TL yani bu araç 2013 model olsa aynı şartlarda yaklaşık olarak ve tahmini olarak 122.000 TL gibi bir fiyatlamadan gelebilirdi.

Şuan araç 135.000TL 2014 Model. Bunun neresinde mantıksızlık ?
    hala aynı kafadasın, geçen sene mayıs ayında ya da haziran, 98bin tl den olmayan arabalar bayilerde teşhir edilirken, insanlar aynı aracı 145bin tl ye galerilerden aldılar, o muhteşem satış taktiğiniz sayesinde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi 150bin TL karşılığında sadece LED far görüyorsanız gerçekten yazmaya gerek yok.

kusura bakma ama sen anca şahine binerken parayı bulup mercedes alalım diyenlere yaparsın ancak bu şovları, onların ağzı açık kalıyor olabilir ama istersen sana 12 sene önce üretilen bir BMW den resmi donanımı çıkartıp koyayım, yorumlayabilirsen eğer kıyaslamasını yaparsın şimdi o muhteşem özellikli C serisiyle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galerilerin satış taktiği ile bizim ne ilgimiz var ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galerilerin satış taktiği ile bizim ne ilgimiz var ?
    hala bilgisizmiş gibi konuşuyorsun, galeriler işi gücü yok kıçı kırık CLA mı getirecek ALmanya'dan??? alayı bayii çıkışlı onların...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

en azından karımız komisyonumuz yok çok şükür deli gibi savunma gereği duymuyoruz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusura bakma ama sen anca şahine binerken parayı bulup mercedes alalım diyenlere yaparsın ancak bu şovları, onların ağzı açık kalıyor olabilir ama istersen sana 12 sene önce üretilen bir BMW den resmi donanımı çıkartıp koyayım, yorumlayabilirsen eğer kıyaslamasını yaparsın şimdi o muhteşem özellikli C serisiyle...
    Tamam lütfen bulurmusun 12 sene önceki Bmw nin resmi donanımını ?

Bende sana 12 sene önceki Mercedes'in standart donanımlarını getireyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hala bilgisizmiş gibi konuşuyorsun, galeriler işi gücü yok kıçı kırık CLA mı getirecek ALmanya'dan??? alayı bayii çıkışlı onların...
    Ben sana şunu sormak istiyorum.

Sen kapıdan girdin araç almak istedin, bir danışmanda sana aracı sattı.

Danışman senin aracı satıp satmayacağını nereden bilebilir.

Bayi çıkışlı demek bir marifet değil. Bayiden satın alınan her araç bayi çıkışlı oluyor tamam. Ama araç 3 sefer el değiştirse de bayi çıkışlı oluyor.

Galericilerin taktiği şu: Aracı 3. kişiler tarafından bayilerden aldırıyor ve sonra galerisine çekiyor.

Burada bayiler ne yapabilir. Aracı alan kişilerden temiz kağıdı falan mı almamız gerekiyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en azından karımız komisyonumuz yok çok şükür deli gibi savunma gereği duymuyoruz..
    Deli gibi savunduğum yok ama 150.000TL ye sadece LED gözüyle bakarsanız kaçık gibi bile savunurum. Sanki at arabasına LED takmışlarda 150.000 TL istemişler

Ayrıca burada konu hakkında konuşmamız ve benim yazdıklarımdan nasıl bir kar komisyon alabilirim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam lütfen bulurmusun 12 sene önceki Bmw nin resmi donanımını ?

Bende sana 12 sene önceki Mercedes'in standart donanımlarını getireyim.
    bulurum tabi merak etme

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Deli gibi savunduğum yok ama 150.000TL ye sadece LED gözüyle bakarsanız kaçık gibi bile savunurum. Sanki at arabasına LED takmışlarda 150.000 TL istemişler
    hayır anlamamışsın beni. insanlar mercedes deyince hep bir led diyorda başka ibr şey demiyor bunu anlatmaya çalışıyorum..

benim sadece led gözüyle bakdığım yok tam aksine diyorumki bunu aşalım bana diğer araçlarda olmayan hani dedinizya o donanımlar onlardan bahsedin onlardan konuşalım diyorum.. techic kısmından forumda biraz bilgi paylaşımıda olur hiç olmassa.. insanlarda bilgilenir..

madem bu aracı satıyorsunuz bırakın osunu busunu diğer araçlarda olmayan donanımlarını anlatın insanlar hepimiz bilgilenelim.. yani bir ledden mercekden artık sıyrılalım bunu anlatmaya çalışıyorum.. ilk yazımdan beride bunu demeye çalışıyorum..

"abicim ön fardaki ledler müthiş" şu muhabbetten sıyrılsa konu biraz güzel olur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)