sen nıye bu kadar kafana taktın bu olayı.
Printable View
ben chıp değilde eksozun fıltrenın 106 ve saxoya bahsi gececek kadar yürüyüşünü etkıleyeğini sanmıyorum
çip ve sente ayarı bayağı işe yarıyomuş ama pejo-saxo da...
tebrikler.......
egzoz-fıltre-cıplı saxo ya stock sayılır dıyen arkadasımızın 106gtı&vtı konusundakı cevabı:
Bak arkadaşım. Bilgisayar dünyasında Intel - AMD kavgası, Türkiye futbolunda FB-GS kavgası, ve orta fiyatlı performans otomobillerinde de Peugeot 106 GTI - Honda Civic VTI kavgası vardır. Herkez kendine göre bişiler sölüyo. Stock halde diyenler var. Geçilen taraf olunca diğer tarafta modlu olsun öbür tarafta yakın modlu olsun diye konu uzar gider. Bu işin bir sonucu yok. Ben daha stock halde gti geçenbilen bir vti görmedim dragda. Çok turşu arabaları geçmişlerdir belki ama şu an mesela H 2404 plakalı sarı 106 sıfır mod ile çok araç canı yaktı. Artık eksoz filtre ve chip sahibi. Ciddi parçalar değil ama stock sayılmayacağı için denencek araçlar arasında eleniyo. Eğer var ise tanıdığın vti ve gti sahibi kaldırıp gör. 7-8 yaşını geçmiş araçlar fabrika çıkışı kondisyonlara sahip değil. Birisi turşu diğeri diri yada ikiside turşu olabilir. Nasıl sağlıklı bir değerlendirme yapılsınki. Konu nedir. Birisi bu araçlardan birisini alıcakta hangisi daha iyiyse onu mu alıcak. Merak mı. Kafa kafaya diye belleyin olsun bitsin. Yıllardır bahsedilmesine rağmen hala bahsediliyorsa kusura bakmayın ama bence GEREKSİZ
hayırdır kadir? ırakta ne işin var kardeş? güle güle git :)
bu arada bu kadar deneme muhabeetı yapılıyor laf yıne 106 vtı konusuna gelecekgıbı ben bastan soleyım ıstedıgınız her 106 ıle clıo ıle hatta m3 le bıle denerım..cunku canım sıkılıyo...burdan msj atmanız yeterlı olur...