ecm titanuim u nasıl buluruz internetteki yüklediklerimde hep smarkey.dll hatası alıyorum çözümünü anlatan da yok gibi
ecm titanuim u nasıl buluruz internetteki yüklediklerimde hep smarkey.dll hatası alıyorum çözümünü anlatan da yok gibi
MEGA
buyur kardeşim. soruların olursa buradan cevaplarım
@maxima
öncelikle sağol paylaştığın için, smartkey.dll sıkıntısı bende de çıktı win10 kullanıyorum.
bunun çözüm yolunu bilen varsa paylaşabilir mi? kimisi win7-8.1 de sorunsuz kullanıyorum yazmış internette, sanal sistem mi kuralım![]()
biraz oynamak için orjinal almaya gerek duymadım çünkü bir kez kullanıcam
çok teşekkür ederim teorik olarak biliyorum desemde eksiklerimle beraber kendimi geliştirmek istiyorum aldığım cihaz klon ve piyasada yazılımcıyım diye geçinen bir çok kişiden daha iyi iş çıkaracağımı düşünüyorum aracın dosyasını okudum lakin halltech ın ecu manager var o çalıştırmıyor winols indirdim oda sınırlı kullanım ve damos olmadan bir işe yaramıyor gibi ayreten çalıştıracak mı hiç denemedim bakalım sizin tavsiyeniznedir başlangıç için ecm uygun mudur?
smartkey.dll dosyası ya win 8 ve üstünde yok yada antivirus gibi yazılımlar yüklendiği vakit biz göremeden siliyor system 32 system sysWoV64 bile kopyaladım bir yere kopyaladığımız zaman geçiyordu şimdi geçmedi kendi dosyasının içinde crack filan olsa çok güzel olur aslında
Bu arada gece net kesilmese şuan inmiş olurdu,
GarageForum
Burdaki rarın içinde linkler var oradan da indirebilir isteyen.
@maxima kardeş bu ecm yine hata verdi bende win 8 kullanıyorum ondan mı acaba
error at intialized of bundled Smartkey.dll
hatası alıp durdum halleden varsa bana bi yol götereblir mi
Beyler aldığınız hata işletim sisteminizle alakalı.
win7 32 bit 'e geçmenizi tavsiye ederim herşey sorunsuz çalışmakta.
saygılar
ben de bankacılık sektöründe çalışan bir yazılım uzmanı olarak konuya merak salmış durumdayım. kess v2 siparişini verdim. gelsin kendi araçlarımı kurcalamaya başlayacağım. buradan gelişmeler konusunda haber veririm.
beyler craackleri paylaşmayın lütfen
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
gelişme olarak yazayım dosyayı okumuştum bi ecm titanuim u çalıştırmak kalmıştı geriye denediğim araç 2008 model palio 1.3 multijet 70 hp yakıt ve limit haritalarından başka bir şey görmedim toplamda 5 harita vardı kendimce ayarladım araç da pek bi değşiklik yok çünkü turbo haritası da yok o olsaydı bi nebze olsaydı olurdu gibime geliyor sonuç olarak gözlemlediklerim 1100 devirden itibaren oynadığım için önceden araç 1500 devir altı teklerdi o kesildi ve alt devirler biraz daha canlı yakıt düştü menzil %20-30 arttı dumana baktım duman yok her haritayı %5 arttırdım acaba bazı haritaları %10 ila %20 arasında oynasamıydım diye düşündüm
son olarak turbo basıncını açmak için wg oynamaya karar verdim ama görünür bir yerde değil basınç saati alıp oynayacağız önceden denediğim bir araç olmadığı için gidişi nasıl etkilendi bilmiyorum![]()
tekrar günceli yazayım iki haftadır rolling yaptım symbol 1.5 dci marka(ismini vermeyeyim)yazılım ve corsa c 1.3 cdti (aynı marka )yazılımla denedim. kafa kafaya gidiyorum
4. vitesde hafif burun çıkarıyorum öyle devam ediyor %5 lik artışla bu kadar olacağını beklemiyordum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)