tarkan 184 luge hiç bulasma bence184 luk 3.20d hiç zorlanmaz gecer
184 luklere yazılım yapabiliyoruz. fakat 2011 modelleri ve sonrası hariç. 2009 ve 2010 model 184 luk bmw lere yazılım yapabiliyoruz.
tarkan 184 luge hiç bulasma bence184 luk 3.20d hiç zorlanmaz gecer
184 luklere yazılım yapabiliyoruz. fakat 2011 modelleri ve sonrası hariç. 2009 ve 2010 model 184 luk bmw lere yazılım yapabiliyoruz.
Allahtan can dada 184 luk var. Nasipse onlada denicez.
Gezelim gorelim kusagiben deneme icin actim basligi. Gurkanimi bulduk canda geldimi mevzu tamam. Bencede Accord giden bi araba deil ama konudaki araclarla yurur
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Teweccüh gösterip beni 320d ye rakip olarak lanse etmişler
Accord'a ROL Vtec'i aldıktan sonra 2 yılda toplam 1600km bindim.
Vtec alana kadar Uçuyorum sanıyordum, ne zaman ki rol vtec'i aldım, inanın soğudum accorddan. Rol vtec ten %60 daha fazla yakarken Çok daha yawaş gidiyordu...
Bir Araba Ya hızlı gide ya Az yakar felsefesi nedeni ile vtecten sonra daha hızlı bir araba aldım. Prensibime uygun olarak da accordu uykusundan uyandırıp geçen hafta çıkardım trafiğe, LPG takıldı araca. Sonra Subap ayarı yapıldı, Bujiler değişti, Ön takım komple yenilendi. Şanzıman yağını değişicem inşallah, ayrıca kapı merkezileri ile otomatik cam motorları da değişecek, haftaya deneme yapabilirim, zira şu an üzerinde 18 Enkei jantlar war we ara 18lerle yürümüyor.
16 kar lastiğini takar denerim, normal 163lük olsa belki "geçebilirim" derdim ancak chipli 320d nin torku abartmadan yazıyorum neredeyse accordum TAM 2 KATINA denk gelir.
Yine de deneriz, Üstelik Accordun AŞIRI UZUN ŞANZUMAN ORANLARI nedeni ile 4. vitese atınca makismum gücü ürettiği üst dewirlere gelmeyi beklerken 320d fark açmaya başlar. Yarısı kadar torkla da direnebildiğim kadar direnirim...
Biraz objektif bakılınca sonuç böyle olacaktır.
we Ayrıca, accordda 2.vites 60 diye bir olay yok, 2. vites neredeyse 120de bitiyor
Yani 2.vites 60dan basılırsa zaten hiç bir şekilde yürüyemez accord, ya 1.vites 40km ya da 2. vites 90km2.vites 90km çoğu arabaya uymadığı için 1.vites 40km ideal, zira accordun şanzıman oranları *****
![]()
yahuu hocam tutturmuşsun bir şey onu tekrar ediyosun..teknik veri derken ne demek istediğimi 40 kere yazdım,okuyanlar anlar..konuda adı geçen modellerle ilgili denenmiş reel şeyleri sana anlatıyorum..530 da kullandım,320d nin versiyonlarınıda,nasıl gittiklerini biliyorum ayrıca 530 ile aynı motor olan 330 kendi aracımla yapılan denemelerden bahsediyorum,az çok bilgi vermez mi bunlar?sana diyorum yahu 320d 330 kadar gidiyor,sen hala stock 184 lüğün yanımda şansı yok diyosun..pes inanmışlık bu kadar olur..ben idda ettiğin gibi katoloğa bakıp konuşmuyorum yani.ama sen madem denemedin geçerim iddanı neye göre yapıosun,açıp teknik verilerine göz gezdirip değil mi?en basit örneği içine oturup kullansan 320d(184)geçerim demezsin..burda kullanaların hepsi istisnasız yazmış yahu seni geçer diye.kimin hitabı teknik nokta belli oluyor gerçekten
diğer saydıgın araçlar stock değil
biz stock ağırlıklı konuştuk,olmayana da yazılımla hangi güçlere geldiğini söyledik o yüzden alaksız olmuş olay yoksa sende bilirsin stock 206 gt'nin kendinden 50 hp güçlü her aracı ayıklayamayacağını..sen aracına stock demeseydin ben bu kadar yorum yapmazdım zaten,deneyip görmek gerekirdi,senin dediklerin üzerinden tecrübelerimi aktardım hepsi bu,katolog açıp 0-100'e göre yorum yapacak yaşı çoktan geçtim
bmw bilgine o kadar güveniyorsun ama farkında olmadan 184lük 320d ile denemişsin haberin var yok,makyajlı kasalar 184'lük.ama sen 163 ve 177liklerle denedim sadece yazdın onca cümlende neyse bana bmw bilgini kanıtlamaya çalışmana gerek yok,bilen ne oldugunu görüyor zaten.bmw teami istersen sen kurmuş ol orası beni bağlamaz,biz burda farklı olayları konuşuyoruz
sen uzatmakta kararlıysan,bende sana cevap yazmakta olcam,çünkü çarpıtıyosun yazdıklarımı işine geldiği gibi..iyi akşamlar....
‘Ultimate Driving Machine’
Ben carptirma yapmiyorum, denemek istiyorum. 1 milyon defa yazdim sen hala beni yurumemem icin ikna cabasindasin. Bari kac km ye kadar kac boy yiyecegimide yazda bilelim ?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Emirercan arkadasin hakki var dunku konuda yazilanlar ortada.Bugunku konu icinde verilen bilgilerde iddialarda farkliliklar olusmusMesajlar duruyor zaten 184 lugun sansi yok gibi ifadeler kullanilmis.
Insallah Izmirden bulursunuz 3.20d denersiniz kavgasiz gurultusuz cozersiniz.
Yooo carptirmiorum ya ben stok 184 lugun yinede onunde olurum diorum. Ama lutfende artik yuruyecek olanlar yazsin degilmi? Ben yorum almak icin konu acmadumki, yurumek icin actim. Yoksa yorum almak icin olsa sorardim sonuc ne olur diye. Beni sahsi fikirlerden cok bu speclerde arac alakadar ediyor... Gecmek gecilmek benim bilecegim is...
İphone 4 s ariyorim die konu acsaydim, htc daha guzel diye yorummu yapilacakti??
Bu arada kimse kirilmasin yazdiklarima alinmasin ama gercekten konu bir yere varmiyor. Gercekten en bastada soyledigim gibi denemek istiyorum. Accordu cok denemiyorum ***** 2-3 hafta olesine denedik. Hazir konu buralara gelmiskende deneyelim dedik. Ama kusura bakmayinda bir deneme icin ne adamligimi ne bilgimi ne yalanciligimi sorgulatmam. Hersey bukadar basit degil. Kimse holigan die burda giderlenmesin. Buyrin pm den bu araclara sahip birkac arkadas ulasti. Hicbiride burada yapilan giderleri yapmadi. Sizdende tekbir ricam. Bu bolgede degilseniz, bu bolgede olan arkadaslarinizi bana yonlendirmeniz. Memnuniyetli bas ustinde misafir eder cay kahve ismarlarim. Gecsede elini sikar ugurlarim.
Forumun tadi kacmasin
herkes gibi bende bunun çok uzadığını düşünüyorum.h.sonu denenir video buraya konulur ondan sonra millet yorumunu kırıcı olmamak kaydıyla yapar. yoksa böyle biyere varamıcağınız gibi kalpte kırıcaksınız
530 deilde
184 320d ile 90 225 denemesini cok mrk ediyorum, ozellikle 180 225 arasi cok keyifli olucaktir muhtemelen..
icerden video pleasee
benim vectra stockkende deneseydik keyifli olurdu![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Tarkan abi bizim kaanla dene onun 206 260-270 gider biliyon![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Nasipse Palio çıksın servisten, kaana direkt göbekten dalacam ve roll hayatını bitircemÇok atarlı adam. Ne alsa en güzel onunki yürüo
![]()
Bu arada bu ne yaa fırtına koptu İzmirdeUla 3 araba roll yapcaz, yağmur kovadan su boşalır gibi
abi bugun roll yalan olur yagmur cook aksami beklemek lazim ama bizde turbo si la deniyecez bugun olmazsa yarin cikmayi planliyoz haberleselim gerci ayni mekanda olacak ama
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)