User Tag List

Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
303 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 2.4 Accord vs BMW'ssss

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarkan 184 luge hiç bulasma bence 184 luk 3.20d hiç zorlanmaz gecer 184 luklere yazılım yapabiliyoruz. fakat 2011 modelleri ve sonrası hariç. 2009 ve 2010 model 184 luk bmw lere yazılım yapabiliyoruz.

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi ben geçicem abi seni
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allahtan can dada 184 luk var. Nasipse onlada denicez.

Gezelim gorelim kusagi ben deneme icin actim basligi. Gurkanimi bulduk canda geldimi mevzu tamam. Bencede Accord giden bi araba deil ama konudaki araclarla yurur
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teweccüh gösterip beni 320d ye rakip olarak lanse etmişler

Accord'a ROL Vtec'i aldıktan sonra 2 yılda toplam 1600km bindim.
    Vtec alana kadar Uçuyorum sanıyordum, ne zaman ki rol vtec'i aldım, inanın soğudum accorddan. Rol vtec ten %60 daha fazla yakarken Çok daha yawaş gidiyordu...

Bir Araba Ya hızlı gide ya Az yakar felsefesi nedeni ile vtecten sonra daha hızlı bir araba aldım. Prensibime uygun olarak da accordu uykusundan uyandırıp geçen hafta çıkardım trafiğe, LPG takıldı araca. Sonra Subap ayarı yapıldı, Bujiler değişti, Ön takım komple yenilendi. Şanzıman yağını değişicem inşallah, ayrıca kapı merkezileri ile otomatik cam motorları da değişecek, haftaya deneme yapabilirim, zira şu an üzerinde 18 Enkei jantlar war we ara 18lerle yürümüyor.

16 kar lastiğini takar denerim, normal 163lük olsa belki "geçebilirim" derdim ancak chipli 320d nin torku abartmadan yazıyorum neredeyse accordum TAM 2 KATINA denk gelir.
    Yine de deneriz, Üstelik Accordun AŞIRI UZUN ŞANZUMAN ORANLARI nedeni ile 4. vitese atınca makismum gücü ürettiği üst dewirlere gelmeyi beklerken 320d fark açmaya başlar. Yarısı kadar torkla da direnebildiğim kadar direnirim...
    Biraz objektif bakılınca sonuç böyle olacaktır.

we Ayrıca, accordda 2.vites 60 diye bir olay yok, 2. vites neredeyse 120de bitiyor
    Yani 2.vites 60dan basılırsa zaten hiç bir şekilde yürüyemez accord, ya 1.vites 40km ya da 2. vites 90km 2.vites 90km çoğu arabaya uymadığı için 1.vites 40km ideal, zira accordun şanzıman oranları *****

emirercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diger sevgili kardesim. Araba karsilastirmasindanda benim bmw bilgimi olctun ya bravo. O onu gecer bu bunu gecmez dedin, dediklerinide genel gecer saydin, galip ciktin. Bak forumda 206gti var birtane kendinden 50 hp guclu arabalari nasil ayikliyor videolari izle. Varmi teknik bilgi katalogu yutmussun bi cevabi? Ben soyliyeyim yok. Benim 260 hplerdeki gc8 imi alperin 106 gti i geciodu, hatta specleri kendinden daha iyi speclere sahip pug grubunu akhisarda konyada ekmedimi? Ekti. Bak Accordlar demedim, hep ben dedim ben. Yani ben gectim, yine gecerim demiyorum, denerim diyorum. Yani baskasi ben kadar basmiosa arabasi gitmiosa bu arabayi aile babalari suruosa benim sucum ne? O yuzden teknik katalok yol gosterir evet ama genelgecer olmaz.
    Bmwteam ede giriosan kurucularindan izmirlibmw kimmis die bi sor. Sor cunku ben katalok okumayi coktan biraktim.
    Uslup derkende yasim senden buyuk evet. Hemde kimseden saygi dilemeyi beklemicek kadarbuyuk. Yinede kardesim yasindasin ben rahatlikla bu sekilde hitap ederim, senin hitabin teknik katalokta gizli
    Serkan 2 tane ile denedik. Buyur beni geçen Batunun kankası BBE plakamı ne varya o. Araç tamamen turbo yenilenmiş ve çiplenmiş. Bu forumda konusu var. O beni 2 boy geçti ama birinde 30 dan denedik ben 2 deydim düşün, birinde 60 dan denedik gene. Bu benim hatam oldu..Diğer hafta başka beyaz bir MAKYAJLI KASA İLE DENEDİM. Onda direkt 90 dan kurduk bu defa geçemedi hatta yarım boy önde oldum hep. Ben bu defada gene 2 deydim ama.
    Kardeşim senin içinde tekrar yazıyorum. Bak ben BMW de hiç mütevazi sayılmıyacak bilgiye sahibim Aslen bmw ciyim herkes bilir. Tüm modellerini yakından takipte ederim biner kullanırımda. Ancak 320d çook ii bir araç ama gene D segmentindeki en fazla 175 hp araçlar için. STOKTA KESİNLİKLE 184 LÜĞÜN ŞANSI YOK, bakın altını çiziyorum. Çipli 163 lük ile denemelerimizde oldu, 177 lik çipliylede denemem oldu. 163 lüğe geçildim 2 boy sonra toparladım. 177 liğe geçilmedimde. Sebebi şu; benim 2. vitesim 130 da bitio. ben 60 dan denemeye evet dediğim için geçildim ogün. 80-100 gibi bir hızdan deneme yapıldığında herkes kendi vitesini seçerse Accordun bileği öyle kolay bükülmüyor
    yahuu hocam tutturmuşsun bir şey onu tekrar ediyosun..teknik veri derken ne demek istediğimi 40 kere yazdım,okuyanlar anlar..konuda adı geçen modellerle ilgili denenmiş reel şeyleri sana anlatıyorum..530 da kullandım,320d nin versiyonlarınıda,nasıl gittiklerini biliyorum ayrıca 530 ile aynı motor olan 330 kendi aracımla yapılan denemelerden bahsediyorum,az çok bilgi vermez mi bunlar?sana diyorum yahu 320d 330 kadar gidiyor,sen hala stock 184 lüğün yanımda şansı yok diyosun..pes inanmışlık bu kadar olur..ben idda ettiğin gibi katoloğa bakıp konuşmuyorum yani.ama sen madem denemedin geçerim iddanı neye göre yapıosun,açıp teknik verilerine göz gezdirip değil mi? en basit örneği içine oturup kullansan 320d(184)geçerim demezsin..burda kullanaların hepsi istisnasız yazmış yahu seni geçer diye.kimin hitabı teknik nokta belli oluyor gerçekten diğer saydıgın araçlar stock değil biz stock ağırlıklı konuştuk,olmayana da yazılımla hangi güçlere geldiğini söyledik o yüzden alaksız olmuş olay yoksa sende bilirsin stock 206 gt'nin kendinden 50 hp güçlü her aracı ayıklayamayacağını..sen aracına stock demeseydin ben bu kadar yorum yapmazdım zaten,deneyip görmek gerekirdi,senin dediklerin üzerinden tecrübelerimi aktardım hepsi bu,katolog açıp 0-100'e göre yorum yapacak yaşı çoktan geçtim bmw bilgine o kadar güveniyorsun ama farkında olmadan 184lük 320d ile denemişsin haberin var yok,makyajlı kasalar 184'lük.ama sen 163 ve 177liklerle denedim sadece yazdın onca cümlende neyse bana bmw bilgini kanıtlamaya çalışmana gerek yok,bilen ne oldugunu görüyor zaten.bmw teami istersen sen kurmuş ol orası beni bağlamaz,biz burda farklı olayları konuşuyoruz sen uzatmakta kararlıysan,bende sana cevap yazmakta olcam,çünkü çarpıtıyosun yazdıklarımı işine geldiği gibi..iyi akşamlar....
    ‘Ultimate Driving Machine’

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 177 lik ile 184 arasında malzeme olarak motorunda ne farklılık var? Bilen varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben carptirma yapmiyorum, denemek istiyorum. 1 milyon defa yazdim sen hala beni yurumemem icin ikna cabasindasin. Bari kac km ye kadar kac boy yiyecegimide yazda bilelim ?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emirercan arkadasin hakki var dunku konuda yazilanlar ortada.Bugunku konu icinde verilen bilgilerde iddialarda farkliliklar olusmus Mesajlar duruyor zaten 184 lugun sansi yok gibi ifadeler kullanilmis.

Insallah Izmirden bulursunuz 3.20d denersiniz kavgasiz gurultusuz cozersiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu 177 lik ile 184 arasında malzeme olarak motorunda ne farklılık var? Bilen varmı?
    turbo farkı var benim bildiğim 163 le de öyle.cap strok,sıkıstırma oranları vs aynı hepsinin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yooo carptirmiorum ya ben stok 184 lugun yinede onunde olurum diorum. Ama lutfende artik yuruyecek olanlar yazsin degilmi? Ben yorum almak icin konu acmadumki, yurumek icin actim. Yoksa yorum almak icin olsa sorardim sonuc ne olur diye. Beni sahsi fikirlerden cok bu speclerde arac alakadar ediyor... Gecmek gecilmek benim bilecegim is...

İphone 4 s ariyorim die konu acsaydim, htc daha guzel diye yorummu yapilacakti??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada kimse kirilmasin yazdiklarima alinmasin ama gercekten konu bir yere varmiyor. Gercekten en bastada soyledigim gibi denemek istiyorum. Accordu cok denemiyorum ***** 2-3 hafta olesine denedik. Hazir konu buralara gelmiskende deneyelim dedik. Ama kusura bakmayinda bir deneme icin ne adamligimi ne bilgimi ne yalanciligimi sorgulatmam. Hersey bukadar basit degil. Kimse holigan die burda giderlenmesin. Buyrin pm den bu araclara sahip birkac arkadas ulasti. Hicbiride burada yapilan giderleri yapmadi. Sizdende tekbir ricam. Bu bolgede degilseniz, bu bolgede olan arkadaslarinizi bana yonlendirmeniz. Memnuniyetli bas ustinde misafir eder cay kahve ismarlarim. Gecsede elini sikar ugurlarim.

Forumun tadi kacmasin

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes gibi bende bunun çok uzadığını düşünüyorum.h.sonu denenir video buraya konulur ondan sonra millet yorumunu kırıcı olmamak kaydıyla yapar. yoksa böyle biyere varamıcağınız gibi kalpte kırıcaksınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    530 deilde
    184 320d ile 90 225 denemesini cok mrk ediyorum, ozellikle 180 225 arasi cok keyifli olucaktir muhtemelen..
    icerden video pleasee

benim vectra stockkende deneseydik keyifli olurdu
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarkan abi bizim kaanla dene onun 206 260-270 gider biliyon
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasipse Palio çıksın servisten, kaana direkt göbekten dalacam ve roll hayatını bitircem Çok atarlı adam. Ne alsa en güzel onunki yürüo

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasipse Palio çıksın servisten, kaana direkt göbekten dalacam ve roll hayatını bitircem Çok atarlı adam. Ne alsa en güzel onunki yürüo
    hahaahahah
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bu ne yaa fırtına koptu İzmirde Ula 3 araba roll yapcaz, yağmur kovadan su boşalır gibi

dedebeto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bugun roll yalan olur yagmur cook aksami beklemek lazim ama bizde turbo si la deniyecez bugun olmazsa yarin cikmayi planliyoz haberleselim gerci ayni mekanda olacak ama
    nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarkan 184 luge hiç bulasma bence 184 luk 3.20d hiç zorlanmaz gecer 184 luklere yazılım yapabiliyoruz. fakat 2011 modelleri ve sonrası hariç. 2009 ve 2010 model 184 luk bmw lere yazılım yapabiliyoruz.
    erhan 184'lükler yazılım sonrası kaç hp oluyor?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)