Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu anki dizel 163 bg 2.0lt ve Türkiye'ye gelmiyor, gelmeyecek. 200 bg olan ise HYbrid4 163 bg dizel(FWD)+35 küsür bg %100 elektrik motoru(RWD)= 200 bg (4x4 bir yerde)
şaka maka geçmişte tt diyorduk rocco diyorduk ama ikisinin toplamı kadar sattı neredeyse , bi ara roccoyu cok görüyodum sağda solda , şimdi ise rcz her yerde her cafenin önünde yakında her sokak başında olursatış rakamlarını tam olarak bilen var mı ?
RCZ Türkiye'de 2010 Ağustos'ta satılmaya başlandı.. Tam 1 yıldır satılıyor denebilir
2010 yılı Ağustos-Aralık : 322 adet
2011 yılı Ocak-Ağustos : 286 adet
Toplamda 608 adet satıldı..
2010 yılı performansı daha iyi gibi duruyor yanıltmasın, başta sigaracılar olmak üzere filo satışı çok oldu.. O yüzden her cafe başında görüyor olabilirsiniz
Sgaradan anlamam.. Little Chester mı ne böyle renkli bir marka 34 tane aldı mesela.. Ve de kaplattı hepsini.
Farklı kasa derken?
Şimdi şöyle bir durum var. Normalde bu RCZ'in renk seçenekleri çok. Ve de fabrikadan custom özellikler istenebiliyor.. Kaliper rengi, tavandaki barların rengi kaplaması, tavan kaplaması, ayna kaplaması, ön tampon kaplaması, iç döşeme, jant, stripe vinyl seçenekleri, ön farların kromajı, egsoz çıkışı kaplaması vb. seçenekler mevcut.
Ancak Türkiye'ye standart 2 paket olarak geliyorlar.. Ve sadece benzinliler geliyor. Dizel olan seçenek 2000cc olduğundan vergisi sebebiyle ithal edilmiyor.
Özetle zaten başka bir seçenek mümkün değil ülkemizdeYa siyah ya beyaz
![]()
En eski derken?
Zaten 1 yıllık araba.. Kasa değişmedi ki.. Konseptiyle karıştırıyor olmayasınız?
Ortadan egsozlu olan konsept.. Hiç üretilmedi. Üzerindeki motor Cooper JCW motoru idi ama üretilmedi.
Soldan egsozlu olan seri üretim.. Üretilen bu.
Rent a car'larda da ciddi sayıda var gördüğüm kadarıyla
ve yarın öbür gün 2.elde almak istesek ciddi soruşturmak lazım arabayı , ya filo aracı yada rent a car çıkabilir
Ankara'da sanki Kızılay dağıtmış gibi her yerde var ben anlamadim adet az gibi görünüyor ama![]()
00' Civic 1.6IES
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)