2.4 accordla 106gti ve vteclere boy boy aça aça giderdik hey gidi günler hey)
2.4 accordla 106gti ve vteclere boy boy aça aça giderdik hey gidi günler hey)
Araç eskiden bursa plakalıydı motoru değiştiğinde.. arkadaş aldı İstanbul plaka olduktan sonra zaten yetkili servise gitmedi..İlk plakasını bilsem söylerdim.
Motorun ne zaman değiştiğini nerden biliyosun?7 sene önceki yasaları biliyosan helal olsun sana?Konumuz buda değil o yüzden fazla uzatmıcam.
Borusanın avukatımısın anlamadımki şöyle yapmaz böyle yapmaz diyosun nerden biliyosun iyiki borusanda takılmış dedik sanada bahane üreticek yeni yer çıktı
İlkbaşta arabanın 200bg olduğuna inanmadın sonra 163 lük motor olmadığına en sonda borusanda motorun takılmadığına sana bişey inandırmak zorunda değilm kardeşim inanıp inanmamak sana kalmış ben bildiğimi söyledim sadece böle bi konu hakkında niye yalan söylim onuda anlamadım![]()
ben 320d'nin 177 ve 184'lüklerini çok kullandım,özelliklede 184'lüğün nasıl gittiğini biliyorum.bunu söylerken ilk kez az buçuk hızlı araba sürmüş keko olmadiğimi belirtmek isterimkendi aracımla olan denemelerde ve başka 330'larla olan denemelerde dahil en sağlıklısının arkasından 2-3 boy geriden takiple gelebiliyor..bunu 170'lik stock jettanın yapabileceğini sanmıyorum,hiç denemedim sadece tahmin ediyorum.160'lık rocco,180'lik insigna ile arada ciddi farklar oluyodu çünkü.207 rc daha iyi direniyor mesela ama hiç biri 320d gibi yürüyemiyor.bu benim yorumum...sizlerde farklı düşünüyorsanız dener videolarını paylaşırsınız..bu konu çok uzadı gerçekten
![]()
‘Ultimate Driving Machine’
kardeşim borusanda işlerin nasıl döndüğünü senden iyi biliyorum çünkü yıllardır bmw sahibi oldugumuzdan ister istemez içindeyim..orda yapılan bir işlem değil 7 yıl 17 yıl sonra bile kayıtlarda çıkar..motorun ne zaman hangi versiyon ve numarayla değiştiği dahil..burda yasalarla ilgili bir polemiğe girmicem sen borusanın ciddiyetinden habersizken özellikleorda şundan koy bundan çıkar olayı asla olmaz,o motor garantiden değişse bile aynısı gelir takılır..yalan söylemiyosun tamam da yanliş biiliyor olamaz mısın?dışarda belki de borusanda yapılmayacağini söylüyorum anlamıyorsun..git kendin araştır,hatta şaseyi öğren ben sordurayım kolaylık olsun sana ama çoçuk askerde diyorsun,plakayı bilmiosun o zaman sus abicim kanıtlıyamıyorsan gerçekten sus.internetten kopyala yapıştır motor koduyla borusanda swap oldu demek kolay,gerisinin getirmek zor
en iyisi harbi sus sen...
stock golf gt nin 184lüğü geçmesine bende çok şaşırdım![]()
istanbulda 206ile denicek stock golf gt aranıyor![]()
şimdi düşündümde olabilir yahu burdaki golf gt fabrikadan ciğerli çıkmıştırher araç birbirine eşdeğer gitmiyor
valla 170'liklerin nasıl gittiğini bilimoyurum ama kiyaslama açısından 1.8t leon sport'la aralarında çok fark olacıgını sanmam..
bakın başka bir konuda 163'lük yazılımlı 320d hızlanma videosunu paylaşmış,sizin denediğiz araç biraz daha güçlü ve hafif ama şanzımanları aynı..daha iyi bir kıyas yapabilirsiniz belki
http://www.techturkey.com/forum/vide...0-210-kmh.html
Maşallah yazılımlı 320d E90 çok güzel gidiyor. Araç nasılsa Ankara'da olduğuna göre havalar güzelken bir gün bende denemek isterim. Ama Özgür'ün de dediği gibi bu araç 184ps lik 320d yi geçer. Bu arada belirtmek isterim. 184lük araç 200km/h den sonra çok iyi gidiyor.
Ben Golf GT çok iyi gider demiyorum ama 184lükle çok yakın gider ve 200km/h ye kadar boyun eğmez. Yazılımlı aracın sahibi Başar isterse müsait bir gün deneriz. Ama bence sıfırdan bassak 140km/h gibi stoplarını görürüm sonrası da acı olur gibime geliyor![]()
Ben arabadan anlıyorum demekle olmaz bu işler nekadar anladığın gözünle arabanın beygirini ölçmenden belli.
Sen biraz daha okuduğunu anlamaya çalış ben 7 yıl geçmiş aradan motor değişse bile kayıtlarda çıkmaz diye bişey mi yazmışım?Sen swap yasal değil dedin bende 7 yıl önceki kanunu nerden biliyosun dedim..sen ne anladın..
163 lük motor var dedik inanmadın işletemessin yasal değil yazdın borusanda yapılmış denincede busefer borusanda yaptırmam mümkün değil dışarda yaptırsan neyse yazıyosun ne dediğin belli değil..
ilk başta araba 200bg değil yazmışsın sen kahin misin peki nerden biliyosun onu anlamadım ben?gözüyle arabanın beygirini ölçen ilk defa görüyorum.
Sana bişeyler kanıtlamak zorunda değilim kardeşim sen bmw den sorumlu devlet bakanımısın ben sana arabanın şasesini şuyunu buyunu verim inanırsan inanırsın inanmassan inanmassın fazla umrumda değil bukadar bişey ispatlamaya çalışmak hata zaten.
valla bmw sahipleri cevap vercektir,benim bildiğim yazılımlı 163 ve 177'likler,stock 184 kadar gidebiliyor.biraz uç gelsede durum çoğu denemede böyle oldu.belki hard yazılımlar fark yaratabilir.184'lüklerde kullanılan twinscrool teknolojisi gerçekten çok başarılı,aynı motorun benzinli kardeşide var 184 hpyakında yollarda görürüz,sabırsızlıkla bekliyorum
golf gt ile deneme konusunda size katılıyorum yalnız merak ettim hiç 207 rc ve rocco ile denediniiz mi?
asıl komik yazdıklarınbin kere izah ettim anlamadın.Aracın aşşağı yukarı gücünü tahmin etmek çok zor değil çünkü 1. 150 hp 320 ler yazılımla 35 hp arası güç alıyor 2. daha bugun yazılımlı 163'lük 320d'nin hızlanma videosu kondu,ki 194 hp çıkmasına nasıl gittiği ortada 3. ve en önemlisi araç sahibi jettasının stock oldugunu söyledi yani orjinal 170 hp.. ben bunları göz önüne alarak 'bence 204 den az dedim' çünkü 184'lük 320d de aynı şekilde geçerdi..bu durumu algılamak gerçekten zormu
olay sana göre gözle beygir ölçümü gibi geldi doğal tabi
denemesi onlara kalmış 184'lükle,o zaman kim haklı kim uyduruyor çıkar
son olarak konuya dalıp ortaya tez atan sensin,sonra ispatlayamayınca ben ispatı var dedim..aracın plakası videoda belli,34 tc 6005 borusanda dediğin şekilde 163'lükle değişip değişmediğini ben öğrenirim,inanamazsan sende arar teyit edersinsin olay netleşir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)