Bu arada Accordu eşim kullanacakmış. Her türlü giderdeyim diyor, geçemessem BMW nin üzerinede kıraraım araç nasılsa kaskolu diyor :d
Bu arada Accordu eşim kullanacakmış. Her türlü giderdeyim diyor, geçemessem BMW nin üzerinede kıraraım araç nasılsa kaskolu diyor :d
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
offf süpper olur valla. Ama bu arada çipli derken specleri tam oturt istersen. Çipli var 190 hp çipli var 230 hp. Extran varmı dp-cai eksoz gibi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
süpper deneme olur. 60 da denemeye razı edebilirsen direkt 2 boy açarsın. 200 gibi san yaklaşmaya başlar. Ama oda arabasını tanıyordur 60 dan yürümez![]()
Şanzıman bitmedende die tabir yanlış olur. Çünkü Accord 4 te 230 görüo 5 teki kesicisi 380km hıza denk geliyor. yani o hızlarda dahi ekonomi düşünülmüş.
Bence son süratleride göz önünde bulunduruldğunda yarış 225-230 gibi biter. Çipli 320d in son sürati muhakkakki fazladır.
Accordun top speedi zaten 245 yok, nasıl yapsınne die 100-225 dedik karşılaştırmanın başında
okumuonmu angaralı sen konunun ilk mesajını
Valla ben daha 3 aylık Accord kullanıcısıyım. Ancak hayatımdada hiç stok Tayyar görmedim. Sanırım değil kesinlikle tayyar geçer gibime gelio.
Bu arada 330i veya ci ye laf atmıyorum bile. Çünkü benzer ağırlıkta sonucun kesinlikle Accorddan yana olmayacağının farkındayım. Ama otomatik e46 328i de olur, denemek isterim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)