eheh o yağmurda ilk gaza yüklenmede kafa felan çıkartacağını sanmıyordum zaten :)
Printable View
Yağmurlar durulsada kuru video görsek :)
Shumi
Senin tahmin standart saxoya göre değilmiydi:)
Çağların saxosunun maşallahı var. Ancak chip filtre eksoz timing li bir saxo nun böle gitmesi lazım zaten. Ayrıca chip filtre eksoz olmayan saxo 106 mı kaldı. Benim standart anlayışım motor kapağı açılmadan yapılabilecek bu tarz basit şeyleri kabul ediyo. Zaten TY yi daha önceden biliyordum istanbulda iken. Bir o vardı bide AL.
mümkündür :) wimmer rst çok değiştiriyo rs leri.
o da mevcut canınızı sıkmayın.havalar kuruyunca bakarız.
Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız.. Bizim Rs'lerin dolu typer karşısında şansı yok ;)Bize katiptalsiz iki tane ayarlayın :D
Havalar kurur yakında;) Bazen c.tesileri Kazım ustaya bakıp geçiyoruz denk gelemiyoruz..Bir gün ayarlayıp Ankaranın atmosferikleri olarak güzel bir deneme ve çekim yaparız artık ;)
bu ctesi kazımın tükandaydım depriyajı yenilettirdim :) :)
Konunun başında egsozlu rs ile egsozlu saxo demiş ama sende ona göre tahmin yapmışsın rs 160-170 gibi anca geçer demişsin.Burdaki arabada egsoz dışında chip ile timing var ki bunlarda saxonun-106 nın gidişini en çok değiştiren şeylerden biri.Senin tahmin tutmuyor yani:D
Herkesin standart anlayışıda farklı tabi ben egsozlu,chipli arabaya standart demem çünkü arabanın gidişini ciddi anlamda etkileyen şeyler bunlar heleki saxo ile 106'nın.
roll e çağıracağınız her 106 ve saxo da chip filtre eksoz olucaktır. sanırım bunda hem fikiriz. bunların yapılmadığı araç kalmadı. :)he bu arada bence buradaki başarı bence 106 saxo dadır. 3 boyda geçilse kendinden üst sınıfta kilo olarak çok yakın ve 2000cc 172 hp bir araç ile bir tutuluyor ve üst süratlere kadar iyi direniyor olmasındandır. diyip kavga çıkartırmışım şimdi :P şurada güzel güzel fikir üretiyoz kimsenin kavga yapmaya niyeti yok dimi :)