..........
Aramızda gerekenleri yazıp hallettik..burada yazışırken gerilim ister istemez arttı bunun için sizlerden kendi adıma özürdilerim.
‘Ultimate Driving Machine’
Accord 2.4 nası bilemem ama triptonik 184 lük 3.20d kullandım bugün 30-40 km lik bi yol gttim geldim valla işin zor abi![]()
bu konu kapanmasıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııınnnnnnnn.... en beklediğim en heyecanla beklediğim hatta konu buuuu... beyler su oylama noldu yaa kim gecer top speedlere kadar yada 40-220
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
kapanmasın tabi. zaten denenememe nedeni yoğun yağmurlardı. Bu haftada bugün itibari ile gene yağmur var artık bahara kalır heralde deneme
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
5.25 ile belki ama 5.30 ile mümkün değil başa çıkamaz 2.4 accord.
5.25 valencia ise 5.30 barcelona olur.
tabi accord'u atl. madrid olarak kabul ediyoruz.
5.30 ile 2.4 accord'un 100-200 sürelerinde 20 saniye oynuyo bmw lehine düşünün artık.![]()
Getafe de Honda 1.4is olur o denklemde, gel gelelim senin hesabına göre 1.4is 530i yi geçmesi lazım, getafe barcelonayı yendi ya
Ben E39 BMW 528ia ile çok denedim her seferinde geçtim. 525i'ye (otomatik) abartılı fark atar 2.4 accord.
Accord, Son nesil E serisi çıkana kadar üretilmiş en iyi rüzgar sürtünme katsayısına sahip arabadır. yüksek hızlarda E39a göre daha rahat iwmelenmeye dewam eder.
530i 231hp sonuçta, arada 40küsür hp farkı war arada we yaklaşık 80nm daha kuwwetli, bu durumda geçmesi normaldir accordu...
Yine söylüyorum yazılımlı 320d accordun NEREDEYSE 2 KATI DAHA FAZLA TORKa sahip, o sebeple sonucu yazmaya gerek yok...
Accord'u yüklersek ne olur diyen arkadaşlara soruyorum, TR de war mı yüklü accord? BEYİN değişmeden arabaya ne takarsan tak daha fazla yürümüyor araba, "belki" 2 bilemedin 3 boy alınır ancak fazlası için ÇOK SAÇMA rakam bayılıp beyin değiştirmek gerekli ki gerek de yok...
Yakıt olayına gelirsek...
Yakıyor![]()
Hortlak konu.. : ))
önemli
hoooorrtttttt..................................... .............................................
Arkadaş ben bahtsızım, gürkan sattı 530i yi m3 aldı. zaten başka gönüllüde yoktu basacak, beklemedeyiz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Evet arkadaslar gerekli denemeler yapildi. Tanberk kardesim efendi otesi birisi, yilmadan 20 defa deneme yaptik. Videolar mevcut. Simdi son tahminleri alalim![]()
Sagol Tarkan abi tanıştıgıma memnun oldum bende güzel temiz bi deneme oldu. Sohbetimizde çok keyifliydiEvet arkadaslar gerekli denemeler yapildi. Tanberk kardesim efendi otesi birisi, yilmadan 20 defa deneme yaptik. Videolar mevcut. Simdi son tahminleri alalim
Evet yokmu arkadaşlar tahminler bunca sayfa tartışıldı !!!
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
320d ile 2,4 accord denediyse 200 e kadar bmw 200den sonra accord diyesim var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)