User Tag List

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
303 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: 2.4 Accord vs BMW'ssss

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emirercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla videoda ki araç 184'lük ise yada golf stock ise (çıkan ses olmadiğini gösteriyor gibi) o şekilde geçilmemesi lazım..misal sizin aracınızda 170 hp ama aynı güçlerdeki 320d ile olan durum ortada..şimdi hangi durumu kriter almalıyız
    aynı güçte oldugunu siz iddia ediyorsunuz. ben, benle deneyen 3.20 d 204 hp dynolu diyorum
    benim aracımın ne durumda oldugu ölçü değil ama sonuçta siz yorumlarınızı benim aracım stok ve sağlıklı olarak yapıyorsunuzdur heralde. stok manuel golf gt benim aracımdan 0.2 sn daha hızlı 100 görüyor ve son süratlerimiz aynı.
    videodaki golfte son susturucu var sadece ses maksatlı. birazdan yazar görürse sahibi.
    dolayısıyla. kriter olarak golfu alabilirsiniz yani.
    184 luk (otomatik) 3.20 d ile golf gt boyle oluyor yani.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş askerde gelince verir kendi isterse.Borusan da takılmıştı araca ***** 150 likerin hepsi kırılıyor sorunlu motor.
    163 lük motor yok compactlarda hepsi 150 lik.Doğal haliyle yapılan iş swap oluyor.
    Swap ne zmandan beri yasal değil?
    yaşa yaww
    mert motorun sıfırlandıgını soylemişti zaten..
    ama eski halinin 150 lik oldugunu soylemediydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım bone stock. R32 tamponundan dolayı sadece son susturucu iptal. Performancebox ile ölçtüm kayıp da yok kazançta yok. 184lük ile böyle gitmesi neden sizi böyle şaşırttı anlamadım. Benim aracım ile 320d aynı kiloda mı? ayrıca biri FWD diğeri RWD... başka stock 320d varsa onunla da denerim.

emirercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş askerde gelince verir kendi isterse.Borusan da takılmıştı araca ***** 150 likerin hepsi kırılıyor sorunlu motor.
    163 lük motor yok compactlarda hepsi 150 lik.Doğal haliyle yapılan iş swap oluyor.
    Swap ne zmandan beri yasal değil?
    uzun süredir swap yasal değil..150'lik motor 2000 yılından beri kullanılmış,nasıl hepsi kırılıyor,sorunlu açıklarmısın?etrafımda olan e46 320d lerin hiç biri motor falan kırmadı ayrıca borusanda motor değişimlerinde aracın specleri ne ise o blok aynen takılır,maslak sanayisi mi burası istediğin motoru taktırcaksın neyse bir şekilde yapılmıştır diyelim,arada 13 hp var performansı dağlar taşlar etkilemez nasılsa..
    ‘Ultimate Driving Machine’

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun süredir swap yasal değil..150'lik motor 2000 yılından beri kullanılmış,nasıl hepsi kırılıyor,sorunlu açıklarmısın?etrafımda olan e46 320d lerin hiç biri motor falan kırmadı ayrıca borusanda motor değişimlerinde aracın specleri ne ise o blok aynen takılır,maslak sanayisi mi burası istediğin motoru taktırcaksın neyse bir şekilde yapılmıştır diyelim,arada 13 hp var performansı dağlar taşlar etkilemez nasılsa..
    Sende bana işletenlerin nasıl işlettiğini açıkla ozaman?
    Google a girip aratabilirsin problemlerini.Satılık olan araçların çoğunada motor yapılmış.Servis bakımlıysa zaten sorgularsan bulabilirsin 40,50 binde motoru değişen araçlar çok bunu servisteki ustalarda inkar etmez.Senin çevrendekiler şanslı demekki.
    motorun karekterisliği biraz farklı 13hp diye bakarsan yanılırsın peak te 13 hp ama 163 lüğün eğrisi 150 liğe oranla çok daha iyi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı güçte oldugunu siz iddia ediyorsunuz. ben, benle deneyen 3.20 d 204 hp dynolu diyorum
    benim aracımın ne durumda oldugu ölçü değil ama sonuçta siz yorumlarınızı benim aracım stok ve sağlıklı olarak yapıyorsunuzdur heralde. stok manuel golf gt benim aracımdan 0.2 sn daha hızlı 100 görüyor ve son süratlerimiz aynı.
    videodaki golfte son susturucu var sadece ses maksatlı. birazdan yazar görürse sahibi.
    dolayısıyla. kriter olarak golfu alabilirsiniz yani.
    184 luk (otomatik) 3.20 d ile golf gt boyle oluyor yani.
    abi araç manuel mi?otomatik mi?204 hp sağlılı ölçülmüş mü önce ona bakmak lazım ben gücü konusunda idda etmiyorum,gördüğümü söyledim sadece.. 150'lik motor sadece yazılımla 54 hp alması sana mantıklı geliyorsa sorun yok.ayrıca 204 hp olan bir makinaya,senin aracının bu şekilde tutunması ilginç,arada 35 hp ve çok büyük tork farkı var.tabi aracının stock oldugunu belirtiğin için böyle konuşuyorum.neyse bu duruma göre 184'lük 320d yi geçmen lazım her şekilde,bir gün deneyip vidosunu paylaşırsanız mutlu olurum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi araç manuel mi?otomatik mi?204 hp sağlılı ölçülmüş mü önce ona bakmak lazım ben gücü konusunda idda etmiyorum,gördüğümü söyledim sadece.. 150'lik motor sadece yazılımla 54 hp alması sana mantıklı geliyorsa sorun yok.ayrıca 204 hp olan bir makinaya,senin aracının bu şekilde tutunması ilginç,arada 35 hp ve çok büyük tork farkı var.tabi aracının stock oldugunu belirtiğin için böyle konuşuyorum.neyse bu duruma göre 184'lük 320d yi geçmen lazım her şekilde,bir gün deneyip vidosunu paylaşırsanız mutlu olurum
    walla ben dediğim gibi çok iddialı değilim. ama arac sahibi kesinlikle boş bir insan değil. daha once de araç yuklemiş biri. aletin yazılımını da miniksler yaptı dedi bana. ben şahsen swap vs bi şekilde o aracın 163 luk olduguna şahsen inanıyorum. öte yandan araç benden hem ağır hem de arkadan itişli. benim aracın teker gücü 159 hp. çarp böl 180 eder zaten. e o araç da 200 e yakın olsun artık..video da da tutunma filan göremiyorum zaten 200 bile değil sürat 190 da bırakmışız. fark daha da artardı belki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende bana işletenlerin nasıl işlettiğini açıkla ozaman?
    Google a girip aratabilirsin problemlerini.Satılık olan araçların çoğunada motor yapılmış.Servis bakımlıysa zaten sorgularsan bulabilirsin 40,50 binde motoru değişen araçlar çok bunu servisteki ustalarda inkar etmez.Senin çevrendekiler şanslı demekki.
    motorun karekterisliği biraz farklı 13hp diye bakarsan yanılırsın peak te 13 hp ama 163 lüğün eğrisi 150 liğe oranla çok daha iyi.
    motor yapılma ile motor değişme çok farklı..benim çevremdekiler şanslı değil,bmw team'e üye olup aynı sorunlardan bahsedersen gerekli yanıtları alırsın bu konuda,bütün motorlar kırıldı demek kusura bakma ama çok saçma bişey sen borusanın aracın speclerinden farklı motor taktıgını idda ediyorsun,dişarda yapıldı desen tamam diyecemde borusanda yapıldı demeni aklım almıyor..öğren arkadaşından aracın şasesinin son 7 hanesini baktırıyım,doğrumu yanliş mi çıksın ortaya boşuna tartışmaya gerek yok,ben bir önceki yazdıgım mesajda da aynı şeyleri belirttim aslında ama sen son yazdıgıma takılmışsın.arada ki güç eğrisini biliyorum

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece egsozlu 206gti ile bahsedilen 204hp olan 320d yi 180-190lara kadar geçmiştim.
    184lük ler ayrı bi dünya çok çok iyi gidiyorlar. hatta bir arkadaşım yazılımlı 177liği geçmişti
    yani yazılımla falan 200hp lik eski 320d leri 184lük 320d bence ayırır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece egsozlu 206gti ile bahsedilen 204hp olan 320d yi 180-190lara kadar geçmiştim.
    184lük ler ayrı bi dünya çok çok iyi gidiyorlar. hatta bir arkadaşım yazılımlı 177liği geçmişti
    yani yazılımla falan 200hp lik eski 320d leri 184lük 320d bence ayırır
    184 lukle denedin mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor yapılma ile motor değişme çok farklı..benim çevremdekiler şanslı değil,bmw team'e üye olup aynı sorunlardan bahsedersen gerekli yanıtları alırsın bu konuda,bütün motorlar kırıldı demek kusura bakma ama çok saçma bişey sen borusanın aracın speclerinden farklı motor taktıgını idda ediyorsun,dişarda yapıldı desen tamam diyecemde borusanda yapıldı demeni aklım almıyor..öğren arkadaşından aracın şasesinin son 7 hanesini baktırıyım,doğrumu yanliş mi çıksın ortaya boşuna tartışmaya gerek yok,ben bir önceki yazdıgım mesajda da aynı şeyleri belirttim aslında ama sen son yazdıgıma takılmışsın.arada ki güç eğrisini biliyorum
    Herşeyi biliyosunda ne için iddalaştığını anlayamadım?
    Hepsi derken lafın gelişi söyledim ben nebilim bütün fabrikadan çıkan arabaların seçeresini dimi..netten okuduğum,çevremden gördüğüm kadarını söyledim ben sana çok araba var sorun yaşayan diye.Şimdi fanatiklerin oldu siteye girip konu açsam bu böle böle diye kimse evet doru diyosun diyeceğini sanmıyorumSenin anlamadığın çok şey var adam askerde diyorum hala şase numarasının son 7 hanesini istiyorsunDemin swap yasal değil diyordun şimdi dışarda taksa tamamda borusanda takması saçma diyosun.Güç eğrisnide bildiğini sanmıyorum açıkçası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla ben dediğim gibi çok iddialı değilim. ama arac sahibi kesinlikle boş bir insan değil. daha once de araç yuklemiş biri. aletin yazılımını da miniksler yaptı dedi bana. ben şahsen swap vs bi şekilde o aracın 163 luk olduguna şahsen inanıyorum. öte yandan araç benden hem ağır hem de arkadan itişli. benim aracın teker gücü 159 hp. çarp böl 180 eder zaten. e o araç da 200 e yakın olsun artık..video da da tutunma filan göremiyorum zaten 200 bile değil sürat 190 da bırakmışız. fark daha da artardı belki..
    senin dediklerini kriter alırsak eğer arada ki ağırlık,arakadan itiş,şanzuman farkı falan anlamam tüm bu eksilere rağmen bu araç 204 hp vermiş mi?ve yorumları sen buna göre yapıyomusun ben buna bakarım..
    ama olaya farklı açıdan bakarsak,bu araç manuel mi?otomatikmi? sorumu cevaplamasanda benim anladıgım otomatik şanzıman.bu yüzden tork konvertöründen dolayı sağlıklı dyno ölçümü yapılamaz,verilen değerlerin çok önemi yok bu yüzden..sen stock 184'lük 320d ile bir dene çıkan sonuca bakalım şimdi yok sawaplı,yok şu kadar hp çıktı vs..net ollmayan laflar dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    184 lukle denedin mi?
    2farklı 320 d ile denedim 2side manuel. biri 190km lerde beni geçiyor.210larda 1boy kadar açıyor.ama aracında hafif 16jant vardı.diğeride 180lere kadar arkamda kalıp 210larda yanımda oluyor.devam etsek geçer herhalde yüksek hızları çok başarılı. benim araç 210-220 zaten topspeed.
    edit: 60da 2.vites basılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Compact manuel
    Stock 184 lüğün bukadar gidiceğini sanmıyorum.iki kişi çekilmişti video.
    Chipped E46 320D 40-200km/h - YouTube
    Chipped E46 320D Top Speed - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

senin dediklerini kriter alırsak eğer arada ki ağırlık,arakadan itiş,şanzuman farkı falan anlamam tüm bu eksilere rağmen bu araç 204 hp vermiş mi?ve yorumları sen buna göre yapıyomusun ben buna bakarım..
    ama olaya farklı açıdan bakarsak,bu araç manuel mi?otomatikmi? sorumu cevaplamasanda benim anladıgım otomatik şanzıman.bu yüzden tork konvertöründen dolayı sağlıklı dyno ölçümü yapılamaz,verilen değerlerin çok önemi yok bu yüzden..sen stock 184'lük 320d ile bir dene çıkan sonuca bakalım şimdi yok sawaplı,yok şu kadar hp çıktı vs..net ollmayan laflar dönüyor
    araç manuel. arada kaynamış unutmusum soylemeyi. bence aradaki fark normal gibi. 3'e atıyoruz ve açılmaya başlıyor. benim tahminime göre 20-25 hp farkımız var. bence o araç 180 ps olsun ben onla yakın giderim zaten. ankarada 3.20 d tanıdıgın varsa ben denemeye hazırım. ama iddialı değilim.
    konudan çok uzaklaşıldı bu arada.
    ama 2.4 accord 3.20 d vs her turlu denemeye hazırım. ben de merak ediyorum sonuçları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Compact manuel
    Stock 184 lüğün bukadar gidiceğini sanmıyorum.iki kişi çekilmişti video.
    Chipped E46 320D 40-200km/h - YouTube
    Chipped E46 320D Top Speed - YouTube
    bu mertin aracı mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet yazılım yapıldıktan sonra çekilmişti 16 orjinal jant vardı o zaman şimdi 17 replika var tork fazla gidişi çok etkilemez diye düşünmüştük ama olumsuz yönde bayağı etkiledi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    184lükler farklı gidiyor benim gözlemlerime göre yazılımla vs 200hp olmuş diğer 320d ler kadar yürür belkide geçer..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeyi biliyosunda ne için iddalaştığını anlayamadım?
    Hepsi derken lafın gelişi söyledim ben nebilim bütün fabrikadan çıkan arabaların seçeresini dimi..netten okuduğum,çevremden gördüğüm kadarını söyledim ben sana çok araba var sorun yaşayan diye.Şimdi fanatiklerin oldu siteye girip konu açsam bu böle böle diye kimse evet doru diyosun diyeceğini sanmıyorumSenin anlamadığın çok şey var adam askerde diyorum hala şase numarasının son 7 hanesini istiyorsunDemin swap yasal değil diyordun şimdi dışarda taksa tamamda borusanda takması saçma diyosun.Güç eğrisnide bildiğini sanmıyorum açıkçası.
    arkadaşım sen neyin iddasıyla uzatıyorsun lafı kendinde biliyormusun
    1)dediğim forumda körü körüne fanatik tek bir kişi bile yoktur,girenler iyi bilir..asıl sen körü körüne bişeylere idda edeceğine gir doğrusunu öğren bmw nin sorunlarını hondacılardan öğrenecek değilsin sonuçta
    2)sen bana hepsi motor kırdı dedin..şimdi okudugumu,gördüğümü söylüyorum diyosun hepsi sorunlu diye
    3)benim anlamadiğimi idda ettiğinden çok daha fazla senin anlamadıgın var,boşuna laf döndürüyorsun.askerde de olsa şase numarasını öğrenmek zor olmasa gerek plakadan yine çıkar
    4)yine anlamamk ta israr ettiğin swap konusu hakkında yazıyorum evet sawap yasal değil,bunu bana değil şimdi konu aç tüm siteye sor ama sen inatla borusan gibi bmw'nin resmi distribütör'ünde yapıldıgını idda ettikçe,bende sana hadi dışarda yapılsa anlarım yazdım neden?eğer bunu algılamakta zorluk çekiosan yorum yok ama açıklayım resmi olmadan demek istedim..ama borusanda imkansız diye belirtim..ama inatla anlamak istemeyip cavap yazıyosun.
    5)güç eğrisi konusunda sen bana 150'lik ile 163'lüğün farkını yaz,bende sana gerkli cevabı vereyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)