Sadece beyaz ve siyah renk seçimi olan bunun dışına çıkmayan ve bu haliyle de beğendiğim bi araç
Satış rakamları az gibi görünsede İstanbul'da sık olarak görüyorum
Sadece beyaz ve siyah renk seçimi olan bunun dışına çıkmayan ve bu haliyle de beğendiğim bi araç
Satış rakamları az gibi görünsede İstanbul'da sık olarak görüyorum
Bu 156hp tiptroniklerin performansı nasıl ? Çok bir beklentim yok ama 2001 3.20ci lerden iyi gidiyor sanırım..
Günlerdir 3.20ci ararken süpriz olarak ilgilenmeye başladım araçla beklediğimiz bir meblağ var gelirse 2. el almayı düşünüyorum tiptronik şanzumanlısından, araç sahipleri yada kullananlar biraz bilgi verebilir mi, özellikle 2001 3.20ci ile karşılaştırma acısından
Birşeyi merak ediyorum neden RCZ'in o kadar güzel renkleri mevcutken sadece beyaz ve siyah getiriyorlar Türkiye'ye? Kırmızı bir adet gördüm yolda inanılmaz güzel duruyordu mesela.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Birde bu beyazların hepsi otamatik 156 lıkken siyahlar manuel 200lükmü ne kadar rastladıysam hepsi bu şekil örneğin beyaz manuel 200lük varmı yada siyah otamatik 156 lık
aynen siyah ve beyaz giriyor türkiyeye çok can sıkıcı bi durum ama yapacak bişey yok en alırken özel sipariş olsun parası neyse veriyim dedim ama getirtemezlermiş genel merkez türkiye sadece iki renk ve iki motor olarak giriyormuş kırmızı olan rcz türkiyede tek sanırım o aracda tanıtım aracı olarak gelmişti
beyaz olanların hepsi 156lık ve otomatik vites ayrıca bu motorun siyahıda var 200lük ve manuel vites olanın ise tek renk siyah var 156lıkla arasındaki fark 156lığın jantlarının etrafı gri 200lüğün jantları komple siyahanca bu şekilde ayırt edilebiliyor.
sadece siyah-beyaz getirtiriyorlar ama ozel siparisle gelen araclarda var.Bursa sancelikte bakır turuncusu bir renk getirtmislerdi galeride duruyordu yoldada kırmızı gordum kaplamamı bilmem ama ozel siparis renk getirtiyorlar fakat cok pahalı ve 6-7 ay süre gerekli.kimse beklemez sanırım
Eğer getirmiyorlarsa çok saçma cidden,özel sipariş nasıl gelemez yani?..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bursa 'da 2 tane kırmızı var sanırsam ama tam kırmızı da değiller arada siyah beyaz lar var kaplama olabilir ...
RCZ Asphalt diye bi'seri cıkarmıslar..Hos olms bence.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)