uzun süre sonra ilk defa bu kadar atmosferik arabanın olduğu ortama girdik hahah özlemişiz :)
Printable View
uzun süre sonra ilk defa bu kadar atmosferik arabanın olduğu ortama girdik hahah özlemişiz :)
pek kordine olamadık ibrahimin 2cırtlıyodu çok kez bırakmak zorunda kaldık
3 kere denedik 1inde çok sardığımı düşünüyorum 1boy fln geçti rs 4ün sonunda
diğer 2sinde 4de kafa çıkardım,,
chipli rs ile typer denedi megane rs fln vardı güzeldi akşam ama sonunda yağmur bastırdı jandarma fln kaçıştık :)
tabi +bass +amfi +arka koltukları sökememinde 1de basmamızında etkisi oldu sanırım :)
istilldo daha ne yapjak kardesim hll olsun.baksna 169 beygirmişte bilmem kaçmışş mukayese bile yapılamazmış.walla keşke böle cliolar antalyada olsaaa s2000lerle deneseler
Avrupa yakasının ve FB maçının olduğu bugünü seçmemiş olsaydınız ben de gelecektim. Eee sonuçlar nedir?
chipli rs fena yürüyodu ...
bende bı tane Rs&vts vıdeosu var.
ama dıger vıdeolar cok dagıldı.7-8 tane tel kamera flan vardı ortalıkta:D
bı dahakı bulusmaya daha organıze bısey olur ınsallah.
mekanı bu sefer bız belırlerız.
donuste egzozum koptu yaw:D
o bıle dayanamadı:D
bizimkilerden de bi tane çıktı çok düzgün olmasada
şanzımanıda çok yordun bu gün aslında
neyse daha çok deneriz :)
http://www.youtube.com/watch?v=u_R6OfneSgY
bende bu var.3 un ortaları galıba gesıs sırasında.
arkadan megane rs ve trpe-r ı da goruyoruz.
valla 3. cu oldumu onu hatırlamıyorum ben.
bırınde 4 te sen bıraz one gectın ben gerı esıtlıyodum durumu senın onune araba cıktı galıba.
bırınde de 3 un sonunda 1 boy arkamdaydın ben 4e atamadım.sen one gectın.
3 tane uzun basabildik
1inde 1-1.5 boy geçtin ilk bastıgımızda çok sardım ben orda
2.de 4 ün sonunda öne çıktım araba çıktı
3.de 4de geçtim sanıyodum sen vites atamamışsın dorudur
genel olarak ama 1-2 çok fark yok 3.vitesde seninki öne çıkıyo 4de de ben geliyrm gibi geldi bana,,
biraz daha kordine olabilseydik daha çok denerdik ben eğlendim şahsen
Arkadaşlar çok saglıklı bir deneme olmadı işin açıkcası ama chipli rs ile denedik bi 2 boy önde idim bi kafa kafaya gittik sonra megane Rs ile denedik bi o önde oldu bi ben önde oldum oda saglıklı olmadı..
Arabam daha tam bitmedi bitsin bi ondan sonra daha saglıklı yürüyecek arkadaşlar arıza ışığım yanıyordu ve bakım yapılması lazım..