50 190 - YouTube
fikir olsun..
163 luk yazılım+filtre+egr iptali
jetta tsi 170 dsg stok.
50 190 - YouTube
fikir olsun..
163 luk yazılım+filtre+egr iptali
jetta tsi 170 dsg stok.
Havalar kuru olsa herseyle denicez. Safrane da gelsin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bi son versyon 163 luk cikti die biliyorum bende
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
motorlar konusunda çok emin değilim ama sahibi 163 luk demişti. ben de 2005 leri 163 biliyodum. her neyse.
184 lukten daha kötü yürüyen araç bana bu kadar fark açıyorsa 184 luk bana ne yapar merak ettim şimdi.
aşağıdaki linkteki 184 luk bmw otomatik ve 2 kişiler. golf ise tamamen stok. sadece ses maksatlı son susturucu var.
Golf 1.4TSI GT vs BMW 3.20d 184hp - YouTube
Golf 1.4TSI GT vs BMW 3.20d 184hp - YouTube
sahibine tekrar sorun o zamandeneme yaptiğiniz araç,evet 184 hp'den bana göre biraz daha kötü yürümüş.bir gün o da,sizde denersiniz arada ki farkı anlamak için
zaten stock 184'lük 320d,stock 170 hp jettadan daha iyi gidiyor.videoda olan farka benzer,arayı açması şaşkınlık yaratmazdı pek..
‘Ultimate Driving Machine’
Mesela jettada golf 1.4 tsi da supriz makina. Ama iste o tip araclarinda yazilimsiz olduna inanmak lazim. Bulsak ondanda deneriz. Maksat bol bol deneme olsun
Aracin guzel gidio canim dicek bisi yok
Arkadaş askerde gelince verir kendi isterse.Borusan da takılmıştı araca ***** 150 likerin hepsi kırılıyor sorunlu motor.
163 lük motor yok compactlarda hepsi 150 lik.Doğal haliyle yapılan iş swap oluyor.
Swap ne zmandan beri yasal değil?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)