Alfa romeo 159 kesinlikle italyan tofaşı. Nissan juke ne öyle araba kasası her şeyiyle barbat iğrenç gördümmü zaten yüzümü çeviriyorum bakılacak hatta binilecek bir araba değil daha doğrusu
Alfa romeo 159 kesinlikle italyan tofaşı. Nissan juke ne öyle araba kasası her şeyiyle barbat iğrenç gördümmü zaten yüzümü çeviriyorum bakılacak hatta binilecek bir araba değil daha doğrusu
Alfa romeo 159
juke u ben çok beğeniodum taki izmirdeki fuarda içine binene kadar bi araba bu kadar dar sıkıcı ve bunaltıcı olur. arkada koltuğa sığamadım bile
alfa herzaman bi kalem üstün
alfa nın diğer aracları benim içinde fazla ilgi cekici gelmiyordu fakat 159 duruşu ile yola yapışı ile bana çok farklı geliyor. yani italyan tofası gibi gelmiyo 159![]()
159 , 10 krktr![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
ikisinide almazdım![]()
juke u baya bi incelemiştim showroomda bana iç hacmi sınıfındaki bi araca göre hele çok düşük geldi özellikle arka camlar küçücük biraz uzun bi yolda boğar insanı.. 1.5 dizelinden bahsediyorsun onu bilmiyorum yalan konuşmuş olurum yorum yaparsam ama top gear dergisinde benzinli versiyonunun incelemesini okumuştum ve gereksiz bi benzin tüketimi olduğundan bahsediyolardı. dizelde böyle bir problemin yok zaten159 1.9 jtd bence tercih edilmesi daha mantıklı gibi gözüküyor ilk bakışta ama biri 0 km biri 60000- 110000 km arası.. YEY bahsetmiş bilmiyordum renault motoru kullandığını ama renaultun 1.5 dci ı sıkıntısız motor.. yerinde olsam aynı fiyata 0 km full paket sıfır kokusunu almayı, 1.9 jtd nin sorunlarıyla uğraşmaya tercih ederdim
bir kaç aksesuarı ile oldukça tatlı bir hale getirilebilir zaten söylemeye gerek yok
bu ikisinden başka araç düşündünüz mü? belki başka modellerde kriterlerinize daha uygununu bulabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)