vıdeo ıstermısın ıyımser kardesım:D
Printable View
Napalım avukatlık iyi para getiriyo.Sende opelin,pejonun,bmw'nin avukatlığını yapıyosun genelde iyi para var mı o markalarda varsa orayada transfer olabilirz:) Sarma kapasitesini sende bilmiyorsun sonuçta.Saxo 106 yere gücünü en iyi ileten en az saran arabalardan biri.Yağmurda genelde gücü ve torku fazla olan araba daha çok sarar.
emre gel senı sarma konusunda şaşırtim :D:D:D
ya tamam neyse bırakın 106-saxo-clioyu konuşmucaz diosunuz hala konuşuonuz
ya barış ölmününe cliocusun diğer forumdaldaki kavgalar yetmedimi
yeni deneme videoalr gelince devam edersniz
bu arada bazılarınız msj ları tam okumuyor herhalde...yagmur ıkısınde de yagıyor dıyosunuz da olay sadece sarmak deıl anlasılmıyor herhalde...yagmurun cok oldugu yere gelınce arabayı cok kesıyor...bıraz dusunun...
yıne yanlıs anlasılma olmasın dıe eklıyorum bu saxonun gecılmesının gerekcesı deıldır....bahane falan deıl yane sadece denemenın saglıksız oldugunu anlatıyorum o kadar...bıde ayrı bı olay daha var denemeyı yapanlar arasında hıc bı prob yok bence sızde rahat olun...oke?
Amma dert ettiniz eşşeklik bizdeki o gün hemen deneme olsun diye acele ettik adam gibi kuruyken yerler denenirdi ... Kimse konuşmazdı geçen geçti denirdi... Kaldıki arabanın sahipleri olanı biteni kabul ediyor...
Antalyada 07 F 4477 Plakali 106 Var Bilenler Vardir Eminim Son Zamanlarda Benim Gördüğüm 106 Larin En Iyi Yürüyeni diyebilirim Ama Yine Stocklardan Konu Nereye Geldi
:D
Şimdi mesaj aramakla uğrasamam:)Sen bana bu konuda gösterebilirmisin peki neyi körükörüne savunmuşum?
Tam olarak okudum tam olarakta cevap verdim ama anlaşılmamış sanırsam.Bikaç tane deneme yapmışsınız tek bir tane değil..Hepsinde saxoya gelmedi ya bu su birikintileri..Demek istediğim oydu yukarki mesajda..
07 f i bılırım evt turunun en ıyı yuruyenlerınden ama en ıyısı kesınlıkle deil emın olabilirsin;)
emre savunma derken bi konunun uzerınde fazla durulmasından bahsedıorum..yani yağmur fılan bı daha denencek ıste sahıpler trafından bağlandı olay yok yağmurun cartı curtu fılan.. olayların ustune çok gitme olayı;) başka konulardada var bu tarz seyler aklımdaken sölıyım dedim;)
Konunun üstüne çok gidince ne oluyor onu anlamadım?Forumun kurallarına aykırı olmadığı,konu ile bağlantılı olduğu sürece isteyen istediğini yazmakta serbest.
tamam ben sölıyım dedim sadece;)
O gun havalar ıslak sarar dedık ama dınlemedı arkadaslar..Evde mısafır olmasa yınede gelecektım ama ıyıkı gıtmemısım ..Sımdı kuru havada denemek ve kalabalık bı bulusma guzel olur..Yalnız muhabbetlerı ıcınden çıkılmayacak hale getırmeden fazla tartısma ortamı yaratmadan kısadan kapatmak lazım ...
bugunku denemeler nasıldı ankara tayfası???:):)
megane rs tayyar videoları beklıyoruz;)
janadarma geldıgı ıcın acıl bı kacıs oldu konusamadık ama zannedıyorum 4un sonunda caglar bıraz ondeymıs...vıdeo varsa gelır zaten ben hıc cekemedım...