Sınıf farkı var valla arada.i Çok alakasız arabalar yani.. Ama ikinci el kimin kullandıgını bilmedigim arabayı almaktansa, gider sıfır araba alırım..
Sınıf farkı var valla arada.i Çok alakasız arabalar yani.. Ama ikinci el kimin kullandıgını bilmedigim arabayı almaktansa, gider sıfır araba alırım..
Tango-1 never dies.
alfa alırdım aama nissan ın yeni 1,6 dci 130 luk makinesi gelince degisebilir fikrim![]()
Bir kere juke'un arka koltuk diz mesafesi dar ve tavan ciddi basık. İç kısımda kullanılan plastik, kapı kolları bence tekna da bile çok iyi değil... Hele hele karşısında bir 159 varken juke benim gözümde çok anlamsız bir otomobil...
Alfa'yı da çok sevmem ama karşısındaki araba Juke olunca mantıklı göründü.
Juke her ne kadar sıfır da olsa, her gördüğümde geri geri gidiyormuş gibi görünen bir arabaya binmek istemezdim şahsen, arabanın önü neresi arkası neresi belli değil.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Ya yemin ediyorum adı Juke olmasa, şimdiye kadar kesin alıp fotoğraftaki gibi yapmıştım. Ama şimdi bu yaştan sonra da Juke'e binemeyiz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)