tavan ve camın uyumluluğu süper.. çok farklı teknolojik duruyor..
tavan ve camın uyumluluğu süper.. çok farklı teknolojik duruyor..
basın test sürüşünden kareler.
bodrum türkbükü kuum hotel
![]()
dun icine bindim deri on konsol,direksiyon ve saat cok hosuma gitti,tek dikkatimi ceken deri konsolun aktindaki deri kaplanmamis torpido kapaginin plastigi cok adi malzemedendi.baska bir kusur bulamadim, disi gercekten muthis.yakin zamanda bir test surusu yapacagim.motoru ise boyle bir spor arac icin cok sessiz,gidiklanmasi gerek![]()
Sivasta var bitane gerçekten duruşu harika hele o cam dizaynı muhteşem
ama bence çok sessiz ya biraz kükremesi lazım![]()
[QUOTE=gt-r07;1651336]basın test sürüşünden kareler.
Bende bugün capacity de resimdeki siyah olanından koymuşlar bayi BERKE otomotivden. İçine bindim gayet genişti. işçilik ve tasarımı etkileyeci. 1.6 160 bg. 73.000 TL. fiyatı vardı. Gerçekten TT yi çok andırıyor. Alana hayırlı olsun![]()
yaklasık yarım saat once dedeman antalyada onumuzden beyaz gectı.karanlıkta guzl duruyo tt ye benzıo baya
taze,taze teslimata hazır
müşteri isteği doğrultusunda araca 3m camfilmi,kaput koruma filmi ve boya koruma uygulanmıştır.araç alanyaya doğru yola çıkmaya hazırfotolar te.çekimi kusura bakmayın arkadaşlar.
![]()
Araç gecekten mukemel görünüyordu ama trafikte biraz küçük kalmış arka sagdan bakınca bir anda şaşırıyor insan bu ne diye ama direk önden görünce 308.
Arabayı teslim almadan oncam dahil koyu film, on logoyu bayaa mat bir boya ile boyamak ve çıkarsa coilover, ozaman ezici olur.
Guzel yapılı bir tt ile bir olmaz ama kendi sınırındaki arabaları body kit vs. roccoyu bile fena ezmiş.
buda kaputun profilden fotoğrafı.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)