olsun kardesım yıne de acıklasın agır ıthamlar bunlar...yanlıs..
Printable View
olsun kardesım yıne de acıklasın agır ıthamlar bunlar...yanlıs..
adın ne bilmiyorum ama ben sana bay komik diye hitap etmek isterim. :) yazdığım herşeyin arkasındayım. oradaki konuyu dönüp dolaştırıp full stock tam stock. civatasına kadar orjinale getirdiler. bende üzerinde hiçbirşey olmayan bildiğim bir aracı örnek verdim. ama artık üzerinde bunlar var dedim. herkez yok getirin stock 106 lafı olduğu için yazdım. toplam maliyeti 500 ytl bulan yada bulmaya bi tornavida ile takılan filtre ve eksozcuda motora dokunmadan takılan bir eksoz ve odb2 den yüklenen bir chip bence çok basit şeyler. headers yada dereceli değil bu sonuçta. diğer araçlarda yapsın etsin. ..dik yarıştırmanın manası yok. ayrıca çok araştırmacısın hakketen nereden ne buluyorsun kedine yandaş olmak için. komik olduğun kadarda çabalı ve enteresansın. başka konulardada başarılı olmanı beklerim. sağlıcakla kal.
heeee hadı canım haklısın.klavyenle sana bı omur mutluklar.
sana son sozlerım bunlar baska bısey yazmıyorum.
-tahmın ettıgın hıc bı sonuc cıkmadı ve vıdeo oldugu halde halen konusuyosun
-her sozunun arksındasın ama sozlerın celıskılı.bı stoc deıl dıyosun bı stockdıyosun.
-ayrıca bız ..dık yarıstırmıyoruz.aracları yarıstırdık.sonuc bellı sen halen uzatıyosun.
-madem o kadar cok bılıyosun.bı arac al emek harca yurut sonra konus.
veeee son olarak.bu konuyu acma sebebımı deneme yapmak ıcın bulustugumuzda arkadaslara anlattım.
kımseye gıder yapmak ıcın acmadım bu konuyu.
stock gti&saxo yu rs le karsılastırmak zaten sacma.
alan razı satan razı uzatmayın konuyu.
saçma bir konu açtığının farkındasın ama farkında olmadığın bir şey halen daha saçmalamaya devam ediyor olman. işin kötü yanı farkında olmadığın gibi insanların yazdıklarını okuyamıyor olman kendince bi eziklik içindemisin bilmiyorum ama sürekli bir kendini savunur hallerin var. bunu neye bağlamak lazım bilemiyorum ama gördüğümü söylüyeyim sana birisinin geçmişte yazdığı mesajları açıp okuyacak kadar bişileri kafan takmış olmak :) sonrasında bu mesajları okumadan etmeden yada anlayamamış olmana aldırmadan birşeyler ifade edermiş yada kendine elle tutulur delilmiş gibi ortaya atman akıllı bir tutum değil. asıl sana saçmalaman ile mutluluklar dilerim. birşey yazmıyacak olmana sevindim. bende çok memnun değilim senin ile bu tarz gereksiz bir muhabbete girmekten. bekliyorum ne zaman tatlıya bağlanıcak yada sonuçlanıcak diye ama senin sonuçlandırmak istediğin yöntem buysa hayhay. Diğer yazdığın saçmalıkları kâle alıp cevapta vermiycem. Ortada futbol maçında holiganlık yapar gibi yok tahminin tutmadı yok öle olmadı yok böle olmadı diye tüm herşeye kendi gözünden bakmaya devam et. Kimbilir belkide dünya birgün senin düşündüğün gibi terse dönücek güneş doğudan batıp batıdan doğucaktır. Denemeye devam et bay komik. Try Again
çok uzamış muhabbet bugün sen geçersin yarın ben kuruda 1de basınca geçilmeyeceğinin garantisi varmı veya ben kısa yaptığımda ? aradaki fark cok az çünkü,,
o gün denedik geçildik maşallah çok güzel gidiyo arabanız dedik,,
daha fazla uzatmayın bence
never talk faster than your ears can hear :D
Yanlış olan ne?Başka konuda 143hp araba diyen arkadaş bu konuda 135hp diyor.Alıntı yaptım zaten mesajda dikkatli okursan benim bidaha açıklamama gerek kalmaz.Uzatmayı sevmiyorum tebrik ettim zaten ama bide kuru havada 1 de basalım demek yada geçildikten sonra yok hacmi vardı beygiri yüksekti demek bana saçma geliyor bilmem anlatabiliyormuyum geçildikten sonra bahane ediceksen birşeyleri denemeyeceksin.
Bence Okadar Yağmurda Yarişmak Başli Başina Bi Saçmalik Olmuş
bız asla( ben ve caglar) gecıldıgımız zaman bahane gostermeyız adam gıbı gectın derız kı ole oldu..bu zamana kadar kımınle denedıysek bu bole olmustur tersını kımse ıddıa edemez...bız gecılınce 1 de basalım demedık o gun oraya gıderken zaten 1 den basılamayacagını bılıyoduk cunku yagmur vardı. zaten clıonun 2 ye gecmıyomus dogal olarak mecburen 2 den basıldı...yane gecıldıgımız ıcın soylenen bısey degıl...ayrıca duydugum kadarıyla clıonun da bırı ıyımıs dolayısyla ordan de denenebılır ve ıste o zaman gercekler ortaya tam olrak cıkar...
ayrıca yagmurda denemek cok garıp bısey olay sadece sarmak degıl bırde suyun arabayı tutması var...mısal ben orda facıa arkasımızla denedım...ılk denemede 4 5 boy oldu neden adam komple su ıcındeydı hıc bısekılde tutunamadı...hemen sonra bı daha denedık yarım boy gectı benı ..neden ben su ıcındeydım arabayı tutuyodu ...cok saglıksız oluyor suda denemeler...
sonuc olarak bız rahat adamlarız bızde fanatıklık olmaz...ama yagmurda yapılan bır denemeden cıkan sonuc saglılı degıldır bunu dıyoruz...su an clıo 1 0 ondedır...zaten arkasadaslarla konustugumuz gıbı havalar duzelıp sanzımanlarını yaptırınca tekara bır deneme yapılacak o zaman hersey ortaya cıkacak...
bencede en mantıklı sı güzel havada yarışmak arkadaslar en azından tehlıkesı az ve arabanızın tam gücünü ortaya koyabılırsınız
kraldan cok kralcı olunca bole uzuyo konular.
o aksam caglar,tumay ev bır kac arkadasla daha tanıstık.muhabbet ettık.
denemeden once nasıl denıyecegımızı konustuk.denemeden once bıle kuru havada gene denerız dedık.benım 2 ye gecmedıgını daha sonra deneyecegımı soledım.caglar kısa sanzuman dusundugunu soledı bıze fıkırlerımızı sordu.caylarmızı ıctık cıktık denedık.
ne benım rs ım onun daha once denedıgı rs e benzıyodu ne de onun vts sı dıger vts lere.
o aksamın sonunda da rovans ıcın sozlestık.
bence artık uzatmayalım.rovanstan sonra tekrar konusuruz.
ve ılla 1 de yapalım dıyosanız sanzumanı yaptırmadan da deneyebılırız kuru havada.
İkinizi kastederek söylemedim yazıklarımı.Ama clio daha güçlü,hacmi fazla demek gereksiz bir mesaj yani.Deneyeceğin arabanın ne olduğu belli 2.0 clio.Geçtikten sonra Sportları ayırdım 10 boy attım olur.Geçilincede hacmi fazla,gücü fazla olur.Baheneler hep var diğer konuda saxo 143hp bu konuda 135hp demeye ne gerek var yani dimi.Ben saxo ile ilgilide bişey söylemedim gidişi kötü yürümüyor demedim.Bana sadece yazılan bahaneler saçma geliyor.istediğiniz vitestede deneyin sonuçta araba sizin isterseniz geri geri kaldırın.
İki arabayada yağmur yağıyor iki araba içinde yerler ıslak tek bi denmede yapmamışsınız sonucun az çok ne olduğu belli ama havalar kuruyana kadar arabaya bişey yapıp yerler kuruyken denediğinizde geçerseniz geçen sefer yağmur yüzünden geçemedik derseniz inanmam ama:D
emre hondadan sora rs ınde avukatlığına kesıldın bakıorumda:rolleyes: boşver konu güzel gidiyor uzatmaya gerek yok;)
hee yağmur ıkısınede yağıyor ayrıca ama sarma kapasitelerını nerden bılıosunkı dımı..
bende yağmurda tıpo 2.0 ıle aynı gittiğimi bilirim ama karsıda pzerolar vardı:)