kesin olmamakla beraber stationwagon t4 otm volvo ile katılabilirim araç tamamen stock ve lpgli .buluşma için tam adres ve saat pm atabilirseniz çok sevinirim
kesin olmamakla beraber stationwagon t4 otm volvo ile katılabilirim araç tamamen stock ve lpgli .buluşma için tam adres ve saat pm atabilirseniz çok sevinirim
Etlik Forum AVM Kapalı Otoparkı Yıkamacının yanı saat 20:00dan sonra
zır stock Polo GTI da war deneyebileceğiniz![]()
yozgat bulvarı'nda ki avm saat 20:00 den sonra
katılacak arkadaşlardan biri telefon numarasını ve ismini bana pm atabilirler mi
Salona gidicem iş çıkışı. Saat 22 gibi salondan çıkıom. Eve git dujjj al giyin çık. 23:30 dan önce beni göremessiniz.
Aslında yerler çok ıslak bugün pek içimede sinmedi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sende senelerdir ortada yoksun. İzmire yağmur düştü hadi çıkalım yapıon, hakkaten sorunlusun bilader![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
araba varda gazlıcak ben mi cıkmıyom piyasaya bilmiyon sanki. baktım inceden dizel klasmanı gordum hadi dedim katılayım ama bunda da bahtsız bedevi oldum. araba serviste zaten yarın cıkcakmıs sokayım boyle sansa. belki lancia la gelirim cıkılcaksa arasalım
yakında 10.5cr gt28 1.0 bar gazlarsınız kaan tagoyla
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
KARDEŞ SEN NAPTIN YAAAAA0-200 29 SN STOCK 100-200 22 SN KARDEŞİM LÜTFEN İST GELİRSEN ARA HEM TANIŞMAK İSTERİM HEM DE SANA BU OLAYI CANLI CANLI İZA ETMEK... DARILMADAN KIZMADAN TAMAM ACCORD DA İSE DEĞERLER ŞÖYLE 0-200 35 SN 100-200 İSE 25 SN KARDEŞİM... O 23 SENİN ARACIN 23 Ü ŞİMDİ BUNADA YOK OLAMAZ CANLI DENİORUM HERGÜN KULLANIORUM DEME KULLAN DÜZLÜK Bİ YERDE VİDEOLA DA BZDE GRELİM ARTIK NASI Bİ 2.4 BU YA... YASIMIZ 30 KONUŞTUMUZ KONU 16 CİVARINA CEKTİ BİZİ EMİN OLUN.. 2.4 320D 184 YİİİYEEMEEZZZZ.. BUDUR.
![]()
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
Tabi tabi zaten dun yagmur olmasa denencekti
Bu arada lutfen 200 e kadar kac boy fark olcak 225e kadar kac boy olacaginida yazin lutfen. Yani oyle gecemes deyip birakmayalim. Yani sizin hesaba gore 10 boy olmasi lazim. Olsun ben karismayayim siz belirleyin. Hem 530i icin hem 320d icin lutfen
Tarkan senin aracta k20 falan mi var? Yada bizim sirketin 2005 2.4 accordlari mi gitmiyor? Benim chipli d4d corolla ile sifirdan rolling yapiyoruz , 120 ye kadar gelemiyorlar bile.
Senin arabanin senden onceki sahibi kol piston, yazilim vs. yapmis olmasin o makineye?
Yok oyle bir dunya, k24 accord, hele ki otomatik olacak... 2007 den beri uzerinden inmedim ben sirketteki accordlarin.. Inanamiyorum soylediklerine valla...
Gurcell deneme yapildi onceden 320d cipliyle. Arkadasta siteden, arabadakilerin yan koltuklarindakilerde oyle. Bu oncesunde 2 boy yedigim ve arayi kapatmaya basladigim rolldu. Simdi kim neye inanamiyo?
Arac gidiosa suc benimmi? Ben hondayi sevmiyorumki. Ama deneme olsun die denedigim bircok araci gerisinde birakabilio
Sahitlerimiz olmasa beni yilin hayal goreni ve yalancisi ilan edecekmissiniz ayrica tesekkur ederimbenomkinin ozel oldugunu dusunmuyorum, genelde accordu kullanan amcalarin basmadiina inaniorum. Arabayi cerrah bir arkadasimizdan aldim. Kati ve irj filtresu uzerinde olan arac sence ne gibi mod kaldirir gurcell?
Bu arada bu araclara cip yapilamio, ozgune sorabilirsin![]()
Honda ile kimi geçsen altında bişey aranır. Ben accord ile 3,20d bir birine uzun fark açamaz diyorum.
İstanbulda olsa bende kalkar gelir izlerdim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)