User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
163 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 2013 Hyundai i30

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avrupa'da öyle de, Türkiye'de ehliyet 17 yaşında mı alınıyordu? Koyup geçme, delme falan safhasına geçilmiş.
    Instagram: mutusgarage

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğum tarihimi yanlış yazdığım için 17 gözüküyor adminlere başvurdum sonuç alamadım. Ehliyetimde var !
    Aynı zamanda illa benim yapmış olmama gerek yok aynı şeyi başka biriyle birliktede yapmış olabilirim bunun bi önemi var mı ?
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avrupa'da öyle de, Türkiye'de ehliyet 17 yaşında mı alınıyordu? Koyup geçme, delme falan safhasına geçilmiş.
    +1 Abi bizde kullanıyoruz mecburiyetten Oto Galerimiz olduğundan ama ehliyet olmadığı için daha drag,roll safhasına gelemedik

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuna-EP3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    " -AS- "Abi yapma Allah'ını seversen hondaya otomatik özürlüsü deme en iddalı şanzuman hondada hangi segmentte olursa olsun honda hep ön sıralarda bunuda istediğin servise ustaya sorabiliriz... Otomatik Hyundai elantrayada bindik oyuncak gibi şanzuman var. Eğer kötüleyecek şanzuman arıyorsan Hyundai'ye bak çok net görürsün
    Tamam sen haklısın Honda en birincisi kimsede geçemeyecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi beni yanlış anlıyorsun sen kendini ispatlamış bi arabayı yern dibine sokuyorsun. Yoksa bana hondanın birinci olması falan bişey kazandırmıyor yani. İster birinci olsun ister sonuncu ama hondada kalite var Hyundai'de de kalite var benim gözüm honda üstün senin gözünde Hyundai üstündür boşuna her iki markayada çamur atmayalım.neyse uzatmanın bi mantığı yok herkes kendine göre haklı...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    olay a firması b firması yada hyundaisi değil artık şunları aşalım..

hyundai car company hyundai global group içindeki en ufak parasal kalemdir..
    bugün üçüncü köprünün taşıyıcı yapıcı firması bile hyundai.. başbakan köprü temel atma törenini izleyenler varsa iyi bilir hyundaiden yetkilileri çağırmış onlarla konuşup teşşekkür edip köprüyü ne zamana bitirirsiniz demişdi adamlar köprü yapıyor inşaat işindeler gökdelenler yapıyorlar, enerji sektöründeler, gemi yapıyorlar, demir çelik sektöründeler, kamyon otobüs sektöründeler, tren yapıyorlar, tv yapıyorlar hatta tablet, cep telefonuna kadar yapıyorlar..

pardon biri hondamı dedi ???

yani maddi açıdan konuşulucaksa hyundai global honda gibi kaç tane firmayı satın alabilicek güçde siz tahmin edin.. eğer olay araba yapımıysa cenevre otomobil fuarında vw ceo su i30 a binip bunu nasıl yapmışlar biz bunu böyle yapamayız dediğini unutmayın adam bile aracın teknik unsurlarından baya bir etkilenmişdi..

unutanlara

IAA 2011 Hyundai new generation i30 and Martin Winterkorn (Chairman of the Volkswagen AG) - YouTube

dakika 1:56 dan itibaren diyorki:

''BMW kann's nicht, wir können's nicht, warum kann's der? Do scheppert nicht!''

Türkçe:

''BMW yapamıyor, biz yapamıyoz, bunlar nasıl yapıyor? Burda hiçbişi tıkırdamıyor!'

bu arada japonyaya hyundai otobüs satıyor araba satmaz tereciye tere satıcak hali yok ama oraya bile satıyor bir şekilde malını japonun parasını bile kasasına atıyor firma için önemli olan bu kısımdır..

hyundainin motoru gdi motordur yıllardır mitsubishi ile ortak arge yapdığı bir motordur araştırmanızı tavsiye ederim benzinli motorda yakıt sarfiyatı en düşük motordur otomatik şanzımanı h-matic'dir dünyada kendini sağlamlığı ile ispat etmiş en dayanıklı arızası en az zaten porsche ile ortak arge edilmiş bir şanzımandır devam ediyim dünyada ilk 10 ileri otomatik şanzımanı yapan firmadır hyundai seneye genesis ve equuslarda kullanıcaklar..

kısaca hyundai şöyledir falanca firma böyledir tartışmasına girmenin mantığı yok..

hyundai vw ni kendine destur edinmiş onun yolunda emin adımlarla ilerliyor zaten dünya markası oldu artık amacı liderliğe oynamak bu konumdada baya yol kat etti.. ne hondası umrunda ne başka bir firma zaten ürün gamına bakılırsa buda çok rahat anlaşılır ürün gamında honda hyundai ile baş edemez adamlar i10 dan i45 e ordan ix cross over serilerine ordan tourer sw serilerine ordan coupe tek kapı serilerine kadar her gamda onlarca farklı çeşitte araç üretiyorlar ve satıyorlar.. kia'ya hiç girmiyorum genesise hiç girmiyorum.. bunlara girsek model gamından hiç çıkamayız.. ve bu firmalarda hyundai'ye ait unutmayalım...

adamlar amerika pazarına ayrı avrupa pazarına ayrı araçlar üretiyorlar bunu öyle ufak tefek bir firma yapamaz artık bazı şeyleri hazmetmek kabullenmek lazım
    hyundai denen firma kia ile genesis ile birlikde toplamda her sene amerika pazarında yıllık satış ortalamalarında ilk beşe her zaman giren firma bazı yıllar üçüncü oluyor bazı yıllar dördüncü ama adamlar her zaman ilk beşdeler.. geçen sene vw amerika satışlarında sekizinci yada dokuzuncu sıradaydı illa at gözlükleriyle ben hayata bakarım benim için illada şu markada şu marka ben başka marka tanımam o marka benim her şeyimdir tüm dünyanmdır diyen birileri varsa zaten o insanlara ne anlatılsa boş bir kulakdan girer diğerinden çıkar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi kusura bakma bende sana ne anlatırsam anlatayım seninde bi kulağından girecek bi kulağından çıkacak.böyle gözüküyor.bu iş benim içinde öyle hyundai'nin arabasına binerim iyi hoş güzel ama HONDA vazgeçilmezdir.beni performansıyla konforuyla etkileyen bir marka! kim ne derse desin...

Emre Akçay
    Misafir
    Dün çok yakın bir arkadaşıma daha aldık. Beyaz 1.6 Crdi Elite. 10 saatlik sürede gördüğüm kadarıyla şuanlık bir sıkıntı yok. Gerçekten güzel olmuş. Elektrikli perdesi, elektrikli hafızalı koltuğu falan güzel donanımlar.

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı legion90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün çok yakın bir arkadaşıma daha aldık. Beyaz 1.6 Crdi Elite. 10 saatlik sürede gördüğüm kadarıyla şuanlık bir sıkıntı yok. Gerçekten güzel olmuş. Elektrikli perdesi, elektrikli hafızalı koltuğu falan güzel donanımlar.
    Yeni i30 da elktrikli perdemi var?

Emre Akçay
    Misafir
    Alıntı melihyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni i30 da elktrikli perdemi var?
    Açılır tavanın perdesi yani yanlış olmasın

melihyilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de yeni i30 varda ondan dedim. Fiyat performans olarak guzel bi araba 1 sene oldu gozume batan bisey olmadi daha

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün etraflıca bir test edeyim dedim de, adamlar ne donanım buldularsa takmışlar arabaya. Navigasyon dışında her şey var araçta.

Otomatik vitesi alınmaz ama düz vitesi fazlasıyla aklıma yattı cidden.

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hondayı ferrari yaptınız mübarek

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Selim.Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondayı ferrari yaptınız mübarek

HONDA ile ferrariyi aynı cümlede kullanma lütfen, üzülecek fanatikler olabilir. Ferrariyi ayrı, hondayı ayrı cümlede kullanmalısın.
    Instagram: mutusgarage

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gayet şık olmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu haftaki autocar ve auto motor sport dergilerinde manuel vites i30 testleri vardı. test tüketimi autocar'da 6.5 lt, ams de ise 6.8 lt çıkmış. rakiplerinden 1-1.5 lt daha fazla yakıt tüketmiş i30..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baya güzel kasa olmuş.

ibrahimsnr46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel Makina Hele Kahverengi (Browni) Olanları beni benden alıyor
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin su benzetmeler beni benden aliyo he ama bi bakimada dogru zaten sizin su 106 lar adama hayati kusturur ben soyliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koreliler asti artik

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)